Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.05.2021 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Intímne otázky nevyviedli Belohorcovú z miery: Je v jej živote sex na prvom mieste?

Moderátorka Zuzana Belohorcová (45) sa po rokoch života v zahraničí vrátila na Slovensko. Ale iba nakrátko. Prijala možnosť vstúpiť na chvíľu do vôd slovenského šoubiznisu ako súťažiaca v šou Tvoja tvár znie povedome.

Za Britney Spears vás vraj vychválil aj manžel.

Môj mužíček si zrazu uvedomil, že má doma ženu, ktorá je do koča aj do voza. A že ešte nepatrím do starého železa. Dokonca prišiel aj s nápadom, že by sme si ešte mohli urobiť tretie dieťa. Tak hovorím - ale, miláčik, a čo to? (smiech). Samozrejme, keby sa zadarilo, tak ho vychováme, ale ja som vďačná za naše dve, a hlavne za to, že sú zdravé a krásne. S tým tretím... Neviem, či to manželovi splním. Všetko už som si odbila, dala sa po pôrodoch dokopy a momentálne som sama so sebou maximálne spokojná... Ale, ako vidím, manžela táto myšlienka stále drží a každý deň je o tom debata, tak uvidíme...

Imponuje vám, že vás považujú za sexsymbol?

Určite je to príjemné, lichotilo by to asi každej žene. Na erotické relácie sa nabaľovali aj ďalšie veci – Playboy a rôzne fotenia, iné projekty. Vždy som sa však vo svojom živote riadila jedným zásadným pravidlom - rob veci tak, aby si sa za svoje konanie nemusela hanbiť. Čo robím, za tým si aj stojím. Playboy bola prestíž, byť v českej aj slovenskej mutácii je veľký úspech, takže aj pomenovanie sexsymbol iste lichotí. Ale čo sa týka pomenovania učiteľka lásky a sexu, už stačilo.

Je vo vašom živote sex na prvom mieste?

Pre mňa je vo vzťahu podstatné, aby sa partneri mali stále o čom baviť, aby si mali čo povedať, a hlavne aby si vážili jeden druhého. Môžu mať vynikajúci sex, ale keď si nemajú čo povedať, asi je ten vzťah prázdny. Iste je super, keď sa skĺbi jedno s druhým, ale ideál neexistuje. My tiež máme vo vzťahu sem-tam aj horšie chvíľky, čo je úplne prirodzené, ale vždy stojíme pri sebe a podporíme jeden druhého. Všetko, čo robíme, robíme pre naše deti a rodinu. Máme veľmi dobré zázemie a podporu od rodičov, a to je základ. Tak ako naši rodičia vychovali nás, chceme aj my odovzdať posolstvo svojim deťom. Rodina je pre nás najviac.

Občas aj teraz dávate šteklivé fotky na sociálne siete, aj váš muž schvaľuje, čo áno a čo nie?

Nikdy som nešla cez svoju hranicu. A najmä, keď je žena v zrelom veku, už sa to nehodí. Hoci ak je žena krásna, ako napríklad Sharon Stone, môže aj vo vyššom veku nafotiť krásne, šteklivé fotky, ako to urobila ona. Nikoho neurážali a každý si povedal - wau. Všetko sa dá, len treba nájsť správnu mieru a spraviť to tak, aby to bolo elegantné. Podľa mňa žena musí byť vždy za dámu. Žena jednoducho musí mať úroveň. Preto sa držím zásady, že žena by nemala používať ani škaredé výrazy. To sa jednoducho k žene nehodí. Žena musí byť jemná. Nie je všetko iba o tom, že má krásnu štíhlu postavu a je pekná ako obrázok. Dôležité je, aká je vo vnútri.

Ale povedzme si otvorene, že odvážne fotky by ste mohli fotiť ešte aj teraz

Áno? Myslíte? Keby som mala vínko alebo nejakého frťana, hneď vám nalejem! (smiech) Samozrejme, postavu mám dobrú, veď človek musí na sebe neustále pracovať. Rodičia ma viedli k športu, a tak vedieme aj naše deti, nevylihujeme cez víkend. Chodíme na kolobežky, na bicykle. Sme radi stále aktívni.

Veľmi pekne hovoríte o manželovi a o rodine. Ako ste si v mladosti vyberali ctiteľov?

Ja som si nikdy nevyberala, vždy muži dobýjali mňa. Netlačila som na pílu, všetko som nechávala voľne plynúť. S manželom sme sa zoznámili na Nove, kde dodával komparz do programu, ktorý som moderovala. Mal v tej dobe najväčšiu kastingovú agentúru v Česku. Všimol si ma, keď som moderovala Peříčko. Potom sa naše cesty pretínali, stretávali sme sa na akciách, ako kamaráti sme sa vybrali do vínneho sklípku na Morave, kde sme sa pri tlačenke s cibuľou dali dokopy a sme spolu už 14 rokov.

Otvoriť galériu

Ale predchádzal tomu vzťah s hercom Jozefom Vajdom, ktorý tiež nebol krátky. Ešte ste spolu v kontakte?

Joža som už dlho nevidela. Ale rada spomínam na obdobie nášho randenia. Jožo bol veľmi dobrý chlap, pohodový, úžasný. Nedávno sme si s mojou staršou sestrou Aďkou aj na neho zaspomínali. Jožo bol charizmatický muž, pohoďák – a v tej dobe to bol pán herec a stále je – ale stál vždy nohami na zemi, na nič sa nehral. Som rada, že sa mu darí a že má ženu, s ktorou je štastný.

Boli aj vzťahy, ktoré ľutujete?

Nie. Neľutujem nič. Možno len to, že som raz dala svojich 60-tisíc urputne ušetrených korún do nejakej pyramídy bez toho, aby som sa o tomto kroku poradila so svojimi rodičmi. To bol veľmi chybný krok. Ale ináč ma nemrzí nič. Aj s bývalými partnermi sme väčšinou zostali kamaráti a tak to má byť. Nie som konfliktný typ, vyjdem úplne s každým a ani v šoubiznise nemám žiadne nepriateľstvá, skôr naopak.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Narcis Liptáková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...