Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.05.2021 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Intímne otázky nevyviedli Belohorcovú z miery: Je v jej živote sex na prvom mieste?

Moderátorka Zuzana Belohorcová (45) sa po rokoch života v zahraničí vrátila na Slovensko. Ale iba nakrátko. Prijala možnosť vstúpiť na chvíľu do vôd slovenského šoubiznisu ako súťažiaca v šou Tvoja tvár znie povedome.

A hoci je od svojej rodinky už nejaký ten piatok odlúčená, účasť v šou rozhodne neľutuje. Výhru by však dopriala mladým účinkujúcim, ktorých by to katapultovalo do sveta šoubiznisu. Zuzana bude rada, keď ju to - podľa vlastných slov - katapultuje domov za manželom a deťmi do Marbelly, kde momentálne známa rodinka žije.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

V šou Tvoja tvár znie povedome ste si zaspievali dueto s dcérou. Aké to bolo?

Som rada, že aspoň jedno dieťa ide v mojich šľapajach, umeleckým smerom. Salminka je extrémne šikovná vo všetkom, čoho sa chytí. Vie hrať na bicie, výborne spieva, tancuje, robila balet, gymnastiku. Som šťastná, že som si s ňou v Tvojej tvári mohla dať spoločné dueto. Keď som si vyžrebovala Pitbulla a Christinu Aguileru, hneď mi napadlo, že Salminka by v tom bola úplne pecková. Nehanbí sa, je nadaná, a preto je dobré ukázať, čo v nej je. Musím priznať, že som prvýkrát mala na pódiu trému – bože, čo keď to teraz pokazím ja? Veď to dieťa mi to bude vyčítať do konca života. Ale dali sme to na výbornú a to je pre nás najviac. Je to naša hviezda, sme na ňu veľmi pyšní.

 

Ako hodnotíte obdobie v šou Tvoja tvár?

Je to pre mňa veľmi pozitívna skúsenosť. Samozrejme, nepočítala som, že to bude za takýchto podmienok, že rodinu neuvidím skoro tri a pol mesiaca, človek sa však musí prispôsobiť danej situácii. Na druhej strane som sa opäť po dlhej dobe ukázala v slovenskom šoubiznise a mohla sa trošku povenovať aj sebe. I keď – človek si povie, som prvýkrát takto bez detí, vyspím sa, oddýchnem si, ale potom príde na to, že ho to vlastne ani nebaví. Ale možno po návrate domov poviem – no tak, rodinka, už sme si to vyskúšali, celkom dobre bezo mňa fungujete, zistili ste, že to ide, tak sa zas zoberiem niekam na nejaký pekný výlet (smiech). Ale nie, rodina má byť pokope, takže sa teším, že budem zase s deťmi, s rodinou a budem žiť taký svoj klasický, pohodový rodinný život. Ale hovorím, toto bola veľmi príjemná skúsenosť. Ďakujem Pepemu (režisér projektu) za takúto príležitosť a za možnosť vyskúšať si takéto premeny, to ma na tom veľmi bavilo. Myslím, že som v každom kole mala možnosť ukázať niečo z môjho tanečného „umenia“, ale aj z herectva a, samozrejme, predviesť sa aj po speváckej stránke. Myslím, že som si ani jedným číslom neurobila hanbu.

Takže neľutujete, že ste sa na to dali?

Ani náhodou. Popravde, financie neboli rozhodujúce, ale v podstate ma do toho tak trošku navŕtala Simona Krainová. Vraví mi – vieš spievať? Keby som to vedela ja, hneď idem do toho. Tak čo váhaš? Okamžite padaj. Upaľuj na Slovensko. Pridal sa aj Karol Vagner, no a, samozrejme, môj mužíček. Tak som sa nechala zlomiť a išla som do toho.

Neprekážalo manželovi, že budete tak dlho od seba?

Úprimne, ešte nikdy sme neboli takto dlho od seba odlúčení. Začiatky boli ťažké, syn každý večer plakal. Ale muž ma veľmi podporil. Vravel - si super mamina, to všetci vieme a vážime si to. Tak si to tam choď užiť. Ja si aspoň budem viac vážiť to, čo pre nás všetko robíš, keď sa budem vedieť aj sám postarať o deti. Popravde, môj muž nevedel ani to, kde majú deti ponožky. Moji rodičia nám potom poskytli pomocnú ruku, čo obdivujem, lebo ktorí 70-nici v dnešnej covidovej dobe sadnú do lietadla a cestujú cez Európu pomôcť svojej rodine? Sú užasní, za čo im z celého srdiečka ďakujeme.

A nenakoplo vás to tak, že by ste mali chuť ísť do muzikálového projektu?

Takéto ambície nemám. Je pravda, že ma baví tancovať a vždy som túžila po projekte Let´s Dance, možno to raz príde (smiech). Ale teraz nás čaká sťahovanie na Tenerife, takže nudiť sa určite nebudem. Ešte som nevybalila ani krabice z Ameriky a už sa ideme opät sťahovať. V Marbelle nás nič nedrží. Deti tam síce mali výbornú školu, ale keď sme ju našli v Marbelle, nájdeme ju aj na Tenerife. Toho sa vôbec nebojím.

Odvážna ste boli už keď ste prijali ponuku moderovať relácie Láskanie a Peříčko. Aké to bolo pre vás obdobie, išli by ste do toho znovu?

Určite. Boli to pre mňa najkrajšie pracovné roky, pretože tieto pogramy mi vlastne otvorili cestu aj na český trh, čo bolo úžasné. Bola som jedna z prvých, ktorá v najsilnejšej českej komerčnej televízii moderovala po slovensky. Vybojovala som si to a divákom sa to páčilo. Nasledovalo rádio Evropa 2 a opäť som si prebojovala slovenčinu. Potom moje kroky viedli na Primu, kde som robila reportérku v Top star magazíne a pracovala som aj pre rôzne internetové televízie. I keď tam sa už zrazu divákom zdalo tej slovenčiny veľa a začali písať do televízie, že už by to chcelo popracovať na češtine. Ale v mojom prípade to fakt nešlo, necítila som sa v češtine komfortne. Oznámila som teda, že končím, ale to nechceli za žiadnu cenu, takže som pokračovala ďalej vo svojom rodnom jazyku. Som hrdá Slovenka, ktorá si ide svojou cestou. V Amerike sme hovorili rodným jazykom, takže deti vedia perfektne po slovensky, česky, anglicky, španielsky, dcéra sa už začína učiť francúzsky. Je skvelé, že sme nezanevreli na náš rodný jazyk. Mám veľa známych v Amerike, ktorých deti nehovoria jazykom svojich rodičov, čo je veľká škoda, lebo ich vlastne ukrátia o ďalší cudzí jazyk.

Otvoriť galériu

Lichotilo vám označenie učiteľka sexu?

Bola som moderátorka, ktorá sprevádzala ľudí svetom erotiky. V tejto dobe bola dostupnosť informácií tohto druhu veľmi chabá, nedalo sa všetko vygoogliť ako v dnešnej dobe. A dodnes sa stretávam aj s o generáciu mladšími ľuďmi a ich veľmi pozitívnymi ohlasmi. V tej dobe bol program takéhoto druhu vzácnosť. Vďaka tým reláciám som sa presadila aj na českom trhu, kde mám ešte väčšie zázemie ako na slovenskom. Aj keď som v Tvári dala premenu na Britney Spears excelentne, v Česku písali v každom jednom denníku, že som bola po všetkých stránkach neskutočná, čo je pre mňa tá najväčšia odmena. Na Slovensku ani zmienka. Preto mi je český trh trošku sympatickejší. Možno Slováci teraz na mňa zanevrú, ale je to tak.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Narcis Liptáková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!
Archeológovia začali výskum na miestach masových popráv v Kremničke
Foto
Niečo takéto sa na Slovensku ešte nedialo: Všetko prebehne tu!
Samovražedný atentátnik na motorke sa v piatok v Karáčí odpálil v blízkosti dodávky.
Smrti unikli len o vlások! Samovražedný atentátnik sa odpálil v tesnej blízkosti dodávky
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdnu radu po odvolaní Mazáka dočasne povedie tento muž: Čo bude ďalej?
Úchylný muž obťažoval vo vlaku mladú ženu, ktorá si incident natočila na video.
Váš Tip
Vo vlaku vyčíňal ďalší úchyl: Mladú Slovenku si fotil, vzdychal a... bude vám zle! Zarážajúca reakcia okolosediacich
Na snímke predseda Výboru Národnej rady SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie Rudolf Huliak (SNS).
Fajčenie v kancelárii parlamentu! SaS podá návrh na odvolanie Huliaka