Pondelok 27. 9.
Cyprián
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.04.2021 18:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rádiový spíker Roman Bomboš sa podieľa na úspechu Čo ja viem: V pozadí zábavy je oveľa hlbší zmysel

Roman Bomboš je známy moderátor a rádiový spíker. Málokto však o ňom tuší, že je aj scenáristom úspešnej súťažno-zábavnej relácie Čo ja viem, na príprave ktorej sa podieľa od jej druhej série. Jeho hlavou tak už prešlo viac ako 5000 otázok, vďaka čomu je poriadne nadupaný vedomosťami. O to viac je prekvapivý fakt, že on sám by si do súťažného kresla nesadol. A prezradil aj dôvod!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NaJa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.


Foto
Posledný zelený okres na Slovensku: V Dunajskej Strede to žije! Ľudia tam chodia z iných okresov aj z Česka
Ministerstvo práce chce na budúci rok zvýšiť prídavky na dieťa i rodičovský príspevok: O koľko si rodičia prilepšia?
Je zvýhodňovanie očkovaných zákonom diskriminačné? Slovenské národné stredisko pre ľudské práva reaguje
Foto
Kapitán Košíc Michal Chovan: Brankára Slovana sme vyhnali, no nebolo nám to nič platné
Ďalšia krajina EÚ označila Slovensko ako rizikové: Mimo výnimiek tu platí karanténa
Prekvapenie v rakúskom Grazi: Voľby nečakane vyhrali komunisti
Smutné údaje: Tieto symptómy trápia 60 až 80% covid pacientov po hospitalizácii
Vytočený Mourinho: Po konflikte s novinármi odišiel z tlačovky
Jazdené autá v Česku prudko zdražujú, na nové sa čaká aj rok: Bazáre predajú všetko, čo má volant
Ako cestovať verejnou dopravou bezpečne v čase pandémie? Rady, ktoré sa vám zídu
Dôvod nízkej zaočkovanosti Slovákov odhalený: Štúdia priniesla dôležité zistenie
Kolaps potravinárskej výroby na Slovensku? Z pultov môže zmiznúť čerstvý chlieb a pečivo, hrozia pekári