Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.04.2021 10:45 | Šport | Futbal

V živote nerozluční, na trávniku súperi: V zápase si to medzi sebou rozdali talentované dvojičky!

Začínali spolu, ale neskôr sa ich cesty rozišli. Futbalový život prináša množstvo zaujímavých príbehov a jeden z nich zažili cez víkend Richard a Tomáš Nagyovci (20).

Talentovaní futbalisti sú totiž dvojvaječné dvojičky, ktoré proti sebe nastúpili v sobotňajšom druholigovom zápase Popradu s MŠK Žilina B (1:6). Už z výsledku je jasné, že po stretnutí mal väčšiu radosť o minútu starší Richard, ktorý to dal svojmu súrodencovi na trávniku patrične vyžrať.

Obaja mladíci začínali spoločne futbalovú kariéru v bratislavskom Interi. Po jeho rozpade si to nasmerovali do konkurenčného Slovana, kde však nevideli perspektívu, a tak sa rozhodli pre zmenu dresu.

„Ja som prešiel priamo do Žiliny a brat skúšal šťastie v Baníku Ostrava. Dovtedy sme hrávali spolu v jednom mužstve, teraz sú z nás súperi,“ vyjadril sa s úsmevom Richard Nagy. A práve v tom období proti sebe nastúpili po prvý raz, keď mládežnícky tím Žiliny sa stretol s Baníkom. „A v sobotu sme si to zopakovali, ale už medzi mužmi. Ja som odohral celý zápas a brat, ktorý je v Poprade na hosťovaní z Petržalky, nastúpil do druhého polčasu. Do fyzického súboja na trávniku sme sa nedostali, ale slovne sme sa doberali celých štyridsaťpäť minút,“ prezradil starší z dvojičiek.

Po zápase mal, pochopiteľne, väčšiu radosť práve on, čo dal aj bratovi pocítiť. „Všetko však v rámci srandy. Od detstva spolu výborne vychádzame a navzájom si fandíme. Už však nie sme tak často osobne v kontakte. Tomáš chodí do Bratislavy pravidelne každý týždeň, ja však mám v Žiline frajerku, tak zostávam tu,“ prezradil obranca žilinského béčka, ktorý však má ambície dostať sa do prvého tímu. „Mojou prednosťou je dobrá hra hlavou a výhodou je, že som ľavák. Brat je zase defenzívny stredopoliar, technicky a silovo dobre vybavený,“ dodal Richard Nagy.

Aj keď dvojičky spolu výborne vychádzajú, párkrát sa stalo, ako to medzi bratmi chodí, že sa v detstve medzi sebou pobili. „Ja som vždy vyhral, asi preto, že som o niečo vyšší. Dnes sa na tom obaja bavíme. Žijeme len futbalom a počúvame rovnakú hudbu. To je to, čo máme spoločné,“ charakterizoval ich vzťah Richard.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: bb, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Janko dal zbohom svojej legendárnej ofine.
Foto
Vypadnutie Jána Tribulu z Let’s Dance: Redaktor prišiel o ofinu aj o všetky nervy!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!
(ilustračné foto)
Úplný zákaz fajčenia? Krajina plánuje zaviesť prelomovú vec! Pozrite sa, o čo ide
Obyvatelia Karlovej Vsi budú mať k dispozícii participatívny rozpočet
Nenormálne, čo sa deje v hlavnom meste! Výzva pre obyvateľov
ilustračné foto
Vážne varovanie Iránu: Odpoveď bude tvrdá, rozsiahla a BOLESTIVÁ! To sa Izraelu páčiť nebude
Ilustračné foto
Muž trpel neznesiteľnými bolesťami penisu: Okamžitá OPERÁCIA! Neuveríte, čo sa mu stalo