Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.04.2021 06:00 | Správy | Krimi | Domáce krimi
Foto

Aby uživil rodinu, stal sa taxikárom: Osudná jazda! Skvelý muzikant Ladislav bojuje o život

Skvelý rožňavský hudobník Ladislav (39) po vážnej autohavárii bojuje o život. Keďže kvôli aktuálnym pandemickým opatreniam nemôže koncertovať, snaží sa zarábať si ako taxikár. Pondelková zákazka pod hradom Krásna Hôrka sa však skončila katastrofálne.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Zozadu doňho narazilo iné auto a spolu so zákazníkom skončili v protismere pod kamiónom. Pri hrozivo vyzerajúcej nehode obstál nahoršie práve Ladislav, ktorý pritom podľa prvotných zistení vôbec nebol na vine. „Je na tom veľmi zle a bojuje o život. Veríme mu, sme pri ňom a dúfame, že sa zotaví. Celú noc som nespala a veľmi sa trápim,“ povedala Novému Času jeho užialená družka Eliška (37), ktorá s ním má dve deti - syna Kristiána (19) a dcéru Valentínu (14).

„Ako taxikár nerobil dlho, možno len dva-tri týždne. Musíme z niečoho žiť a z hudby sa to momentálne nedá. V pondelok ráno riadne nastúpil do šichty a na obed sa to stalo. Hrozné! Celá rodina mu držíme palce, aby sa rýchlo uzdravil,“ dodala Eliška a prezradila, že jej Lacika, ako ho všetci familárne volajú, si dokončoval štúdium na na košickom konzervatóriu, lebo hra na akordeóne bola jeho celoživotným koníčkom.

 

„Hrával rád aj so skupinou Rusnákovci, takisto s folklórnymi súbormi a na svadbách. V poslednom období však skôr len na pohreboch,“ doplnila zronená družka, ktorá poprela správy šíriace sa po sociálnych sieťach, že jej Ladislavovi museli amputovať nohu.

V umelom spánku

Ladislava po nehode previezli do nemocnice vrtuľníkom. „Pacient podstúpil urgentný operačný zákrok, je udržiavaný v umelom spánku a jeho stav je vážny. Momentálne sa o neho starajú naši odborníci na Klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny,“ povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Ladislava Šustová.

Podľa zistení polície išiel 39-ročný vodič Fordu C-Max po ceste od Rožňavy na Krásnohorské Podhradie. "Na križovatke počas odbočovania vľavo do jeho zadnej časti narazil Fiat Scudo, ktorý viedol vodič (48) z okresu Sobrance. Vozidlo Ford C-Max odhodilo do protismeru pod kamión s návesom.  V tom čase ho viedol 51-ročný vodič z Košíc," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mesárová a dodala: "Podľa predbežnej lekárskej správy šofér fordu utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní a jeho spolujazdec utrpel zranenia s predbežnou dobou liečenia do 42 dní. Vodič fiatu a jeho spolujazdkyňa sa zranili len ľahko. Škoda na vozidlách bola vyčíslená na 15 000 eur. U vodičov fiatu a kamióna nebolo zistené požitie alkoholu. Presná príčina dopravnej nehody a jej bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kz, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba potvrdil to, čo sa šepkalo: Ukrajina pristúpila k ráznemu kroku!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum