Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.04.2021 18:30 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Covid ju obral o najcennejšie okamihy: Matka si nepamätá vlastný pôrod, hrozivé detaily

Mamička priviedla na svet vytúženého zdravého chlapčeka a so svojím partnerom Danielom nemohli byť šťastnejší. Stačil okamih a všetko sa zvrhlo akoby šmahom prútika. To, čo zažila táto žena, by ste si nevedeli predstaviť ani v najhoršom sne.

Ako uvádza portál Mirror, mama Charlene Jones (35) a jej partner Daniel Edwards (36) zo Severného Walesu sa začiatkom roka 2020 dozvedeli tú najkrajšiu správu. Čakali bábätko. Jej tehotenstvo však bolo vysoko rizikové a Charlene musela byť niekoľkokrát hospitalizovaná. V novembri tehotnú mamičku prijali do nemocnice s pozitívnym testom na COVID-19, avšak opakované testovanie ukázalo, že je už negatívna. Lekári predpokladali, že infekciu už prekonala.

Lekárom sa podarilo zabrániť predčasnému pôrodu, avšak v decembri bol srdcový rytmus dieťatka taký vysoký, že Charlene museli opäť hospitalizovať. 23. decembra priviedla na svet akútnym cisárskym rezom zdravého chlapčeka Harriho, na ktorého sa nevedela dva dni vynadívať. A potom nastal zlom.

 

Charlene náhle ochorela na koronavírusový zápal pľúc a previezli ju na jednotku intenzívnej starostlivosti, kde ju priviedli do umelého spánku. Medzitým jej partnerovi Danielovi diagnostikovali COVID-19 a tiež bol prijatý do nemocnice.

Štvornásobná mama Charlene sa zobudila z umelého spánku až 5. januára. „Keď som sa prebrala, netušila som, kde som a čo sa deje. Nič mi nepripadalo skutočné. Úplne som zabudla na tie dva dni, ktoré som strávila so svojím novorodeným synčekom,“ spomína Charlene, ktorá spočiatku nedokázala chodiť a ani hovoriť. „Nepamätala som si, že som porodila, nepamätala som si meno môjho dieťaťa a ani jeho váhu. V skutočnosti som sa pýtala sestier, či si zo mňa robia srandu," dodala Charlene. 

V tom čase už mal otec Daniel synčeka doma a spoločne s ich ďalšími troma deťmi sa o neho starali. Charlene mohla Harriho vidieť až po týždni. „Dan mi posielal z domu fotografie a videá všetkých detí pokope a určite mi to pomohlo pri zotavení. Vedela som, že sa mi musí kvôli ním polepšiť. Na tie dva dni, ktoré som s ním strávila v nemocnici, som úplne zabudla, takže 13. januára bol pre mňa akoby prvý deň, kedy som ho videla,“ opisuje okamihy, ktoré by si nepriala zažiť žiadna mama.

„Bála som sa o naše puto, pretože som bola od neho tak dlho oddelená,“ povzdychla si Charlene. Náročné to mali aj ich tri staršie deti, ktoré museli tráviť karanténu bez rodičov u ďalších rodinných príslušníkov. „Bolo to pre všetkých veľmi náročné. Starším deťom sme nepovedali, kedy idem domov. Daniel im povedal, že má prekvapenie, a potom som vošla dnu. Plakala som od šťastia. Bol to ten najkrajší deň môjho života,“ opisuje dojímavé okamihy Charlene.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Jágr ostro kritizuje pomery v českom hokeji: A bude ešte hrať?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.
Foto
Grúňova († 81) manželka o hodinách hrôzy: Dráma pred prevozom do nemocnice! Čo sa dialo na JIS?
Luxemburčan má rád dobré podniky.
Ďalší škandál problémovej hviezdy: Koniec Gersona v Slovane?
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Foto
V ďalšom meste na Slovensku spozorovali medveďa: Znepokojivé, kde sa pohyboval
obvinený Rado(46)
Foto
Horor v Hlohovci: Rada obvinili z vraždy syna Samuela († 19)! Zlomí vám srdce, kto mal byť svedkom brutálneho činu
Fun rádio obohatí nová moderátorská posila - Peter Expl0ited Altof.
Foto
Známy influencer sa pri moderátorke Fun rádia poriadne zapotil: Tričko išlo DOLE!
Ilustračné foto
Požiar obydlí na východe: Hasiči bojovali s plameňmi niekoľko hodín! Žilo tam 19 ľudí
Podtatranské múzeum v Poprade.
Váš Tip
Skvelé správy z Podtatranského múzea v Poprade: Podarilo sa im zreštaurovať TIETO dve vzácne diela z 18. storočia!
Útočník Stéphane Da Costa, ktorý pôsobí v KHL by mal štartovať na MS v Česku za Francúzsko.
Hráč z KHL ide na MS do Čiech: Čo hovoria na to Slováci!
(ilustračné foto)
Vláda v Kanade sa obáva katastrofy: Bojujú s niekoľkými požiarmi! Desiatky trvajú ešte od roku 2023
Primátor Bratislavy Matúš Vallo (vľavo) a exminister Milan Krajniak.
Foto
Akcia Teplárne rozhorčila exministra Milana Krajniaka: Vallo, prečo ste toto povolili v kostole?!
ilustračné foto
Rusko tvrdo útočilo na Kyjev a ďalšie oblasti: Požiar obytných budov! To nevyzerá dobre