Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.04.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Súboj o lukratívny flek: Ako Jasmina odstavila Lujzu! Čo rozhodlo v prospech Rytmusovej manželky

Na televíznych obrazovkách došlo k presunu roka! Zatiaľ čo Markíza začala vysielať svoju vlajkovú šou Tvoja tvár znie povedome už 7. marca, nový ročník jojkárskeho Česko Slovensko má talent sa ešte len varí.

Medzitým však stihla mediálnym svetom otriasť zásadná kauza. Na post moderátorky v ČSMT nastupuje exotická kráska Jasmina Vrbovská Alagič (31), ktorá tak z fleku vyšachovala moderátorku Lujzu Garajovú-Schramekovú (38). Tá si zasadla do poroty konkurenčnej televízie. Čo sa skrýva za presunom dvoch známych televíznych tvárí?!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Jasmina a Lujza si vymenili piedestál jojkárskeho programového ťahúňa. Pred desiatimi dňami Nový Čas informoval o novej moderátorke talentovej šou, na ktorú Jojka stavila svoju kartu. „Sme radi, že v programe môžeme privítať Jasminu Vrbovskú Alagič. Jasmina je moderátorka, ktorá má talent zabaviť. A to je jeden z hlavných pilierov šou Česko Slovensko má talent. Veríme, že spolu s Davidom Gránskym vytvoria atraktívnu, vtipnú a profesionálnu moderátorskú dvojicu,“ znie stanovisko televízie JOJ.

Po boku jej tak zostáva osvedčený český moderátor z predchádzajúcich ročníkov. Zdá sa, že sa Jasmina do svojho nového kšeftu poriadne zahryzla, hoci jej začiatky boli opatrné. „Prosím vás všetkých, ktorí ma už poznáte a viete, že z toho mám nielen radosť, ale trošku aj bobky, aby ste v tom boli so mnou,“ odkázala kráska svojim fanúšikom.

 

Po týždni tvrdej práce sa však už stihla ostrieľať a televízia si spoluprácu s ňou pochvaľuje. „Jasmina sa s Davidom momentálne moderátorsky zoznamuje. Už pri prvom stretnutí v Prahe si energicky aj osobnostne sadli, preto veríme, že im to bude moderátorsky klapať,“ informovala Nový Čas PR manažérka Jojky Katarína Procházková.

Prečo stopli Lujzu?

Vyzerá to tak, že obľúbená herečka Lujza prišla k svojmu fleku v konkurenčnej Markíze ako slepý k husliam. „Ponuka ma milo prekvapila. Rada prijímam nové výzvy a spoznávam nové prostredie, preto som dlho neváhala a na ponuku kývla.“

Možno si brunetka ani len neuvedomila následky svojho konania. Medzi televíziami totiž vládne ostrý súboj o prominentné mená, preto sa dvere do Jojky mohli pre Lujzu svojím rozhodnutím navždy zatvoriť. Hoci televízia jej odchod nekomunikuje a aj keď možno Lujza v kútiku duše dúfala, že má moderátorské miestočko v ČSMT isté, televízia pred ňou zabuchla dvere. „Nevedela, na čom je. Jojka s ňou nekomunikovala, čo sa týka ďalšej spolupráce,“ uviedol zdroj z herečkinho okolia. Lujza však v presune medzi televíziami nevidí problém.

„V posledných rokoch mi TV JOJ dala veľa krásnych príležitostí a som za to vďačná. V minulom roku som mala moderovať ČSMT, ale pre koronu sa to nepodarilo zrealizovať. Neviem, ako to bude tento rok, ponuku som zatiaľ nedostala. Priznávam, že ‚boj‘ o to, kto je koho tvárou, som nikdy nepochopila, a teda ani neriešila. Som svojou tvárou,“ vyjadrila sa pred časom herečka. Rovnako zostáva otvorená aj otázka, či náhodou nie je Jasmina pre televíziu „lacnejšia“ ako Lujza. Tá si po dvoch sériách pokojne mohla zdvihnúť svoju cenu za moderovanie v jednom z najsledovanejších programov.

Našla si parťáka

Jasmina medzičasom našla vo svojom kolegovi Dávidovi veľkú moderátorskú oporu, aj keď priznáva, že ostrieľaný moderátor z nej asi na začiatku zostal prekvapený. „Určite nečakal dievča s takým jednoduchým humorom. Ale pretože je to total profík a je za každú zábavu, vyzerá to tak, že spolu budeme vedieť rozdať kopu energie všetkým súťažiacim, a verím, že aj všetkým, ktorí budú šou sledovať,“ teší sa kráska zo začínajúcej spolupráce. Zdá sa, že nová moderátorka prinesie do programu svieži vietor, ktorý už čoskoro budú môcť diváci spoznať spred televíznych obrazoviek.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Najjednoduchšia prevencia voči chorobám: Začnite od rúk! Nemocnice poskytnú užitočné rady
Vedci analyzovali mesačné kryštály z misie Apolla z roku 1972.
Je to tu! Vedci potvrdili, čo sa nachádza VO VNÚTRI mesiaca: Spadne vám sánka
ilustračné foto
Veľká zásielka pre Ukrajinu! Aha, čo im krajina odovzdala
Zuzana Čaputová počas návštevy Gymnázia Poštová a diskusie so študentkami a študentmi v Košiciach
Foto
Prezidentka úradovala v Košiciach: Takto znie Čaputovej postoj k východnému Slovensku
Dcéra mala s otcom vrúcny vzťah
Foto
Lauferova († 84) dcéra prelomila mlčanie: TAKTO to s otcom bolo naozaj! Posledné chvíle a rozlúčka
Natankujte a vyhrajte.
Slovnaft sa pripravuje na rozsiahlu odstávku: Bude to stáť poriadny balík!
(ilustračná foto)
Krajské mesto zápasí s veľkým problémom: Na sídlisku sa zosunul svah! Rátajte s obmedzeniami
Philipovi sa Harryho manželka nepozdávala už od začiatku.
Foto
Princ Philip pred Meghan už od začiatku VAROVAL! Dal jej PREZÝVKU, z ktorej musela peniť
Herák hovorí, že ide o bludy a odmieta akúkoľvek spojitosť s obťažovaním.
Na exposlanca Heráka podal prokurátor obžalobu: Týka sa sexuálneho zneužívania viacerých žien
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Obyvateľ čelil medveďovi neďaleko cintorína! Po Tatrami zasadal krízový štáb: Dôjde aj na krajné riešenie?
(ilustračné foto).
Rusko varuje Európu pred ODVETOU: Ak sa to stane, príde veľmi tvrdá reakcia!
(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe