Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.04.2021 00:00 | PR články
Sponzorované

Na Slovensku predala Toyota už 10 000 hybridných vozidiel

Jubilejným desaťtisícim automobilom je Toyota C-HR Hybrid. Popularita hybridov neustále rastie a v súčasnosti tvoria na našom trhu až 45 % celkového predaja značky.

Keď pani Marína Šimková koncom roka 2020 navštívila predajné miesto Toyota v Banskej Bystrici, rozhodne netušila, že si vyberie hybridné vozidlo s poradovým číslom desaťtisíc. Jubilejný hybrid je crossover Toyota C-HR. „Keď prišiel čas uvažovať nad novým vozidlom, mala som zopár kritérií, pri ktorých som nechcela robiť žiadny kompromis. V aute trávim naozaj veľa času, a tak sú pre mňa dôležité aj iné veci, nielen dizajn. Pohodlie, bezpečnosť a v neposlednom rade som chcela moderné auto. Pretože som zvažovala auto, ktoré bude mať aj ekologický rozmer, ponuka sa značne zúžila. Keď som teda spojila všetky svoje požiadavky a predstavy, z aktuálnej ponuky bola pre mňa voľba jasná. Model Toyota C-HR. Verím, že hybridné vozidlá sú tou správnou voľbou. Vozidlo je nielen ekologické, ale navyše aj úsporné, čo je benefit, ktorý nikdy neurazí,“ hovorí s úsmevom pani Šimková, ktorá pracuje v oblasti právnych služieb.

Otvoriť galériu

Obrovské prekvapenie

Pani Marína dostane k autu aj pozornosť od značky Toyota v podobe účasti na svetoznámych majstrovstvách rely WRC, ktorých jednotlivé kolá sa každoročne konajú vo viacerých štátoch po celom svete. Po vzájomnej dohode pôjde pani Marína spolu s manželom povzbudiť aj tím Toyota do Fínska v dňoch 29. júla až 1. augusta 2021.
„Rád by som touto cestou zaželal pani Šimkovej veľa šťastných kilometrov. Verím, že bude s vozidlom a službami Toyota spokojná. Som rád, že vozidlo s poradovým číslom 10 000 je práve Toyota C-HR, pretože ide o skutočne výnimočný model, ktorý je stelesnením mestskej mobility a zároveň svojím dizajnom vystupuje zo sveta všednosti,“ povedal Milan Kočka, riaditeľ spoločnosti Toyota Central Europe – Slovakia a dodal: „Hybridný pohon priviedla značka Toyota počas uplynulých 25 rokov do dokonalosti a fakt, že sme umiestnili na slovenský trh už viac ako 10 000 vozidiel, potvrdzuje, že je v súčasnosti tou najlepšou voľbou pre zákazníkov, ktorí nechcú robiť žiadne kompromisy v spoľahlivosti, hospodárnosti či so samotným používaním vozidla. Hybridné vozidlá Toyota bez nutnosti dobíjania navyše dokážu jazdiť až 80 % času v režime s nulovými emisiami a predstavujú tak v súčasnej dobe to najlepšie riešenie z pohľadu znižovania emisií CO2.“

Vyberie si každý

Vďaka obsiahlemu modelovému radu, v rámci ktorého Toyota poskytuje hybridný pohon takmer v každom segmente, existuje dostatočne široká ponuka pre potreby akéhokoľvek zákazníka, od Toyoty Yaris Hybrid až po najväčšie 7-miestne hybridné SUV s názvom Highlander.
Jedna z najväčších noviniek, ktorú značka uviedla na trh práve v týchto dňoch, je však bezpochyby druhá generácia vozidla na vodíkový pohon Toyota Mirai.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa