Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.04.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Madarovej trápenie v Tvojej tvári: Náhly kolaps v zákulisí! Toto diváci nevideli

Bolo toho na ňu priveľa! Herečka Kristína Madarová (32), hviezda seriálu Sestričky, momentálne zarezáva v obľúbenej televíznej šou Markízy Tvoja tvár znie povedome. Talentovaná umelkyňa každým kolom dokazuje viac a viac, že patrí medzi favoritov celej šou.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Nakrúcanie je však pre ňu viac ako náročné a posledná sedemhodinová premena na speváčku Beth Ditto (40) si vyžiadala podľa našich informácií svoju daň. Kristína, ktorá bola v kresle prikovaná takmer sedem hodín, zvádzala boj so sebou a s náročnou premenou, ktorá sa podpísala aj na jej zdraví. Museli ju ratovať priamo v zákulisí záchranári a podať jej prvú pomoc?!

Madarová sa predviedla v skvelom kostýme ako speváčka Beth Ditto. Svojím vystúpením odrovnala nielen porotu, ale aj divákov, ktorí neskrývali prekvapenie. Len málokto však tušil, čo predchádzalo jej vystúpeniu a čo zažívala počas sedemhodinovej premeny v maskérni, ale aj počas samotného nakrúcania.

Rozhodne to nebolo med lízať a Kristína sa poriadne zapotila. „Maskovali ma asi sedem hodín. Ušlo mi to pomerne rýchlo. Väčšinu času som bola v nejakom takom meditatívnom polospánku, alebo som debatovala s maskérmi,“ priznala Novému Času herečka, ktorá však na takéto veľké premeny nie je stavaná.

 

Problémy so žalúdkom

Ako totiž prezradila, máva problémy so žalúdkom, ktorý sa prihlási hneď, ako mu niečo nezavonia. A to bol aj prípad z dňa nakrúcania jej najväčšej premeny na objemnejšiu speváčku. „Mám veľmi citlivý žalúdok na vône a pachy. Aj parfum si dávam iba raz za čas, pretože by mi prišlo zle od žalúdka. A všetky tie alkoholy, ktoré sa v maskérni používajú, sú pre môj žalúdok náročné,“ priznala Novému Času Madarová, ktorá to nakoniec nezvládla a povracala sa priamo v maskérni.

V zákulisí tak nastala okamžite panika a herečke pribehli hneď na pomoc. Ťažká maska, hodiny v maskérni a všetky tie pre ňu vyrušujúce vône tak spôsobili, že prišlo Kristíne nevoľno. Prispel k tomu však aj ďalší faktor. „Dala som si aj paradajkovú polievku, ktorá mi asi veľmi nesadla. Mám histamínovú intoleranciu, nemám ju nejakú strašnú, ale niekedy sa stane, že mi niečo nesadne. A keď som sa obliekla do toho veľkého kostýmu, keď som mala na sebe 2-3 overaly, medzi nimi prišité vankúše a bola som stiahnutá, prišlo mi naozaj zle,“ povedala Kristína, ktorá sa však dokázala zmobilizovať a vystúpiť na pódium.

A hoci bolo herečke veľmi zle, našťastie to prekonala sama a záchranári nemuseli zasahovať. „Počas nakrúcania šou sú na mieste prítomní zdravotníci, ktorí sú v prípade potreby pripravení okamžite zasiahnuť. U Kristíny to našťastie nebolo nevyhnutné. Pomohol jej kolový bublinkový nápoj a čerstvý vzduch,“ vysvetlila PR manažérka Markízy Adriana Podobová.

Len tak-tak

Madarová sa tak nakoniec po dlhých hodinách predsa len dostala na pódium v kostýme, ktorý jej robil poriadny problém. Jej výkon bol však napriek tomu výborný a herečka zožala veľký úspech. Po odspievaní a hodnotení poroty však jej kroky záhadne neviedli na sedačku, kde sa odoberie každý účinkujúci po svojom vystúpení, ale rovno do zákulisia. Kristína sa tak vytratila v útrobách štúdia a na sedačku medzi ostatných účinkujúcich sa vrátila až po niekoľkých minútach, po speváckom čísle jej kolegu Braňa Mosného.

Otvoriť galériu

Nebola jediná

Nový Čas už v začiatkoch šou informoval, že nie všetky premeny sú 100-percentné. Samotní účinkujúci sa viackrát sťažovali na problematické masky, ktoré im pri vystúpeniach narobili problémy. Medzi inými to bol napríklad Dušan Cinkota, ktorého tlačila protéza, či šušlanie počas spevu a tancujúce zuby v ústach okúsil aj herec Braňo Mosný. Okrem toho však mnohých, ako aj napríklad Fera Jokea, trápilo dýchanie, ktoré bolo s novým nosom či celou maskou nesmierne náročné. Táto šou si však drastické premeny vyžaduje.

„Tento druh maskovania prináša určitý diskomfort, ktorý, bohužiaľ, je spojený s 3D mejkapom. Obzvlášť, keď maskujeme účinkujúcich, ktorí s daným interpretom nemajú žiadny spoločný fyziognomický znak. Keď niekomu prilepíte na tvár novú „tvár“ či jej časť, alebo vložíte do úst ďalšie zuby, ktoré nezodpovedajú jeho pôvodným zubom, na ktoré je človek zvyknutý, je prirodzené, že pociťuje isté obmedzenia,“ povedala pre Nový Čas PR manažérka Adriana Podobová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pripravte si nervy: Na cestách sa zdržíte
Manželia svoje ratolesti nadovšetko milovali. Žiaľ, po krutej rane osudu zostal Vlado na deti sám.
Foto
Po tragickej smrti Evy († 34) ostal Vlado sám s troma deťmi: Prišli o mamu, stratia aj bývanie?
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Biden tvrdí, že Rusom sa na Ukrajine darí: Okamžite začal konať!
(ilustračné foto)
Pláž v Chorvátsku s nebezpečným TAJOMSTVOM: Dovolenkári o tom netušia, domáci ZÚRIA!
(ilustračné foto)
Havarovalo vzácne lietadlo, neprežil nik: Na svete ostalo takých strojov len pár
Na archívnej snímke 2. marca 2019 Kim Jo-čong, sestra severokórejského vodcu Kim Čong-una
Sestra Kim Čong-una ostrejšia ako brat: Jej slová prehlbujú obavy!
(ilusrtračné foto)
Po streľbe na škole pritvrdili: Učitelia si môžu do práce nosiť zbraň!
Športovec a zároveň poslanec hnutia Slovensko Viliam Tankó v ringu dokopal boxera ležiaceho na zemi.
Foto
Škandál Matovičovho poslanca Tankóa: Kopal do ležiaceho boxera! Ako prišlo k incidentu?
Nehoda stála život troch ľudí.
Foto
Nehoda dvoch áut s fatálnym koncom: Tri životy už nikto nevráti! Čo sa malo udiať v osudné momenty?