Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.03.2021 20:40 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Tínedžerka (13) tvrdila, že čaká dieťa s 10-ročným kamarátom: Dohra, akú si nepredstavovala ani v najhoršom sne

Mladučké dievča z Ruska ťahalo za nos celý svet. Len 13-ročná školáčka tvrdila, že čaká bábätko s jej 10-ročným kamarátom. Celé svoje tehotenstvo zdieľala na sociálnej sieti a preslávila sa po celom svete. Drvivá dohra.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ako uvádza portál The Sun, Darya Sudnishnikova (13) trvala na tom, že do požehnaného stavu ju priviedol jej len 10-ročný kamarát Ivan. Ten jej verziu potvrdil a mladučká školáčka celé tehotenstvo zdieľala na sociálnej sieti, kde ju sledovalo viac ako 750-tisíc ľudí.

Darya sa stala celonárodnou senzáciou a dokonca vystúpila aj v televíznom programe. Keď však odborníci vysvetlili, že je nemožné, aby dievčina otehotnela s 10-ročným chlapcom, Darya sa rozhodla vyjsť s pravdou von. Priznala sa, že dlhé mesiace ťahala aj s Ivanom všetkých za nos, pretože 10-ročný chlapec nebol otcom nenarodeného dieťatka. Daryu znásilnil 15-ročný chlapec a ona sa to hanbila priznať. Prípad v súčasnosti vyšetruje polícia a novonarodenému dievčatku, ktorej dala meno Emilia, odobrali vzorku DNA, aby dokázali identifikovať otca. Dievča z ruského mesta Zheleznogorsk teraz svojich fanúšikov na sociálnej sieti šokovalo opäť.

 

Po tom, ako sa stala mamou, ju škola odmietla prijať späť, pretože podľa učiteľov kvôli tehotenstvu príliš zaostala v štúdiu. Mladučká mama, ktorá má teraz 14 rokov, dodala, že jej škola sa čoraz viac obáva zlej publicity, ktorú by jej prítomnosť vo vyučovacom procese mohla prilákať. Darya sa netají tým, že vyhodenie zo školy jej úplne „zničilo“ jej plány na ukončenie školskej dochádzky a získanie dobrej práce.

Darya počas tehotenstva pribrala vyše 40 kilogramov, za čo bola šikanovaná. Po pôrode sa jej vďaka pomoci odborníkov podarilo schudnúť 30 kilogramov a podľa jej slov teraz „vyzerá presne tak, ako chce“. Dokonca sa rozhodla pomôcť ostatným a po jej úspešnom schudnutí napísala príručku pre mladé ženy, ktoré sa snažia zhodiť kilogramy po pôrode.

Ivan kvôli jeho nízkemu veku nemohol byť pri pôrode Emilie, avšak Darya priznáva, že síce s ňou nežije, „ale niekedy u nej zostáva na noc. Keď bude mať 16 rokov, prevezme rolu otca. Avšak všetko záleží na tom, ako sa to medzi nami vyvinie,“ priznala 14-ročná mama Darya.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Peter Pellegrini
Aktualizované
Zmeny vo fungovaní Fondu na podporu umenia: Hlas chce prísť v koalícii s návrhmi
(ilustračná foto)
Počasie sa zbláznilo, bude SNEŽIŤ: V týchto krajoch platí výstraha!
Do Slava na motorke narazilo auto, prežil zázrakom.
FotoVáš Tip
Desivá nehoda na Považí: Slavov prvý výjazd na motorke skončil takmer tragicky! Čo mu zachránilo život?
Ondrej Lunter.
V Banskobystrickom kraji končia dve ambulancie: Hrozí urgentný nedostatok lekárov!
(ilustračné foto)
Inšpekcia zobrala súkromníkovi 3 tigrov! Znepokojivé, čo je za tým
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Šimkovičová o detailoch STVR: Čo deklaruje nový názov a takto vznikne rada!
Zuzana Vačková ukázala svojho chlapa.
Foto
TRAPAS ako hrom: Vačkovej nového chlapa si ľudia mýlila s jej OTCOM! Naozaj sa podobajú?
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Pri zmene RTVS skončí aj šéf Machaj: Premiér tvrdí, že návrh schválil i prakticky bez pripomienok
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Mimoriadna situácia na Horehroní: Nevyzerá to priaznivo! Znepokojivé správy o lykožrútoch
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Fond na podporu kultúry národnostných menšín: Príspevok by sa mal zvýšiť