Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.03.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

OTESTOVANÉ: Vymaľovanie bytu a výmena podlahy bez problémov a za super cenu!

Funguje to! Ak nepatríte medzi „domácich kutilov“ a potrebujete niečo prerobiť vo svojom byte alebo dome, konečne je tu spoľahlivé riešenie aj pre vás.

Zabudnite na zdĺhavé dohadovanie sa s remeselníkmi a naťahovanie sa o to, kedy majú voľný termín. So službou Wilio, cez ktorú už zákazníci zrealizovali vyše 50-tisíc projektov, ide všetko ľahko a rýchlo. Tentokrát sme wilio.sk, na ktorom svoje služby ponúka po celom Slovensku viac ako 27-tisíc remeselníkov, otestovali v metropole východu v Košiciach.

Náš čitateľ Richard má v Košiciach trojizbový starší byt. Počas uplynulých mesiacov sa rozhodol, že jeho byt potrebuje vymaľovať a tiež aj položiť nové podlahy. „Snažil som sa to odkladať čo najdlhšie, ale práve pandémia a častejší pobyt doma ma presvedčili, že už naozaj musím vymaľovať a vymeniť podlahy. Keďže nie som remeselne zdatný, rozhodol som sa hľadať iné možnosti. Po malom prieskume trhu som narazil na Wilio. Opisovali to ako jednoduchú a rýchlu službu, ktorá nájde akýchkoľvek majstrov, tak som sa rozhodol, že tomu obetujem polhodinu svojho času a uvidíme,“ hovorí Richard.

Otvoriť galériu

Rýchla dohoda

Richard sa zaregistroval do Wilia cez mobilnú aplikáciu a zadal dve požiadavky na vymaľovanie celého bytu a tiež výmenu podláh. „Priznám sa, že ma veľmi milo prekvapilo, ako rýchlo začali chodiť prvé ponuky. Na podlahu prišlo päť ponúk do polhodiny. Na vymaľovanie bytu som mal za rovnaký čas osem,“ opisuje svoju skúsenosť s Wiliom Richard. S remeselníkmi začal okamžite komunikovať o podrobnostiach svojej zákazky a dohadoval si termíny tak, aby najskôr byt vymaľoval a potom vymenil podlahy.

„Komunikácia ohľadom podláh sa vyvíjala veľmi rýchlo. Remeselník, ktorý mal hodnotenie 4,8 hviezdičky a výborné recenzie, bol okamžite k dispozícii. Ponúkol sa, že príde vyhodiť staré podlahy predtým, ako sa byt vymaľuje, aby sa nová maľovka neznečistila. Potom mali nastúpiť maliari a následne zase podlahári s novou podlahou,“ vysvetľuje Richard svoje plány. Ten sa však napokon musel vzdať maliarov, ktorých si vybral ako prvých, pretože mali najlepšie hodnotenia. „Nemali čas v termíne, ktorý vyhovoval mne. Ale aj druhí v poradí mali dobré hodnotenia a fotografie prác, ktoré robili, ma presvedčili, aby som si ich vybral,“ dodáva Richard.

Otvoriť galériu

Wilio aj na upratovanie

Richard výmenu podláh aj vymaľovanie bytu zvládol za jeden týždeň. „Podlahári vyhodili staré podlahy za jeden deň. Na druhý deň nastúpili maliari. Odviedli poctivú robotu a za štyri dni bol byt komplet vymaľovaný. Položenie nových podláh zabralo ďalšie dva dni. Musím povedať, že som bol veľmi spokojný s prístupom remeselníkov. Premiestnili nábytok tak, ako bolo treba. A obaja dodržali aj rozpočet, ktorý sme si stanovili na úvod,“ uzatvára svoju skúsenosť s Wiliom Richard. Ten napokon zistil, že na Wilio nájde aj službu na upratovanie. „Hneď som si objednal firmu na upratovanie celého bytu, aby som začal s čistým štítom. A navyše, nebaví ma upratovať,“ smeje sa Richard.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81). Vdova Majka je zlomená.
Foto
Pohreb Dušana Grúňa († 81): Užialená vdova Majka je v koncoch, bolestivý ODKAZ manželovi pri truhle
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!