Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.03.2021 09:45 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVáš Tip

Odhalenie v šou Svadba na prvý pohľad: Čo má nevesta Veronika s Tatarom?!

Markizácka šou Svadba na prvý pohľad je v plnom prúde a predstavuje nám jedného zamilovaného účinkujúceho za druhým.

Svoju televíznu lásku sa pokúša nájsť aj sympatická Veronika Fabianová (29), ktorú trojica odborníkov priradila k barbierovi Adamovi (25). Energická blondínka z Trenčína pracuje ako fitnestrénerka v Dubnici nad Váhom. Ako sa však ukázalo, k celebritnému svetu nemá až tak ďaleko a k jednému z našich slávnych hokejistov má veľmi blízko.

Fotogaléria
23
fotiek v galérii

Temperamentná Veronika si od prvého záberu na obrazovkách Markízy získala mnohých priaznivcov. Krásna blondínka s pozitívnym pohľadom na svet od prvého dňa okrem divákov učarovala aj svojmu televíznemu ženíchovi Adamovi. Jedna z vecí, ktorá ich oboch spája, je vzhľad ich klientov. Zatiaľ, čo sa mladík stará o ich „frizúru“, Veronika dáva pozor na ich životosprávu a správne cvičenie. „Momentálne pôsobím v Dubnici nad Váhom ako osobná trénerka,“ priznala blondínka v televíznej dokrútke.

„Milujem akýkoľvek pohyb. Skúšala som plávanie, jazdu na koni, osem rokov som tancovala spoločenské tance aj súťažne. Po strednej škole som vôbec netušila, čo chcem ísť robiť, či mám vôbec šancu sa na Slovensku uplatniť,“ vysvetlila Veronika svoje obavy. Život naruby jej však otočil jeden osudový výlet, ktorý sa z krátkeho dobrodružstva zmenil na štyri roky „dovolenky“ v exotike. „Po maturite som sa zbalila a s kamarátkou sme odišli na Maltu. Tam som žila štyri roky a tam som sa aj dostala k tomu trénerstvu,“ opísala svoje začiatky.

 

Otvoriť galériu

Hoci má Veronika do budúcna vo svojej kariére veľké plány, aktuálne pracuje v jednom tréningovom centre v Dubnici nad Váhom. A jej zamestnávateľom nie je nikto iný ako samotný Tomáš Tatar, ktorý je jedným z najaktívnejších slovenských hokejových útočníkov. „Áno, je to pravda. On je spolumajiteľom a zakladateľom. Pôsobím tam už asi tak šesť rokov,“ priznala sa blondínka Novému Času.

„Som tam predovšetkým osobnou trénerkou, čiže venujem sa klientom, každému osobitne. Zameriavam sa aj na ich zdravotné problémy.“ Nielenže Veronika pre hokejistu pracuje, ona ho dokonca pozná väčšinu svojho života a dlhý čas o tom ani nevedela. „To prvé obdobie som mala voči nemu obrovský rešpekt, samozrejme, je to veľmi úspešný hokejista, ale potom z toho vzišlo, že my sa poznáme už vlastne zo strednej školy. On tam chodil len veľmi krátko, takže si na neho ani nespomínam. Tým, že pôsobí v Amerike, tak ako so šéfom s ním komunikujem iba veľmi málo, do fitka chodí možno dvakrát do roka. Vychádzame spolu však veľmi dobre, skôr ako kamaráti, než ako nadriadený a zamestnanec,“ objasnila ich vzťah.

Otvoriť galériu
Blondínka miluje akýkoľvek šport.
Zdroj: instagram/veronikafabianova

Povolaniu fitnestrénerky sa televízna nevesta začala venovať na ostrove Malta. Po strednej škole si chcela užiť a vznikla z toho záľuba na celý život. „Na Maltu som išla s tým, že si chcem len užiť leto. Najskôr sme išli s kamarátkou tancovať ako go-go tanečnice, popritom sme robili hostesky a modeling. Po čase som sa však rozhodla, že toto už nie je pre mňa. Išla som na pohovor do hotela s fitnes centrom na pozíciu recepčnej a tam si ma všimol jeden osobný tréner. Poslal ma na trénerský kurz a tým to celé začalo.“

Napriek súčasnej situácii u nás aj vo vo svete má však blondínka veľké podnikateľské plány. „Určite by som to do budúcna chcela nejako rozšíriť - nejaké fit pobyty a možno sa zamerať aj na tvorbu vlastného športového oblečenia,“ uzatvorila nevesta, ktorú čaká so ženíchom Adamom svadobná cesta.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: spm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
Najvyšší súd potvrdil rozhodnutie v kauze expremiéra: Viezol sa v tom spolu s manželkou!
Alergikom sa začína ťažké obdobie.
Peľová sezóna brezy sa blíži ku koncu: Nahradí ju tento SILNÝ alergén!
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
Bidenov podpis SPEČATIL nielen osud Ukrajiny: O niekoľko hodín sa to začne!
The poor old man's hands hold an empty bowl. The concept of hunger or poverty. Selective focus. Poverty in retirement.Homeless. Alms
Pochmúrne vyhliadky pre celý svet: Hrozivé konflikty zvyšujú prípady akútneho hladu
Rowan poklad našiel pri prechádzke so psom.
Foto
Školák pri venčení psa natrafil na zvláštnosť: Zistili, čo to je, mama lapala po dychu!
Foto
Spečatí Hancko životný prestup? Záujem majú tieto dva veľkokluby
Pri pobreží Kanárskych ostrovov sa utopili najmenej traja migranti
Nelegálna migrácia s tragickým koncom: Medzi obeťami je aj dieťa! Úrady zadržali podozrivých
Paľo Habera
Foto
FOTOhádanka: Je vám štrbavý chlapček povedomý? Vďaka nemu sa stal tento kúsok oblečenia legendárnym!
Na snímke zľava Michal Šimečka a Branislav Gröhling.
Opozícia kritizuje zákon o telerozhlase: Šimečka hovorí o štátnej televízii, Gröhling tvrdí, že naráža na predpisy EÚ
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Scholz sa zaviazal podporovať Ukrajinu: Pridal sa k nemu ďalší mocný muž! Kancelár však túto vec odmieta
(ilustračné foto).
V strese sú zamestnanci, potom cestujúci: Odbory štrajk odvolali, stovky letov sa však neuskutočnia
Caution
Slovensko trápi chlad a zrážky: Neďaleko Bratislavy SNEŽÍ! Niekde napadne aj 10 centimetrov, platia VÝSTRAHY