Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.03.2021 16:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Meghan a Harry udivili celú Britániu: Veľavravný odkaz od amerického prezidenta!

Šok, z ktorého sa Británia tak skoro nespamätá. Britská kráľovská rodina, ktorá doteraz žila v mieri a poriadku, utŕžila tvrdú kritiku priamo od svojich najbližších.

Harry (36) a Meghan (39) si spoločne zvolili cestu, akou sa neúspešne vybrala samotná nebohá lady Di († 36). Pár poskytol moderátorke Oprah Winfrey (67) kontroverzný rozhovor. V ňom obaja otvorene pred celým svetom priznali, čím všetkým si v pomyselnej zlatej klietke prešli. Rodina, od ktorej čakali pomoc, sa im otočila chrbtom. Jediným riešením bol pre nich rázny odchod a výmena titulov za slobodu. Zraky všetkých sa netrpezlivo upierali na vyjadrenia členov kráľovskej rodiny. Napokon prehovorila jej hlava Alžbeta II. (94), ktorá osobne prešetrí každé jedno obvinenie.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Nie je všetko zlato, čo sa blyští. Pod pojmom kráľovská rodina sa v prvom rade človeku vybavia jej hlavní predstavitelia. Či už kráľovná, alebo jej následníci. Po nich možno nasledujú honosné sídla, luxusné bankety a drahé oblečenie. To všetko je síce pekné, ale pod povrchom driemu dlhoročné tradície, ktoré ich zväzujú. Prísne pravidlá a etiketa sa členom rodiny vštepujú už od útleho detstva. Inak to nevyzerá ani v dnešnej modernej dobe. A to aj napriek tomu, že terajšia panovníčka Alžbeta II. je považovaná za pomerne novátorskú vo viacerých smeroch.

Začleniť sa do kráľovskej rodiny dokáže byť náročné aj pre ľudí z aristokratického prostredia. Populárna princezná Diana († 36) je dodnes odstrašujúcim príkladom. Hoci mala prehľad o fungovaní rodiny, na život v nej ju nedokázalo pripraviť nič. „V devätnástich rokoch si vždy myslíte, že ste pripravení na všetko a máte vedomosti o tom, čo bude nasledovať. Hoci ma vtedy tá vyhliadka desila, cítila som, že mám vo svojom budúcom manželovi oporu,“ priznala v minulosti Diana v kontroverznom rozhovore s Martinom Bashirom pre BBC. Mala iba dvadsať, keď sa vydala za princa Charlesa (72). Svojho manžela milovala a netúžila po ničom inom, len aby im to vyšlo. Ako už vieme, ich príbeh nemal šťastný koniec. Ich manželstvo sa neustále prepieralo v médiách. Napokon aj Charlesova náklonnosť k jeho dlhoročnej priateľke Camille viedla k odlúčeniu a v auguste 1996 k úplnému rozvodu.

 

V šľapajach Diany

O 25 rokov neskôr sa verejne opakuje podobný príbeh. Dianin syn s nálepkou rebela Harry (36) si domov priviedol prvú vážnu známosť. Rozdiel bol iba v tom, že jeho vyvolenou sa stala nezávislá žena, herečka a Američanka Meghan Markle (39). Ako sama s odstupom času priznáva, mala veľmi naivnú predstavu o fungovaní v rodine panovníčky. Vedela o nej iba to, čo prakticky každý laik. „Nerobila som si žiadny výskum, čo to znamená. Plne som nerozumela tomu, čo znamená byť pracujúcim urodzeným. Myslím si, že neexistoval spôsob porozumieť tomu, ako deň za dňom bude vyzerať,“ uviedla u Oprah. Svoj život v paláci si údajne vykreslila ako prechádzku rozprávkou, na konci ktorej ju požiada princ o ruku.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Kristína Kittnerová , Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!