Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.03.2021 20:50 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Škandalózne interview Harryho a Meghan nebolo celkom čisté: 10 vecí, ktoré na tom nesedia

Vyzeralo to tak, že so zaľúbenou dvojicou rozobrala všetko do najdrobnejších detailov. Opak je, zdá sa, pravdou.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Ako uvádza portál The Sun, celý svet obletel rozhovor slávnej americkej moderátorky Oprah Winfrey, ktorý viedla spolu s Meghan Markle a princom Harrym. Tí prezradili množstvo zaujímavých a šokojúcich informácií, ktoré v kráľovskej rodine určite spôsobili obrovský ošiaľ. Niektorým dôležitým témam sa však vyhla značným oblúkom. Týchto 10 otázok zostalo aj po takomto škandalóznom rozhovore aj naďalej neobjasnených.

1. Meghan a Harry priznali, že zo Spojeného kráľovstva sa rozhodli sčasti odísť aj kvôli tomu, pretože necítili, že by tam bol ich synček Archie v bezpečí. Tu sa však vynára otázka, prečo by mali britskí daňoví poplatníci teda platiť za bezpečnosť, ak už nie sú oficiálnou súčasťou kráľovskej rodiny a ani len nežijú vo Veľkej Británii? Princ Charles bol pritom pripravený dať na bezpečnostné náklady v Kalifornii až 2 milióny libier (2 334 948 eur).

2. Princ Harry uzavrel niekoľkomiliónové kontrakty so známymi spoločnosťami Netflix a Spotify po tom, čo ho kráľovská rodina odstrihla od veľkej časti ich financií. Ale naozaj si s Meghan žijú tak zle? Podľa informácií totiž Harry dostával ročne už od 21 rokov veľkú finančnú čiastku z majetku princeznej Diany a Meghan si herectvom mala stihnúť zarobiť približne až 3,6 milióna libier (4 202 907 eur).

 

3. Obaja tvrdia, že už naďalej nechcú používať vznešené kráľovské tituly a chcú byť nezávislými súkromnými osobami. Nezohrávajú však neustále tieto ich známe tituly aj tak dôležitú úlohu v ich biznise? Napríklad pri dohode so spomínanou spoločnosťou Netflix a takisto aj v súvislosti s ich vlastnou neziskovou organizáciou menom Archewell, kde na oficiálnej webovej stránke stále hrdo uvádzajú svoje mená aj spolu s kráľovskými titulmi.

4. Meghan tvrdila, že jej mali odobrať cestovný pas, a preto bola väzňom vo Frogmore House vo Windsore. Neužívala si ale aj napriek tomu bohatý spoločenský život a drahé súkromné lety? Práve v tom čase ju viackrát videli v blízkosti Kensingtonskeho paláca a okrem toho stihla absolvovať aj súkromný let do New Yorku za nemalé paniaze. V tom istom roku sa taktiež súkromným letom vybrala aj na dovolenku na Francúzskej riviére.

5. V rozhovore zaznela prekvapujúca informácia o rasistickom pohľade na farbu pokožky ešte ich nenarodeného syna. Preberali však túto tému aj s niekým z kráľovskej rodiny a prečo ich príbehy majú ku všetkému aj rôzne načasovanie? Meghan totiž priznala, že sama podobné rozhovory na vlastné uši nepočula.

6. Vedela vôbec Meghan o tom, že malý Archie nemal mať nikdy nárok na to, aby bol princ? Meghan neustále dáva najavo, ako keby ich synčekovi titul zobrali len kvôli jeho farbe pleti, pritom na kráľovský titul nemal nárok ešte pred jeho narodením.

7. V roku 2019 pár uviedol, že jeden mesiac sa posnažia zvýšiť povedomie o zmene podnebia v súvislosti s ekologickými problémami. Ako je ale možné, že o dva mesiace sa zistilo, že sám Harry použil súkromné tryskáče až na šesť z desiatich letov od ich svadby, pričom verejne povedal, že 99 percent času cestuje bežnými lietadlami?

8. Meghan v rozhovore s Oprah priznala, že v istom momente už nechcela byť nažive. Prečo jej nepomohol jej manžel Harry alebo matka Doria? Ak by odmietla vyšetrenie u lekára, mohla sa obrátiť na svoju mamu, ktorá má dlhoročné skúsenosti ako sociálna pracovníčka v Kalifornii. Harry dokonca rozbehol kampaň týkajúcu sa duševného zdravia s názvom Heads Together, z ktorej má aj určite cenné kontakty, ktoré Meghan mohli taktiež pomôcť.

9. Prečo Meghan spolu s Harrym vystriedali v roku 2019 viac ako tri opatrovateľky len za šesť týždňov? Okrem častého striedania opatrovateliek u ich syna došlo rok predtým aj ku zmene Meghaninej osobnej asistentky menom Melissa Touabti, ktorá sa pri odchode neubránila slzám. Aby toho nebolo málo, po 17-tich rokoch rezignovala aj ich súkromná sekretárka Samantha Cohen či Meghanina ochranka.

10. Meghan povedala, že meno princa Harryho si nikdy predtým na internete nevyhľadávala a o kráľovskej rodine toho vedela veľmi málo. Ako by sme tomu ale mali veriť po tom, čo jej priatelia prezradili, že Meghan vždy fascinovala kráľovská rodina? Jej služobná Ninaki Priddy priznala, že na prvej svadbe, ktorú mala Meghan s Trevorom Engelsonom, dokonca povedala, že chce byť Dianou č. 2.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!