Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.03.2021 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Trápenie dvojice zo šou Svadba na prvý pohľad pokračuje: Svadobná cesta plná hádok a výčitiek!

Markizácka šou Svadba na prvý pohľad začala svoju druhú sériu pekne zostra.

Napriek tomu, že ženích Michal (38) a nevesta Diana (30) sú sympatickí mladomanželia, ich vzťah čelí vážnej kríze, a to sa ešte len začal. Prvé náznaky, že to medzi nimi nebude všetko s kostolným poriadkom, bolo badať už pred oltárom, keď sa ženích na nevestu ledva pozrel.

Poriadna kríza však ešte len má prísť. Vrcholom konfliktov totiž bude práve ich svadobná cesta, ktorá bude mať od raja poriadne ďaleko. Rozdelí ich táto skúsenosť ešte viac?

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Podnikateľ Michal a manažérka Diana sú prvým párom v šou, ktorý dala dokopy trojica odborníkov. Ich vyhliadky na fungujúci vzťah sa však krátko nato otočili hore nohami, a to hneď pred oltárom, keď sa prvýkrát stretli. Ženích celý čas hľadel do zeme a na krásnu nevestu mu ledva zablúdil pohľad. „Bolo to trochu také zvláštne, keď som tam prišla. Videla som, že nebol nadšený na prvý pohľad,“ opísala rozpaky brunetka krátko po televíznom sobáši. Frajer z Košíc sa snažil celú situáciu vysvetliť.

„Ako som tam stál, tak úplne som zmeravel. Úplne ma vyplo a nechcel som na ňu čumieť,“ vysvetlil v snahe obhájiť svoje správanie. Zdá sa však, že tento trapas bol iba ochutnávkou toho, čo príde na ich svadobnej ceste v africkej Keni. Obvinenia a nepochopenia nenechajú na seba dlho čakať a dvojica sa tak ocitne vo víre zmarených snov a štipľavých poznámok. 

Buď už ticho!

Ich spoločná dovolenka sa začne opatrnými výčitkami už v hotelovej izbe. „V noci si si pochrapkávala,“ spomenie Michal akoby mimochodom, čím pripraví „dobré“ ráno obom mladomanželom. Napriek tomu pôjde do novej skúsenosti s otvorenou hlavou. „Keď ty si spokojná, ja som spokojný. Budem sa snažiť, aby som ti dal to, po čom túžiš,“ prisľúbil.

Diana nabehne do Afriky ako škôlkar na detské ihrisko. Užíva si každý moment a všetko komentuje so svojím typickým východoslovenským prízvukom. To sa u jej ženícha nestretne s pochopením. „Diana hrozne veľa rozpráva, nedostanem sa k slovu. Mám rád utárané ženy, ale toto je na mňa trochu veľa. Hraničí to s afektovanosťou.“ Nevesta si tiež všimne napätie, ktoré medzi nimi vzniká.

„Cítim sa v Miškovej spoločnosti dobre, aj keď mi u neho chýba taký zápal. Čím viac sme boli spolu, tak som v tom vzťahu cítila chlad a nezáujem,“ zúfa si Diana a zvažuje, či aj ona niekde neurobila chybu.

Problémy kvôli sexu?

Všetko napätie vyvrcholí počas spoločnej večere v tropickom raji. Diana v snahe odľahčiť atmosféru sa svojmu milému prizná, že pri jedení polievky chlípe a sŕka. „Niekedy mám pocit, že má 19 rokov a je úplne mimo reálneho života,“ neodpustí si trpkú poznámku Michal. Nevesta sa ho preto priamo spýta, či ich vzťah má vôbec šancu. „Myslím si, že nádej zomiera posledná,“ odvetí ženích vyhýbavo. Diana to ale až tak ružovo nevidí. „Cítim sa, akože z 99 % je jednopercentná nádej.“

Možno by dvojici viac pomohlo, ak by sa otvorene porozprávali o veciach, ktoré im navzájom na sebe prekážajú. To však tichý podnikateľ odmietne. „Sú to kľúčové veci, ktoré keď sa nezmenia, tak vzťah sa ďalej nerozvinie.“ Jadro všetkých problémov však môže byť úplne inde. Diana sa totiž netají tým, že je silno veriaca a lásku si predstavuje ako romantický zážitok.

„Skúšal som ju držať za ruku. Skúšal som, že poď si ľahnúť a pozrieme si nejaký film, a ona že nie, ja ani s kamarátmi na jednej posteli neležím.“ Sú teda hlavným dôvodom napätia nesplnené manželské povinnosti? Po svadobnej ceste je však isté len jedno - spoločnú reč bude dvojica v nasledujúcej epizóde šou hľadať len veľmi ťažko.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: spm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?