Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.03.2021 06:27 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Šokujúce zistenie! Pravda o svadbe Meghan a Harryho odtajnená: Ako to bolo v skutočnosti?!

Britský princ Harry (36) a jeho americká manželka Meghan Markle (39) uzavreli manželstvo v tajnosti tri dni pred oficiálnou ceremóniou, prezradila Meghan v rozhovore s americkou moderátorkou Oprah Winfrey, ktorý v USA odvysielali v nedeľu večer.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

"Vzali sme sa tri dni pred našou svadbou," povedala Meghan s tým, že manželské sľuby si vymenili v súkromí pred canterburským arcibiskupom Justinom Welsbym ešte pred tým, ako sa 19. mája 2018 konala na Windsorsom zámku oficiálna svadba vysielaná v televízii. Informácie priniesli agentúry AFP a DPA.

Harry a Meghan poskytli Winfrey napäto očakávané interview po tom, ako vo februári oznámili, že sa definitívne nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny. Ich vzťahy sú čoraz napätejšie a Markle obvinila Buckinghamský palác, že šíri o nej a jej manželovi nepravdy. Palác predtým oznámil vyšetrovanie Markleovej správania po správach britských médií, že v minulosti šikanovala zamestnancov paláca.

Meghan v úvode rozhovoru povedala, že do britskej kráľovskej rodiny vstúpila naivne, keďže o nej veľa nevedela. "Úplne som nechápala, čo je mojou úlohou," vyhlásila.

 

Bývalá herečka, ktorá je Afroameričanka, tiež uviedla, že jej manžel Harry počas tehotenstva, keď čakala syna Archieho, povedal o obavách a konverzáciách v kráľovskej rodine o tom, "nakoľko tmavá by mohla byť jeho pokožka, keď sa narodí". Po tomto vyhlásení sa Winfrey len neveriacky opýtala: "Čože?" A zatiaľ čo moderátorka ticho sedela, Meghan opisovala, ako ťažko chápala, prečo kráľovská rodina rieši farbu kože jej syna. Dodala, že pre ňu bolo veľmi ťažké počas tehotenstva spracovať všetko, čo sa okolo nej dialo - vrátane diskusií o tom, či jej syn dostane kráľovský titul. Samozrejme, viac než to, že jej syn nebude princ, ju znepokojovalo, že bez kráľovského titulu mu nebude poskytnutá ochrana ako členovi kráľovskej rodiny. "Musel byť v bezpečí," povedala Meghan so slzami v očiach.

Podľa vlastných slov mala Meghan v ťažkých časoch v kráľovskej rodine dokonca myšlienky na samovraždu. "Jednoducho som už nechcela žiť," povedala v interview. "Myslela som si, že by to vyriešilo situáciu pre všetkých," dodala s tým, že kráľovská rodina jej uprela pomoc v oblasti duševného zdravia.

Na úvod rozhovoru Winfrey uviedla, že žiadna téma nebude tabu a že Harry a Meghan za rozhovor nedostali zaplatené. Dodala, že neodvysielané časti rozhovoru sa objavia ešte v pondelok v rannom vysielaní CBS. Rozhovor bol v USA vysielaný deň predtým, než ho uvidia diváci v Británii. Zatiaľ nie je jasné, či ho bude kráľovná či ďalší členovia kráľovskej rodiny nejako komentovať. Denník The Sunday Times s odvolaním sa na anonymný zdroj v nedeľu napísal, že sa kráľovná na rozhovor nebude pozerať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: tasr, ČTK

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke slovenský hokejový reprezentant Michal Krištof počas tréningu.
Agent Krištofa páli do Slovákov: Plaťte im ako v KHL a budú hrať doma!
Ilustračné foto
Krádež na železničnej stanici v Humennom: Skupina mužov podliezla plot a začali rabovať!
Voda siahala do takej výšky, že takmer úplne zaplavila vozidlá, ktoré boli na cestách.
Foto
Katastrofálne záplavy v Dubaji: Sú za tým lietadlá rozprašujúce chemikálie?! Šokujúce zistenia
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie Beňa.
Aktualizované
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie bývalého námestníka riaditeľa SIS Beňa: Čoho sa mal dopustiť?
ÚVZ SR upozorňuje na viacero nebezpečných kozmetických výrobkov, nachádzajú sa medzi nimi aj známe značky.
Foto
ÚVZ varuje pred nebezpečnou kozmetikou: Ide aj o obľúbené značky! Ak ich máte doma, vyhoďte ich
Poľský prezident Andrzej Duda (druhý zľava), bývalý prezident USA a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump (vľavo).
Poľský prezident sa stretol s Trumpom: Zvláštne, čo povedal!
Manželia Csémiovci mali spolu pekný vzťah.
FotoVáš Tip
Poradca Šutaja Eštoka sa ukázal na verejnosti: Prvá fotka od záhadnej smrti manželky!
Foto
Vlhovú čakajú v kalendári SP veľké zmeny: Menej pretekov v Európe a škrty obľúbených stredísk
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Čo všetko čaká dnes poslancov? Schôdzu začali návrhom na zmeny v zložení parlamentných výborov
(ilustračné foto)
Kus žltého papiera vydražili za obrovskú sumu! Neuhádnete, čo je za tým
Tragédia na Spiši vzala život aj Lucke († 17).
Foto
Tragédia na Spiši: Otec Ľuboš prezradil, čo našli v mobile nebohej Lucky († 17)! Chytí vás za srdce, čo urobil potom
Svoje korene si nesmierne váži.
Foto
Vanessa Šarköziová sa za svoj pôvod nehanbí: Som hrdá, že som Cigánka!