Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.03.2021 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Trapas v šou Svadba na prvý pohľad: Nevesta potupená pred oltárom! Uf, to muselo bolieť

Trapas v priamom prenose. Podnikateľ Michal (38) sa rozhodol nájsť svoju životnú lásku v markizáckom programe Svadba na prvý pohľad. Pozitívne naladenému fešákovi však pred oltárom úplne zamrzol úsmev na tvári.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Jeho vyvolená Diana (30), ktorú pre neho vybrala trojica expertov, sa na neho naopak tešila ako kvety na vodu. V obleku ju však privítal nemastný-neslaný švihák rozpačito hľadiaci do zeme. Tomu zodpovedalo aj ich zvítanie a bozky.

Včera na televíznych obrazovkách odštartovala druhá séria markizáckej svadobnej šou a predstavila prvý pár, ktorý si mal „naslepo“ svoje áno povedať pred oltárom. Veľké očakávania a predtucha lásky sa však zmenili na sériu chladných prijatí. Ako prvý ženích sa divákom predstavil podnikateľ Michal z Košíc. Ten je zároveň aj vášnivým rybárom a holduje športu, takže spoločné záľuby s nevestou Dianou im sadli. Tá zas pracuje v reklamnej agentúre. Netají sa svojimi predstavami o romantickej láske a stabilný vzťah je pre ňu rovnako dôležitý ako každodenný optimizmus.

„Verím na skutočnú, pravú lásku a verím, že existuje. Chcem sa naozaj zaľúbiť, ale či to príde, nechám sa prekvapiť,“ prezradila kráska, ktorá sa na svojho nastávajúceho veľmi tešila. Ani v zlom sne jej nenapadlo, čo ju čaká pri samotnom obrade.

Sklopené oči

Svadobný deň bol pre obe zúčastnené rodiny veľkou parádou. Dianu prišli podporiť mama, teta, ujo a priatelia. Za ženíchom sedeli jeho rodičia, vysmiata teta so strýkom a súrodenci, s ktorými si je Michal veľmi blízky. Dianina mama Anna spoznala Michala až niekoľko minút pred svadbou. Zoznámila sa s jeho rodičmi, avšak chválou nešetrila predovšetkým na adresu svojho budúceho zaťa.

 

„Si veľký fešák. Dúfam, že aj dcéra bude spokojná. Keby som mala menej rokov, tak určite idem po tebe,“ laškovala svokra, ktorá išla na Michalovi oči nechať. Keď ale vošla do miestnosti Diana v krásnych svadobných šatách, ženích čumel do zeme a v duchu možno ľutoval, že sa na svadbu naslepo prihlásil. Keď malo prísť na vrúcny novomanželský bozk, nevesta pocítila od svojho muža poriadnu „facku“:

„Len na líce,“ zaznelo z jeho úst. Šokovaná nevesta len zalapala po dychu a urobila, ako si jej ženích želal. Atmosféra medzi mladomanželmi tak začala poriadne hustnúť a to ešte nestihli ani vykročiť do spoločného života. Aj Michalov otec následne priznal: „Ženy to s ním budú mať ťažké.“ Takýto odmeraný prístup zrejme ešte žiadna nevesta na svojej svadbe nezažila.

Ustoja to?!

Nevesta sa napriek tomuto trapasu počas obradu snažila zachovať chladnú hlavu, ale ľahké to pre ňu rozhodne nebolo. „Bolo to trochu také zvláštne. Keď som tam prišla, bolo na ňom vidno, že nebol nadšený na prvý pohľad. Taký bol bez emócií, keď ma uvidel,“ popísala svoje sklamanie nevesta.

Stále však verí, že medzi nimi môže vzplanúť oheň lásky, čo naznačil aj Michal. „Nechcel som na ňu čumieť. Určite sa o tom porozprávame, aby si nemyslela, že sa mi nepáči.“ To, či sú si predsa len súdení, odhalí až ich spoločná svadobná cesta, na ktorej ich oboch ešte len čaká vzájomné spoznávanie sa. Či nakoniec trojica expertov na vzťahy priradila k sebe tých správnych, sa diváci budú môcť presvedčiť v nasledujúcich epizódach.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: spm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ