Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.02.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Sofia si dala odstrániť dvojitú bradu, z výsledku dostala jej sestra záchvat: Šialené, čo sa stalo s krásnou tínedžerkou!

Novodobé kozmetické zákroky, ktoré podstupuje nejedna žena, prinášajú so sebou občas veľké riziká či minimálne nepekné opuchy. Práve o tom by vedela hovoriť aj táto tínedžerka.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Ako uvádza portál The Sun, 19-ročná Sofia Marroquin z Austrálie nebola už dlhšie spokojná s výzorom svojej dolnej čeľuste. Rozhodla sa preto podstúpiť zákrok, počas ktorého jej injekciou podali kyselinu deoxycholovú, ktorá má za úlohu zmenšiť nadbytočný tuk uložený pod bradou. Táto procedúra ale spôsobila, že dievča malo následne extrémne opuchnutú tvár a jej zvyčajne špicatá brada nadobudla neobyčajný štvorcový tvar. O výsledok zo zákroku sa podelila s ostatnými na sociálnej sieti TikTok, kde spolu s jej novým výzorom zdieľala aj zábavné reakcie členov rodiny a najlepšej kamarátky.

Prvou obeťou sa stal otec mladého dievčaťa, ktorý zo šoku zalapal po dychu a zmohol sa len na „Ó môj Bože!“, pričom jej mama mala takmer totožnú reakciu. Po tom, čo videla Sofiinu tvár jej sestra, prišla najlepšia reakcia spomedzi všetkých. Tá sa od prekvapenia rozutekala po dome a následne chytila neudržateľný záchvat smiechu, pri ktorom až padla na zem. Naopak, jej najlepšia kamarátka pri pohľade na ňu len neveriacky priznala, že sa jej naozaj vydesila. Sofia na začiatku videa ozrejmila, že nikto z nich netušil, aký zákrok sa rozhodla podstúpiť a už tobôž nie, v akom stave sa im ukáže.

Video však spolu s pobavením prinieslo u množstvo ľudí jednu zásadnú otázku - prečo mladé dievča spravilo zo svojej tváre to, čo spravilo. Sofia teda nakrútila ďalšie krátke video, kde všetko vysvetlila a poznamenala, že tento vzhľad je našťastie iba dočasný. „Mnoho ľudí sa ma pýtalo, prečo som dopustila, aby moja tvár vyzerala ako obdĺžnik. Nespravila som naschvál to, aby moja tvár vyzerala ako obdĺžnik. Nechala som si urobiť ošetrenie zvané Kybella, ktoré odstraňuje tuk z dolnej časti tváre,“ ujasnila sledovateľom. Upresnila, že tento zákrok nepodstúpila kvôli brade ako mnohí ostatní, ale kvôli dolnej čeľusti.

 

Od svojich sledovateľov sa aj napriek vysvetleniu dočkala v komentároch vtipných prirovnaní s kreslenými postavičkami. Niektorí používatelia uštipačne zažartovali, že vyzerá ako Buzz Lightyear z rozprávky Toy Story či Lord Farquaad z rozprávky Shrek. Sofia však všetko zobrala s humorom a taktiež sa pridala k vtipom na svoju osobu a poznamenala, že miluje štvorčeky. Osem týždňov po ošetrení sa podelila o finálny výsledok a ukázala novú zoštíhlenú tvár, ktorá teraz vyzerá značne odlišne ako pred zákrokom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši