Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.02.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Belohorcová vs. Fero Joke: Ostrý konflikt hviezd šou Tvoja tvár znie povedome, v zákulísi to vrie!

Markíza bola v pozore! V týchto dňoch sa nakrúca šieste pokračovanie šou Tvoja tvár znie povedome, ktorú diváci uvidia už čoskoro. Medzi hviezdami sa objavia Zuzana Belohorcová (45) a komik František Košarišťan (30) alias Fero Joke. A práve títo dvaja by spolu na kávu určite nešli.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Paródie, ktoré Fero natáča, nie sú totiž vždy každému po chuti a výnimkou nebola ani blondínka, ktorú si zobral na mušku. V momente, ako tak urobil, oheň bol na streche a exmoderátorka to rozhodne nenechala iba tak. Stretnutie zoči-voči v zákulisí šou tak nebolo rozhodne vrúcne.

„Tak, priatelia, toto sú moje dievčatá a ja ich milujem nadovšetko, my girls,“ kričí vo videu Belohorcová a kamerou zablúdi na svoje kamošky, zabávajúce sa v limuzíne. S rovnakými slovami stojí Fero Joke medzi sliepkami a hádže im zrno. „Baby, ďobkajte si!“ dodá s povestným úškrnom à la exmoderátorka. Ak ste toto video nevideli, garantujeme vám, že sa zasmejete ako všetci komikovi fanúšikovia. Ten, kto sa tomu nezasmial, však bola práve Belohorcová.

„Nepáčili sa jej tie videá. Viem, že si Fera v tom čase aj blokla,“ povedal zdroj blízky moderátorke. Kto pozná blondínku, vie, že jej ľúbezné a za každých okolností pozitívne správanie je skutočne ikonické. A práve nezvyčajní ľudia sú pre Fera výdatnou vodou na mlyn. Pod paľbou jeho humoru boli aj Eva Máziková, Nora Kabrheľová či Andrea Verešová. No kým dámy to brali športovo a dokonca sa na tom zasmiali, bývalá učiteľka sexu sa k tomu postavila presne z opačného konca. Ako sme sa dozvedeli, odvtedy je Fero u Zuzany na čiernej listine.

 

Preto bolo prekvapením, že sa majú spolu postaviť do markizáckej šou. Podľa našich informácií aj samotná televízia tŕpla, ako to bude vyzerať počas nakrúcania. „Tolerujú sa v zákulisí, ale vidieť, že z nich dobrí priatelia nebudú. Snažia sa byť profesionálni,“ prezradil zdroj zo štábu.

Ako v ringu?

Nakrúcanie je už v plnom prúde, čiže Fero aj Zuzana mali možnosť stretnúť sa. Fero priznáva, že mal mierny strach. „Keď niekoho parodujem, tak mám obavy, aby sa dotyčný neurazil. Bál som sa, či aj v tomto prípade bude všetko v poriadku. Chvalabohu, je,“ povedal komik. A bavili sa so Zuzanou o jeho paródiách? „Vôbec nie. Myslím si, že to netreba riešiť, lebo v žiadnom prípade som ju nechcel uraziť. Možno nakrútime niečo spolu,“ zasmial sa Fero, ktorý trvá na tom, že dusno medzi nimi nehrozí. „Máme nadštandardný vzťah. Nosí mi koláče a stará sa o mňa. Musím povedať, že sme tam super partia.“

Belohorcová sa, zdá sa, k tomu stavia podobne a na staré krivdy už zabudla. „To, že si urobil niekoľkokrát zo mňa srandu vo svojich videách, mi je úplne jedno, nemám absolútne nič proti tomu. Akurát z detí by sa sranda robiť nemala. Ale Feriho zbožňujem, je to jeden úžasný človiečik a som veľmi rada, že som ho mala možnosť osobne spoznať,“ povedala exmoderátorka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!