Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.02.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Otec ju znásilňoval trikrát do dňa, po 16 rokoch sa rozhodla: Krvavá pomsta tyranovi!

Bola ešte malá, keď sa odštartovali jej najhoršie životné muky. Cheryl Cuccio (48) z Long Islandu bola od 10 do 16 rokov znásilňovaná vlastným otcom.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ako píše The Sun, v súčasnosti už 48-ročná Cheryl sa podelila svetu so svojím životným príbehom. Ten by sa dal prirovnať k najhošej nočnej more. Jej otec, ktorý bol vysoký 187 centimetrov a vážil 146 kíl, ju znásilňoval trikrát do dňa. "Nedalo sa mu povedať nie. Nedalo sa s tým bojovať. Čím viac som bojovala alebo odmietala ho, tým viac by bol nahnevaný alebo by ma udrel päsťou alebo dal facku," opísala hrôzostrašné momenty. Časom dospela do štádia, kedy mu jednoducho dovolila vykonať najohavnejšiu vec. Ak by sa opäť bránila, tým viac by to bolelo.

Chceryl spolu s manželom Robom napísala knihu o jej osobnom pekle. V publikácii Incest, Murder and a Miracle sa ľudia môžu dočítať o nechutných zverstvách, ktoré znášala už od desiatich rokov. Bolo to práve obdobie, kedy jej mamu Cathleen hospitalizovali v nemocnici kvôli problémom s obličkami. Krátko nato jej začal venovať viac pozornosti, než by bolo zdravé. Príliš jej prejavoval náklonosť aj počas cesty do nemocnice a rovnako pri návrate domov. Cheryl bola vtedy malá, neuvedomovala si, že je na tom niečo zlé. Neskôr jej to však bolo naozaj nepríjemné a nemala z toho dobrý pocit. Obavy sa ale naplnili a vypuklo to najhoršie. Písal sa rok 1985. V tom období bola jej mama už mŕtva a o svojej traume nedokázala s nikým hovoriť. "Stále mi hovoril, že by mi nikto neuveril," povedala Cheryl. A čo bolo horšie, vyhrážal sa jej, že ak nenaplní jeho zvrátené požiadavky, presunie sa na jej sestru JoAnn. 

V decembri 1985 sa priznala svojmu vtedajšiemu priateľovi Robovi. Každodennou nočnou morou si prechádzala až do 16 rokov, kedy učinila jedno z najvážnejších rozhodnutí vôbec. Najala si nájomného vraha. Zvráteného otca zabil jej spolužiak Sean Pica, ktorý si za to vyžiadal 1 000 dolárov (822 €). Cheryl nevedela s istotou povedať, či to naozaj spraví, no potom nadišiel osudný deň. Na začiatku februára 1986 zbadala, ako jej mŕtvy otec leží na zasneženej príjazdovej ceste. V hrudníku mal päť strelných rán. Týždeň po vražde polícia zatkla Cheryl, Roba a Seana, všetci sa k činu priznali. Sean dostal trest odňatia slobody na 24 rokov, Rob dostal podmienku a Cheryl sedela šesť mesiacov.

 

Ubehlo množstvo rokov a Cheryl je v súčasnosti šťastne vydatá za Roba. Ten bol pri nej celý čas a v roku 2012 mu aj ona zachránila život. Dostal infarkt, polhodinu nemal žiadny pulz. Lekári to s ním už chceli vzdať, ale Cheryl nie. Napokon sa opäť prebudil. Spoločne majú dve dospelé dcéry. Hoci sa jej život dal dokopy, ešte stále máva nepríjemné záblesky z minulosti. Stretla sa už s 500 obetiami sexuálneho zneužívania a povedala im len jedno: "Zneužívanie a incest ich nedefinujú. Nemusí to zruinovať ich život. Je tu oveľa viac dobrého." Len to jednoducho nemôžu vzdať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to
(ilustračné foto)
Akého najvyššieho veku sa dokážeme dožiť? Tak toto číslo by ste neuhádli!
Biely dom (ilustračná fotografia).
Vedeli USA o Izraelskom útoku na Irán? Šéf americkej diplomacie sa odmietol vyjadriť
Český prezident Petr Pavel.
Petrovi Pavlovi pribudlo na tvári krvavé zranenie! Ako sa to stalo? Strohá odpoveď hlavy štátu
Nehoda na bratislavskej D2: Tunel Sitina sa uzatvára! Tvoria sa kolóny
Bývalí partneri sa stále majú v zuboch.
Soukup a Hanychová: Drsná HÁDKA na ulici! Keď vyšiel Agátin muž, milionár sa nezdržal a... Fúha!