Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.02.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Otec ju znásilňoval trikrát do dňa, po 16 rokoch sa rozhodla: Krvavá pomsta tyranovi!

Bola ešte malá, keď sa odštartovali jej najhoršie životné muky. Cheryl Cuccio (48) z Long Islandu bola od 10 do 16 rokov znásilňovaná vlastným otcom.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ako píše The Sun, v súčasnosti už 48-ročná Cheryl sa podelila svetu so svojím životným príbehom. Ten by sa dal prirovnať k najhošej nočnej more. Jej otec, ktorý bol vysoký 187 centimetrov a vážil 146 kíl, ju znásilňoval trikrát do dňa. "Nedalo sa mu povedať nie. Nedalo sa s tým bojovať. Čím viac som bojovala alebo odmietala ho, tým viac by bol nahnevaný alebo by ma udrel päsťou alebo dal facku," opísala hrôzostrašné momenty. Časom dospela do štádia, kedy mu jednoducho dovolila vykonať najohavnejšiu vec. Ak by sa opäť bránila, tým viac by to bolelo.

Chceryl spolu s manželom Robom napísala knihu o jej osobnom pekle. V publikácii Incest, Murder and a Miracle sa ľudia môžu dočítať o nechutných zverstvách, ktoré znášala už od desiatich rokov. Bolo to práve obdobie, kedy jej mamu Cathleen hospitalizovali v nemocnici kvôli problémom s obličkami. Krátko nato jej začal venovať viac pozornosti, než by bolo zdravé. Príliš jej prejavoval náklonosť aj počas cesty do nemocnice a rovnako pri návrate domov. Cheryl bola vtedy malá, neuvedomovala si, že je na tom niečo zlé. Neskôr jej to však bolo naozaj nepríjemné a nemala z toho dobrý pocit. Obavy sa ale naplnili a vypuklo to najhoršie. Písal sa rok 1985. V tom období bola jej mama už mŕtva a o svojej traume nedokázala s nikým hovoriť. "Stále mi hovoril, že by mi nikto neuveril," povedala Cheryl. A čo bolo horšie, vyhrážal sa jej, že ak nenaplní jeho zvrátené požiadavky, presunie sa na jej sestru JoAnn. 

V decembri 1985 sa priznala svojmu vtedajšiemu priateľovi Robovi. Každodennou nočnou morou si prechádzala až do 16 rokov, kedy učinila jedno z najvážnejších rozhodnutí vôbec. Najala si nájomného vraha. Zvráteného otca zabil jej spolužiak Sean Pica, ktorý si za to vyžiadal 1 000 dolárov (822 €). Cheryl nevedela s istotou povedať, či to naozaj spraví, no potom nadišiel osudný deň. Na začiatku februára 1986 zbadala, ako jej mŕtvy otec leží na zasneženej príjazdovej ceste. V hrudníku mal päť strelných rán. Týždeň po vražde polícia zatkla Cheryl, Roba a Seana, všetci sa k činu priznali. Sean dostal trest odňatia slobody na 24 rokov, Rob dostal podmienku a Cheryl sedela šesť mesiacov.

 

Ubehlo množstvo rokov a Cheryl je v súčasnosti šťastne vydatá za Roba. Ten bol pri nej celý čas a v roku 2012 mu aj ona zachránila život. Dostal infarkt, polhodinu nemal žiadny pulz. Lekári to s ním už chceli vzdať, ale Cheryl nie. Napokon sa opäť prebudil. Spoločne majú dve dospelé dcéry. Hoci sa jej život dal dokopy, ešte stále máva nepríjemné záblesky z minulosti. Stretla sa už s 500 obetiami sexuálneho zneužívania a povedala im len jedno: "Zneužívanie a incest ich nedefinujú. Nemusí to zruinovať ich život. Je tu oveľa viac dobrého." Len to jednoducho nemôžu vzdať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona
Hersh Goldberg-Polin sa objavil na videu Hamasu.
Hamas zverejnil video s rukojemníkom: Hrozivé slová 6 mesiacov po únose
Dentist working in dental clinic with patient in the chair.
Bojíte sa zubára ako čerta? Všetko začína už doma: Dodržiavajte tieto rady a budete mať pokoj