Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.02.2021 15:15 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Na Barbie preoperovaný živý Ken sa už pýši vagínou: Odpadnete, čoho všetkého je schopná

Jessica Alvesová sa narodila ako Rodrigo Alves. Nikdy nebola so svojím telom spokojná, a tak podstúpila desiatky plastických operácií, aby sa z nej stala žijúca bábika Ken.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Rodrigo na seba strhol pozornosť médií, ale ani s implantátmi imitujúcimi svaly nebol spokojný. Vraj mu v tridsaťpäťke došlo, že problémom nie je to, ako jeho mužské telo vyzerá, ale že má vôbec mužské pohlavie. A svetu oznámil, že sa cíti byť skôr bábikou Barbie.

Rodrigo prešiel legálnou premenou pohlavia a stal sa Jessicou. Tá sa teraz nechala v Thajsku operovať, aby dosiahla kompletnú fyzickú premenu. Lekári jej tam z kože penisu a pobrušnice vytvorili vagínu, ktorá sa odborne nazýva neovagína.

Chirurgovia pri premene mužských genitálií na ženské využívajú tri metódy. Základná pracuje len s kožou penisu, ktorý doslova vypitveme. Kožu použijú ako steny vagíny a zanoria ich v oblasti hrádze do brušnej dutiny. Pritom zachovajú nervové zakončenia v uzdičke spolu s kúskom žaluďa, ktorý použijú na modeláciu klitorisu. Lenže po zákroku musí pacientka neovagínu niekoľko mesiacov rozťahovať dildom a neovagína sa nikdy sama nezvlhčuje (ako sa nezvlhčuje koža penisu). Druhou metódou je tvorba vagíny z kúska hrubého čreva. To sa odreže a zanorí do brušnej dutiny medzi močovú trubicu a konečník s vývodom na hrádzi. Táto metóda sa používala aj u žien, ktoré sa kvôli vývojovej vade narodili bez vagíny. Výhodou tejto vagíny je, že sa sama zvlhčuje.

 

Najmodernejšia metóda, ktorú práve hojne používajú v Thajsku, pracuje s pobrušnicou. Zákrok sa vykonáva laparoskopicky, kedy sa pobrušnica zvnútra stiahne do oblasti medzi konečníkom a močovou trubicou. Vytvorí sa tam z nej kanál, ktorý sa zaslepí v dĺžke pätnástich centimetrov. Táto neovagína je veľmi pružná a tiež sa sama lubrikuje. Pysky ohanbia a pošvový vchod sa modelujú z mieška a kože penisu, klitoris opäť vzniká z uzdičky a zvyšku žaluďa. Tento zákrok podstúpila práve Alvesová. Jessica tak stimuláciou tohto neoklitorisu bude dosahovať orgazmus podobne ako mnoho iných transgender žien.

Veľmocou vo vaginoplastike transgender osôb je práve Thajsko, kam každoročne mieria tisíce transsexuálov, aby im tam lekári vytvorili genitálie, ktoré sú vizuálne takmer na nerozoznanie od originálu. "Laik to nespozná vôbec a lekár pri bližšej ohliadke," tvrdí doktor Kamola Pnasritum, ktorý Alvesovú operoval.

"Mám pocit, že som sa v tridsiatich siedmich rokoch znova narodila. Milujem svoju vagínu. Ešte je trochu opuchnutá, ale je roztomilá," zverila sa denníku The Mail Jessica, ktorá sa v médiách preslávila dokumentom Human Ken Doll (Ľudská bábika Ken), ktorý mapoval jej plastické operácie, ktorými zo seba ešte ako Rodrigo robila Kena. Plastika neovagíny v Bangkoku vyjde na cca 15,5-tisíca eur. Samozrejme pre samoplatcov, pretože operáciu nemožno hradiť zo zdravotného poistenia.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...