Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Detaily hororovej noci v Kežmarku: Ľudovít dobodal rodičov, rukojemníčka Lenka sa po dráme zrútila

Krvavé jatky na Popolcovú stredu! Z brutálnej vraždy manželského páru v Kežmarku tuhne krv v žilách.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Podľa polície má byť za beštiálnym skutkom ich syn Ľudovít (41). Ten sa po vražde ukryl v neďalekom supermarkete, kde si s nožom v ruke vzal zákazníčku Lenku (40) ako rukojemníčku a začal vyjednávať s políciou. Dráma, pri ktorej asistovali desiatky mužov zákona, trvala 7 hodín. Šokovanú ženu sa nakoniec z rúk vykoľajeného páchateľa podarillo oslobodiť.

V stredu krátko pred piatou popoludní obyvatelia na Ulici generála Štefánika v Kežmarku zacítili unikajúci plyn. V tom čase ešte netušilli, čo sa v byte hrôzy na prízemí stalo, a tak zavolali hasičov. To, čo našli v byte, ich šokovalo a do smrti na to nezabudnú. Na zemi ležali dve nehybné zohavené telá staršieho páru. „Áno, boli sme na zásahu, ale nič viac vám k tomu nepoviem. Všetko je to už v kompetencii polície,“ stručne sa vyjadril jeden zo zasahujúcich hasičov.

Ako sa neskôr ukázalo, za brutálnou vraždou manželov má byť ich syn Ľudovít, ktorý s nimi žil v spoločnej domácnosti. Útočník podľa našich informácií mal rodičov najprv brutálne dobodať a následne pustiť plyn na sporáku. To však nebolo všetko. Rozzúrený muž sa s nožom v ruke rozbehol do neďalekého obchodného centra.

 

Rukojemnícka dráma

Ľudovít mal podľa svedkov vstúpiť do obchodu okolo pol šiestej večer. S nožom v ruke si zobral ako rukojemníčku Lenku (40), ktorá tam nakupovala, a skryl sa s ňou v zadnej časti predajne, kde sú sklady. Práve v tom okamihu bola v obchode aj trojica tínedžerov - Barbara (18), Erik (17) a Christián (17), ktorí ďakujú Bohu, že si násilník nevybral ich.

„Rozhlasom začali vyzývať zákazníkov, aby okamžite opustili predajňu. Najprv sme nevedeli, čo sa deje, ale potom sa začala šíriť informácia o zadržanej rukojemníčke, tak sme priestory opustili,“ povedali pre Nový Čas. Postupne sa vyľudnil celý supermarket a parkovisko pred budovou obsadili desiatky policajtov.

„Vzhľadom na závažnosť situácie boli na miesto privolaní príslušníci Útvaru osobitného určenia Prezídia PZ – Lynx Commando,“ vysvetlil hovorca prešovského krajského Policajného zboru Daniel Džobaník. Počas akcie sa ku vchodu hypermarketu prirútila aj žena, ktorá sa snažila s krikom dostať dovnútra. „To už však v obchode boli policajti, ktorí ju zastavili. Zistili, že je to sestra útočníka. Okamžite ju zobrali a odviedli preč,“ uviedol ďalší svedok kežmarskej drámy.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: iglu, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!