Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.02.2021 09:30 | Tip od Vás | Slovensko
Foto

Prechádzku Patrikovej rodiny so psíkmi prekazila streľba: Neuveriteľné zverstvo! Konať začala aj polícia

Rodina z Nového Mesta nad Váhom prežila drámu ako z hororu. Tradičná nedeľná prechádzka s domácimi miláčikmi priniesla okamihy plné zúfalstva, sĺz a bolesti.

Krátko po pol tretej popoludní sa ozval výstrel. Kým jeden psík bezhlavo utekal a rodina sa ho snažila ratovať, druhý psík sa k svojim majiteľom už nevrátil. Rodina podala na strelca trestné oznámenie. Svedkami krvavého incidentu boli dokonca aj malé deti prechádzajúce okolo!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Začiatkom januára otriasol verejnosťou prípad zastreleného psíka Šanťa, ktorý bol so svojím majiteľom na prechádzke na turistickej trase plnej ľudí neďaleko hradu Beckov. Rovnakú drámu prežila na Valentína aj rodina z Nového Mesta nad Váhom. Hovoria o tragédii. „Emila sme mali od šteniatka už asi sedem rokov. Každý deň sme sa s ním v tých miestach prechádzali. Bol od nás necelých 50 metrov. Okolo nás prešiel autom miestny poľovník, videl nás ako venčíme dvoch psov na otvorenom priestranstve. Prejde okolo autom, zájde za kríky a hrdinsky jedného zastrelí. Kým sme sa spamätali, hodil ho do Váhu, aby sa zbavil dôkazov,“ uvádza rozhorčený Patrik.

„Druhý pes sa zľakol a utiekol. Išli sme ho chytiť a kým sme sa vrátili, Emila sme už nenašli. Podľa krvavých stôp sme zistili, že ho niekto hodil do vody. Bola tam aj rodina s deťmi, neviem či by sa niekomu páčilo, ak by na jeho rodinu niekto vystrelil. Nie som tu ale od toho, aby som súdil. Všetko necháme na políciu, aby to prešetrila,“ pokračuje Patrik s tým, že s rodinou boli podať aj trestné oznámenie.

 

„ Ak by ho tam nechal a zavolal 158, vysvetlil by prečo to spravil, bolo by to iné. Som ale zvedavý, ako sa k tomu dotyčný postaví. Stalo sa to počas bieleho dňa pri hrádzi, kde chodia rodiny s deťmi aj psami. Neďaleko sa prechádzala pani s dvomi deťmi a na druhej strane Váhu si nejaká rodina hádzala žabky do vody. Ani to nezabránilo tomu človeku, aby vystrelil smerom k chatkám a cyklotrase, po ktorej sa prechádzali ľudia. Ak sa tomu nezabráni, môže sa to stať znovu. V nedeľu sa to stalo mne, nabudúce sa to môže stať niekomu inému, ale ani jeden tvor si nezaslúži odísť zo sveta takýmto spôsobom,“ dodáva so smútkom v hlase Patrik.

Otvoriť galériu
Zronená rodina prosí ľudí, ktorí v tom čase boli na prechádzke v okolí, aby ich kontaktovali, ak čokoľvek videli. Ako prezradil trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, polícia sa prípadom zaoberá. „Polícia prijala v danej veci trestné oznámenie, pričom v zákonnej lehote rozhodne,“ uviedol Kudlička

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mim

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Drvivá väčšina vodičov v Košiciach si nesadla za volant
Autobus sa na Pereši zrazil s nákladným autom: Vodič bezočivo ušiel! Vie už polícia, o koho ide?
Ilustračné foto
Rozhodnuté: Toto už v štátoch EÚ nekúpite! Nezoženiete to ani online
Tragická nehoda neďaleko Šale: Pri zrážke dvoch áut zahynul vodič († 40) a manželský pár
Interiér žiari luxusom.
Foto
Zo slov Olivera Andrásyho mrazí: Pripravuje sa na NAJHORŠIE?!
(ilustračné foto)
Čo sa deje? Zásah stoviek stovky policajtov: Na nohách je celé Nemecko!
Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave.
Foto
Polícia v Bratislave dolapila dvoch mladíkov: Sprejovaním poškodili bytový dom!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch
Zasadnutie Európskeho parlamentu v Štrasburgu
Asistent europoslanca má byť špión: Európsky parlament učinil závažný krok