Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.02.2021 16:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
FotoVideo

Ako oslavujú Valentína známe páry slovenského šoubiznisu? Manželia Vinczeovci: Všetko je teraz iné!

Dnes oslavujú všetci zaľúbenci! Sviatok svätého Valentína je dňom, keď ľudia na celom svete obdarúvajú tých, ktorých ľúbia, čokoládovými srdiečkami, kvetmi alebo inými milými drobnosťami.

Známe páry slovenského šoubiznisu však tento sviatok veľmi neprežívajú. To, že sa majú radi, si totiž pripomínajú každý deň.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

 

Viktor (30) a Adela (40) Vinczeoví

Čo ste o svojom partnerovi zistili počas pandémie?

Viktor: O svojej manželke som zistil, že sa s ňou dá plnohodnotne žiť aj v lockdowne. Lepšie povedané, potvrdil som si to. Adelka vie v pohode existovať aj v domácom nastavení. Začala dokonca oveľa viac variť a zdá sa, že ju to aj baví. Asi som neprišiel na nič objavné, len som si potvrdil, že nám je spolu dobre. Treba však aj dodať, že sa nám životy príliš nezmenili. Obaja pracujeme, a nielen z domu. Čiže sme spolu doma oveľa častejšie, ale nie sme vkuse spolu zatvorení v jednom byte. Ak sa aj také dialo, vie si každý príjemne žiť aj svoj život bez toho, aby robil tlak na toho druhého.

 

Adela: Zistila som skôr veci o sebe. Partner ma nejako neprekvapil. Ostal konštantne pozorný, vtipný, milý, sarkastický, nápomocný a vhodný pre spolužitie. Ale je pravda, že sme už počas prvej vlny absolvovali pred­adopčné psychologické sedenia a tie boli veľmi objavné. Takže som zistila o svojom partnerovi napríklad to, aké sú jeho prvé spomienky na detstvo, a že sa v nich zakorenila jeho láska k poriadku a pravidlám. A aj to, akú hračku uvidel prvýkrát v hračkárstve. V ostatných dňoch aktuálne zisťujem, že napriek tomu, že doteraz to nikdy nerobil, skvelo varí. A aj si uprace po sebe kuchyňu.

Ste zvyknutí oslavovať Valentína? V čom bude teraz tento sviatok iný, keďže je lockdown?

Viktor: Nie sme nijako zvyknutí. Nám sa Valentín spája už asi najviac s tým, že som v tento deň Adelku požiadal o ruku. Ide, samozrejme, o veľmi originálny dátum a ešte originálnejší spôsob. (smiech) Takže to už asi nijako neprekonáme. Ani sa zvlášť neprekvapujeme, lebo to robíme aj mimo Valentína celkom často. Minule mi Adelka nechala pod vankúšom popísaný grep s odkazom. Nešlo o majstrovský plán, ale o drobnosť, ktorá človeka prekvapí, keď si ide napríklad ľahnúť spať. Skôr si robíme takéto hovadinky, ktoré nám v danom momente napadnú. A to na dennej báze. Takže Valentín nebude ani teraz iný. Ale možno niečo dobré navarím a urobíme si pekný večer.

Adela: Všetko je teraz iné. Môžeme prejaviť lásku našej obľúbenej reštaurácii tým, že si z nej objednáme jedlo. Môžeme si do termosky uvariť víno a dať si ho na balkóne a pozerať sa na hviezdy. Alebo napríklad odporúčam podporiť zariadenie Bivio, ktoré zamestnáva ľudí s mentálnym postihnutím. Je to úžasný projekt pre týchto ľudí, aby sa zaučili pre budúce povolanie. Tento rok ponúkajú valentínske balíčky s vínkom a zákuskom, ktorých kúpou ich možete podporiť. Takže korona ponúka aj takéto nové možnosti - lásku rozšíriť z dvojice na ďalších ľudí, ktorí zas s láskou tieto balíčky pripravili.

Dávate si aj darčeky?

Viktor: Celkovo nie sme veľkými fanúšikmi darčekov. Trochu sa na ne pozeráme cez ekologickú prizmu. Všetko podstatné máme. Nasilu si dávať darčeky pre nás znamená, že sa nám doma hromadia predmety. Aj keď teraz hovorím trochu proti sebe, lebo odkedy varím, tak som si doplnil náradie do kuchyne. Takže možno sa ešte niečím drobným poteším aj na Valentína, ale vzhľadom na to, že nás varenie začalo naozaj baviť, tak ide skôr o investíciu. Variť a jesť podľa všetkého budeme aj v iné dni ako na Valentína.

Adela: Darčeky si veľmi nedávame, lebo sa skôr snažíme vecí zbavovať. Ale dobrého jedla sa ľahko zbavíte zjedením a dobrého vína sa zbavíte vypitím. Takže takéto darčeky si možno dáme. Aj tak žijeme ešte stále z najsilnejšej valentínskej spomienky, keď ma Viktor v Teleráne pri panviciach požiadal o ruku. Touto šokovou terapiou si predplatil Valentína na doživotie. (smiech) A hlavne nezabúdajme na dôležitú vec, že na Valentína majú narodeniny Boris Valábik a Majko Gáborík, moja obľúbená romantická dvojica. Týmto im želám všetko najlepšie.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Andrej Babiš a Monika Babišová.
Historia vzťahu Babišových: Ako sa zo sekretárky stala žena miliardára
V mestskom parku vysadili nové stromy.
Váš Tip
Jar priniesla do parku vo Zvolene nový život: Vysadili stromy, no to nie je zďaleka všetko!
Aby mohla prísť veľká zmena, najprv musia nastať malé zmeny v každom z nás.
Horoskop od veštkyne Zany: HÁDKY s polovičkou i šéfom! Jedno znamenie čaká prekvapenie
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
OSN varuje: Hrozí nám vznik nového frontu?
(ilustračná fotografia).
Severná Kórea otestovala superveľkú hlavicu: Odpálila aj nový typ protilietadlovej strely
Na snímke nový tréner MFK Zemplín Michalovce František Straka.
František Straka chce zažiť novú výzvu: Z Michaloviec do Afriky?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Tragédia v Keni: Záplavy a silné lejaky si vyžiadali desiatky životov
The dead body is seen lying on the ground behind a cordon tape.
Telo mladej ženy († 22) našli v opustenom kostole: Hrozivé, v akom stave bola! Svedok doteraz nevie spať
Herectvo je Milkinou veľkou vášňou.
Foto
Úprimné priznanie Emílie Vášáryovej: Bez TEJTO veci si nevie predstaviť život!
Ovplyvnia parlamentné voľby náš dosah na eurofondy? Toto môže urobiť Európska únia!
(ilustračné foto)
Rusi terčom útoku: Zahynuli dvaja ľudia!
Foto
Už to nevydržala! Krištofova manželka sa zastala hráčov z KHL: Odkaz všetkým neprajníkom