Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.01.2021 09:39 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Kamila Magálová končí v obľúbenej relácii RTVS: Pozrite sa, kto bude moderovať kulinársku šou

Divácky obľúbená relácia RTVS Tajomstvo mojej kuchyne sa po januárovej pauze opäť vracia na obrazovky.

Premiérovú reláciu uvidia diváci na Jednotke v nedeľu 7. februára o 18.20 h a okrem skvelých receptov prinesie veľkú novinku v podobe novej moderátorskej dvojice.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Herečka Kamila Magálová sa rozhodla prenechať žezlo mladším kolegom po vyše 11 rokoch na obrazovkách RTVS. Prvá epizóda relácie Tajomstvo mojej kuchyne bola odvysielaná 6. septembra 2009 a odvtedy si každú nedeľu získavala srdcia divákov.

„Po úžasných 11 rokoch so svojím skvelým "parťákom", Pavlom Pospíšilom, som sa rozhodla s ťažkým srdcom ukončiť svoje pôsobenie v tejto úspešnej relácii. Predovšetkým kvôli tomu, že Pavel pre svoj zdravotný stav už rok nemohol točiť a následne, keď prišla pandémia, nemohol lietať, keďže žije v Nemecku. Boli sme ako dvojičky, ktoré si rozumeli ľudsky, kamarátsky a hlavne nás spájal spoločný humor. A toto všetko mi začalo chýbať, hlavne jeho osobnosť,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie Kamila Magálová.

 

Skvelý šéfkuchár s Michelinovskou hviezdou, bohatou praxou a neskutočným zmyslom pre humor Pavel Pospíšil sa ku Kamile v Tajomstve mojej kuchyne pridal koncom roka 2011. Veľmi si rozumeli a vďaka tomuto súzvuku duší pri nakrúcaní nebola núdza o dobrú náladu, zábavu a kopu smiechu, a táto emócia sa prenášala aj k divákom prostredníctvom televíznych obrazoviek. Kamila Magálová pre RTVS nakrútila presne 438 relácií Tajomstvo mojej kuchyne.

Skvelú herečku a znamenitú kuchárku Kamilu Magálovú nahradí v nových epizódach moderátorská dvojica – spevák Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák, ktorý pôsobil v mnohých michelinských reštauráciách po celom svete.

„Priznám sa, že ponuka na účinkovanie v relácii Tajomstvo mojej kuchyne predčila aj moje sny. Vždy som totiž sníval, že budem mať svoju reláciu o varení, ale nikdy by mi nenapadlo, že ja, alebo ktokoľvek iný by mohol nastúpiť na trón po Kamile Magálovej a Pavlovi Pospíšilovi. Tajomstvo mojej kuchyne patrí medzi moje obľúbené relácie už dlhé roky a trikrát som bol aj hosťom tejto relácie. Je to jedna z tých relácií, pri ktorej človek ani nerozmýšľa, že by mohla niekedy skončiť, je to absolútna klasika a keď ma tvorcovia oslovili s ponukou reláciu moderovať, ostal som sedieť s mykajúcim sa kútikom a s vypúlenými očami, musel som sa na to vyspať a štipnúť sa do líca, či sa mi to nesnívalo. Je to pre mňa veľká česť a výzva, aby ľudia aj nadaľej vždy v nedeľu varili spolu s nami,“ neskrýva nadšenie Robo Papp. Na novú úlohu sa teší aj Gabo Kocák. „Ponuka ma samozrejme potešila, keďže sa mi relácia veľmi páči. Navyše budem tvoriť dvojicu s Robom s ktorým sme už spoločne varili. Myslím, že si výborne rozumieme keďže sa nejaký ten čas už poznáme a hlavne sa budeme dopĺňať. Nebolo vôbec nad čím rozmýšľať,“ priblížil šéfkuchár.

Kamila z Tajomstva mojej kuchyne neodchádza úplne. Súčasťou relácie s novými kuchármi budú aj archívne spomienky na najlepšie recepty z dielne Kamily a Pavla, ktorých prácu si Robo s Gabom nesmierne vážia.

„Voči pani Magálovej a pánovi Pospíšilovi mám obrovský rešpekt a cítim rešpekt aj k svojej úlohe. Rozhodne treba povedať, že my s Gabom sa ich nebudeme snažiť nahradiť alebo nebodaj kopírovať. Bude to iné, dáme do toho všetko a budeme sami sebou. Gabo patrí medzi absolútnu šéfkuchársku špičku a sme osobní priatelia, takže chémia medzi nami je reálna. Verím, že ľudia budú radi s nami tráviť nedeľný podvečer,“ vyjadril sa spevák Robo Papp. Rešpekt sprevádza aj profesionálneho kuchára Gaba Kocáka: „Kamilka je profesionál a bude to výzva ponúknuť divákom koncept, ktorý ich zaujme rovnako. Verím však, že sa nám to podarí a hlavne si myslím, že sa toho až tak veľa meniť nebude. Skúsime to len trocha osviežiť novými receptami a skúsenosťami, samozrejme s výkonom stále na 100%.“

Kamila Magálová verí, že nové moderátorské duo ju zvládne zastúpiť a priazeň divákov si udrží. „Sú to šikovní chlapci, dokonca jeden skvelý profesionálny kuchár, tak sa neobávam, že by sa im nepodarilo v úspešnej relácii pokračovať,“ myslí si dlhoročná tvár relácie. A dodáva: „Bude mi za divákmi smutno, ale život ide ďalej a je lepšie odísť skôr, ako neskôr. Ale sľubujem, že sa niekedy prídem na chlapcov pozrieť a možno niečo aj navarím, alebo napečiem, ak ma pustia k svojim vareškám.“

Tajomstvo mojej kuchyne si aj s novými moderátormi zachová svoje stále rubriky. Aj v tomto roku pokračuje s reportážami na pomoc gastroprevádzkam, ktoré to v tomto ťažkom pandemickom období nevzdali, prinesie divákom ich príbeh a priblíži nesmiernu snahu všetkých prežiť, udržať svoju prevádzku aj za cenu strát. Neoddeliteľnou súčasťou relácie zostávajú aj milí, príjemní a kuchársky zdatní hostia z radov známych osobností i z radov divákov.

Premiérovú časť Tajomstva mojej kuchyne s Kamilou Magálovou aj novými moderátormi uvidia diváci už v nedeľu 7. februára o 18.20 h na Jednotke.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Ilustračné foto
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú