Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.01.2021 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Na dovolenke sa zaľúbila do zajačika: Po romániku nastalo vytriezvenie, prišla o všetko!

Keď Joanna v lete v roku 2018 vyrazila s manželom na romantickú dovolenku do Egypta, nevedela, že to bude začiatok ich konca. Stačil pohľad, život sa jej obrátil hore nohami.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Ako uvádza portál The Sun, 45-ročná Joanna Girling bola s manželom Johnom zosobášená viac ako 20 rokov, avšak priznáva, že už roky sa spolu nemilovali. Keď ich na dovolenke obsluhoval sympatický mladý muž, Joanne okamžite na neho padol zrak a on jej to opätoval. Priznáva, že jej lichotila pozornosť, ktorú jej len 24-ročný Hassan Kahlied venoval.

„Ako veľa iných manželských párov, aj my sme sa stále menej a menej priťahovali, ale kvôli pohodliu sme zostali spolu,“ priznáva Joanna. V jeden večer, keď jej manžel nebol pri stole, čašník Hassan podišiel k Joanne a navrhol jej, aby s ním strávila nasledujúci deň a ponúkol jej prehliadku mesta.

 

„Od začiatku so mnou flirtoval, a tak som vedela, že ma má rád. Rozprávali sme sa a ja som sa prvýkrát po rokoch cítila sexi. Popoludní som sa začala vykrádať, aby som sa s ním stretla, zatiaľ čo John leňošil pri bazéne. Chcela som sa s ním vyspať od prvého dňa, keď som ho stretla, ale Hassan povedal, že najskôr budeme potrebovať falošný sobášny list, pretože Egypťania nesúhlasia s predmanželským sexom, takže by sme si bez neho nemohli prenajať izbu,“ vysvetľuje Joanna.

Tento problém rýchlo vyriešili a Joanna s mladým zajačikom Hassanom strávili noc v prenajatom byte. „Bolo to neuveriteľné, bol taký mladý a horlivý. Bolo to najlepšie milovanie v mojom živote. Vtedy som vedela, že musím manžela opustiť. Prežili sme desaťročie bez fyzického kontaktu. Už to nebolo manželstvo,“ opisuje svoje pocity Joanna, ktorá po príchode domov do anglického grófstva Norfolk požiadala o rozvod. „Bol zúrivý, ale tušil, že sa niečo deje. Nemali sme deti, ale mali sme spolu sedem psov,“ povedala Joanna.

Slobodná žena pokračovala v práci na nočných zmenách v supermarkete a peniaze posielala Hassanovi na zaplatenie stravy a účtov. „Poslala som mu 400 libier (450 eur), aby som mu pomohla. Nežiadala som dôkaz, verila som, že mi hovorí pravdu,“ vysvetľuje. V auguste 2018 sa Joanna vrátila do Hurghady s náručou plnou darčekov, ktoré si Hassan vypýtal, vrátane džínsov, košieľ, tenisiek, vody po holení a fľaše koňaku.

Joanne Hassan zobral aj 1 100 libier (1 240 eur), ktoré mala vyhradené na pobyt v Egypte a vysvetlil jej to tým, že v Egypte je bežné, že s peniazmi nakladá muž. „Povedal, že sa o mňa chce postarať, a tak som mu odovzdala všetku svoju hotovosť," povedala a nasledovali týždne plné rozkoše, sexu a vylihovania na pláži. „Ale po niekoľkých týždňoch Hassan zmizol na niekoľko dní. Povedal, že musí navštíviť svoju rodinu,“ vysvetľuje Joanna, ktorá na to obdobie zostala bez peňazí.

„Po rozchode s manželom som nemala žiadne úspory. Všetko, čo som mala, som priniesla so sebou,“ vysvetlila. Keď začala Hassana upodozrievať, opýtala sa na neho suseda. Povedal, že Hassan pravdepodobne odišiel domov na zásnubný večierok, pretože sa má ženiť. „Bola som zdrvená, ale cez smsku mi to poprel, trval na tom, že to nie je pravda a že sa o 10 dní vráti,“ vysvetľuje Joanna. Hassan ju požiadal, aby išla na pár týždňov domov, pretože nedokázal zaplatiť ich spoločný byt.

Keď odletela, dozvedela sa pravdu. Hassan jej cez smsku povedal, že sa oženil s egyptským dievčaťom a Joannu nazval „tučnou a starou“. „Nechápala som. Povedal mi, že ma miluje. Prečo klamal?“ nechápe Joanna, ktorej sa rozpadlo manželstvo, prišla o všetky peniaze a na letenku domov si musela požičať od kamarátov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
Aktualizované
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene
Ilustračné foto
Na západe zúri nebezpečné ochorenie: Slovensko tento rok láme rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Aktualizované
Fico odhalil plány: Koho navrhnú na post eurokomisára za Slovensko? Má to byť tento muž