Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.01.2021 14:30 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

Dara Rolins už nemieni ďalej znášať kritiku jej plastík, fanúšikom to povedala narovinu: Taká je pravda o mojom nose!

Dara to len tak nenechá. Jej nos jej robí problémy už odmalička a všimla si, že to jej fanúšikovia s obľubou riešia. Toto im odkazuje.

Speváčka Dara Rolins má množstvo fanúšikov. Niektorí ju obdivudjú a niektorí si neodpustia pravdelné poznámky  týkajúce sa jej zjavu. Dara si však z kritiky nič nerobí. K poznámkam na jej nos sa postavila hrdinsky. "Som si všimla, že môj nos je dosť vďačná téma, tak poďme o ňom podiskutovať aj dnes, tu a teraz. Toľkým ľuďom leží ten môj nos v žalúdku, nechápem čo tam robí," začala Dara.

Fotogaléria
16
fotiek v galérii

"Dokonca sa nedávno nejaká pani v komente strachovala, či s tým, jak je ´príšerný´ nemá problém aj moja dcéra. Prisahám! Takže k veci - mojej Lole je môj nos ale že úplne voľný. Miluje ma aj keby som mala na hlave miesto neho chvost. Rovnako tak ako všetci, na ktorých názore mi záleží," šokuje Dara, čo si k nej dovolila fanúšička.

Speváčka vysvetľuje, že jej nos je problémom, s ktorým zápasí celý život. "S mojím nosom vediem tzv. verejný boj odjakživa a nezapieram žiadne zážitky s tým spojené. Začalo to dávno predtým, než som podstúpila prvú operáciu. Už v detstve so mnou naši jazdili do nemocnice v Banskej Bystrici, kde sa snažili vyriešiť môj fatálny problém s dýchaním. Haló, to som bola maličká a žiadne iné pohnútky, než tie čisto zdravotné neboli na programe," prezradila Dara.

 

Neskôr však okrem zdravotnej funkcie, kráske začal prekážať výzor jej nosa. "Áno, v ranej dospelosti som cítila potrebu upraviť ho aj z iného, estetického hľadiska, pri čom sa nevylučovalo, že tým možno vyriešime aj môj naďalej trvajúci problém s dýchaním. Nedopadlo jedno ani druhé. Nasledovali dve opravy, jedna v LA, ďaľšia v Madride. Dostali sme sa tak k akceptovateľnému tvaru, už nikdy nie k dokonalému vzhľadu, pričom problém s dýchaním sa ešte zhoršil," rozrozprávala sa o svojich problémoch.

"Čas bezvetria v covide som využila na návštevu doktora v Kyjeve, ktorý sa mimo iné špecializuje aj na túto problematiku. Nešlo o estetický zákrok, podotýkam. Môj problém sa tam vyriešil a ja konečne dýcham pravou aj ľavou dierkou, zhlboka a ľahko, tak ako som si vždy priala," hovorí o poslednej plastickej úrpave u doktora celebrít Ivanchuka.

"Úprimne? To, či sa odteraz niekomu páčim menej, viac, alebo vôbec, mi je vďaka tomuto povznášajúcemu pocitu, ale že úplne najviac jedno. Viem o tom, že z hľadiska tvaru nieje dokonalý. To mi nemusí nikto hovoriť, aj ja mám oči. Nikdy ani nebol. A ak kvôli tomu, aby raz bol, podstúpim ešte ďaľších 150 operácií, je s dovolením, iba moja vec. Keby všetci hodnotili tak prísne hlavne tie svoje činy," ukončila Rolins.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: dus

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO