Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.01.2021 00:00 | PR články
Sponzorované

Máte neporiadok vo firemných procesoch? Títo Slováci majú riešenie!

Rast firmy v určitom momente vždy začína sprevádzať chaos. Firma utešene rastie, manažment už nedokáže všetko udržať v hlave a nové zákazky zakrývajú dôležitosť starších sľubov a riešení. Túto situáciu riešil u zákazníkov aj pán Miroslav Jombík so svojim tímom z Inova Logic.

Otvoriť galériu
Snaha popasovať sa s týmto problémom vyústila pred rokmi k naprogramovaniu prototypového riešenia CDESK, ktoré malo za úlohu zaviesť do rozpracovaných vecí a kompetencií poriadok.

Neustály vývoj a prispôsobovanie sa novým klientom prirodzene vyústili do vzniku nových generácií komplexného nástroja správy firemných procesov. CDESK verzie 3.0 sa tak stal prvým čisto slovenským komerčným softvérom typu service desk či help desk.

Z jednoduchého nástroja na sledovanie zákaziek a prehľadu úloh vyrástol počas pár rokov komplexný nástroj na debordelizáciu procesov vo firmách. Nezáleží pritom, či ide o poisťovňu, servis automobilov, veľkú audítorskú spoločnosť, výrobcu alkoholu, opravárov kotlov, či IT firmu. Každý, kto má záujem o jasne dohľadateľné zadania úloh, sledovaný postup prác, v servisných segmentoch až po výslednú fakturáciu, dokáže s CDESKom efektívne zvyšovať svoju produktivitu, a tým aj zisk.

Otvoriť galériu
Zdroj: cdesk.sk

Čo je teda CDESK 3.0?

Jedno z možných pomenovaní je komplexný helpdeskový a zákazkový softvér. Jeho obsahom je množstvo modulov (brožúra), ktoré firmám poskytnú maximálny prehľad v procesoch poskytovania služieb vlastným klientom. To najdôležitejšie vo vzťahu dodávateľ-odberateľ je komunikácia, plnenie sľubov, jasné kompetencie a poriadok v kontaktoch a pridelených úlohách.

CDESK umožňuje rýchle dohľadanie zákazníka a zobrazí všetky podstatné údaje ako na dlani. Zároveň slúži aj ako komunikačný nástroj a dovoľuje byť v kontakte so zákazníkmi a udržiavať komunikáciu na jednom mieste, čo je v dnešnej situácii ovplyvnenej pandémiou viac než užitočné.

Otvoriť galériu
Zdroj: cdesk.sk

Dôraz na systém

Poskytovať zákazníkom prvoradé služby si vyžaduje systematickú prácu. Ak sú požiadavky plnené kvalitne a načas, zákazník je spokojnejší a dodávateľ bude z efektivity profitovať. CDESK je systém, v ktorom dodávateľ i odberateľ môžu spoločne sledovať priebeh požiadavky od jej vzniku až po jej vyriešenie.

Pri riešení je možné spoľahnúť sa na konkrétnu osobu, ktorej je požiadavka priradená. Pri množstve úloh je dôležité kategorizovanie podľa priorít, priraďovanie zodpovedných osôb k zákazkám či delenie na jednotlivé úlohy. CDESK je možné prispôsobovať procesom, zvyklostiam a preferenciám užívateľov.

Správne veci správnym spôsobom

CDESK zaznamenáva úlohy a sleduje posun v ich riešení. Manažéri tak ľahko získavajú prehľad o realizácii vrátane časov potrebných na vykonávanie od zodpovednej osoby pre rýchlu analýzu nákladov a tvorbu kvalitných podkladov pre fakturáciu.

Samotná analýza nákladov, plánovanie optimálneho využívania zdrojov, manažment zamestnancov a ďalšie prostriedky na efektívne riadenie umožňujú vyťažiť zo všetkého maximum. Precízne plánovanie s mechanizmami na dodržiavanie termínov, organizáciu plnenia úloh s manažovaním ich životného cyklu, evidencia vykonaných prác, implementované komunikačné rozhrania, podpora ITIL (ITSM) v IT prostredí vytvárajú z CDESKu komplexný nástroj na plnenie vysokých štandardov ISO 20000 a ISO 27001.

Na Slovensku po slovensky

CDESK je originálny slovenský softvér s plnou IT podporou v našom materinskom jazyku umiestnenou na Slovensku. Slovenskí používatelia v prieskume tento fakt oceňovali najvyššími možnými bodmi. A ešte jedno číslo z prieskumu: s fungovaním CDESKu je spokojných až 99 % jeho užívateľov. CDESK je nástroj vytvorený pre prax a má obrovské možnosti prispôsobovania sa konkrétnym požiadavkám.

Ak ešte váhate, či je pre vašu spoločnosť vhodné zaviesť do procesov takýto nástroj, môžete si ho zadarmo vyskúšať s demo účtom. Nie je na čo čakať. Iba organizovaná práca prináša zisk!

Otvoriť galériu
Zdroj: cdesk.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!