Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.01.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Pocisková vs. Svarinská: Kristína ukradla Nele lukratívny flek! Hviezda Markízy reaguje

Výmena bohyne na markizáckom Olympe! Nela Pocisková (30) bola ešte donedávna najväčšou hviezdou televízie v Záhorskej Bystrici. Seriál Búrlivé víno ju dostal v roku 2013 medzi hereckú špičku. Zlom prišiel v momente, keď sympatická brunetka otehotnela, a nie raz, ale hneď dvakrát, a od žiary reflektorov si dala pauzu.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Markíza ale nedávno ponúkla Pociskovej po dlhej dobe hlavnú postavu v celkom novom seriáli. Ako sa však ukázalo, flek jej nakoniec vyfúkla jej kolegyňa Kristína Svarinská (31).

Pocisková sa už pár rokov naplno venuje svojej rodinke. S partnerom Filipom Tůmom majú synčeka Hektora a dcérku Lianku. A práve rodina pozastavila našliapnutú kariéru Nely. Počas najväčšej slávy markizáckeho Búrlivého vína bola Nela hviezdou, po ktorej by chňapla každá televízia. Markíza si ju však držala nakrátko. Počas materskej dovolenky si síce herečka odskočila do zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, alebo bola hosťom u Vinczeovej a Dangla v 2na1, no nakrúcanie seriálov odmietala. A pritom ponúk bolo, ako sa zdá, dosť.

„Mňa priebežne, odkedy som na materskej, volali do seriálu Oteckovia. Asi každých pár mesiacov. Myslím, že najprv na postavu Dominiky Kavaschovej, potom na postavu Aničky Jakabovej, potom na postavu Mary Bartalos... Ale tým, že som mala malé deti doma, tak som nechcela odchádzať,“ priznala Novému Času Nela, pre ktorú boli jej ratolesti a čas s nimi najdôležitejšie.

 

Jej domovská telka však začala nedávno pripravovať v tichosti seriál Najhorší týždeň môjho života, a práve tam si vedeli Nelu predstaviť. „Bola v úzkom výbere, nakoniec si ale vybrali Kristínu Svarinskú,“ prezradil nám zdroj zo štábu a potvrdila to aj televízia. „Na kasting sme pozvali viacerých kandidátov na hlavnú mužskú a ženskú rolu a všetci podali skvelé výkony. Tú správnu chémiu sme napokon našli medzi Romanom a Kristínou, ktorí sa svojich úloh ujali naozaj presvedčivo a vynikajúco,“ povedala PR manažérka Lenka Horáková a narážala na herca Romana Poláčika.

Nepresvedčila ich?!

Nelu tak z pomyselného markizáckeho Olympu zosadila Svarinská, ktorá hviezdi aj v ďalšom seriáli Markízy Sestričky. „Bola to kamerová skúška, z ktorej som bola v tej poslednej dvojke, mám pocit. A potom si vybrali Kiku, asi sa im na tú postavu viac hodila charakterovo. Aspoň tak mi to bolo povedané, že ona je jemnejší typ na tú postavu,“ vysvetlila Pocisková, ktorá si však z toho ťažkú hlavu nerobí.

„Je to úplne normálne v tejto brandži a vôbec si z toho nič nerobím. Ja to Kike veľmi prajem, lebo je úžasná. Mám ju veľmi rada, takže som šťastná, že to robí ona,“ hovorí Nela.

Zajačie úmysly?

Herečka mala šťastie, pretože konkurenčná Jojka dlho nezaháľala a hviezdu si pretiahla na svoju stranu. Nela totiž u konkurencie už v týchto dňoch nakrúca seriál Nemocnica. „Pár týždňov nato prišla ponuka z Jojky a dohodli sme sa.“ Kto by si myslel, že Pocisková svoj preskok na druhú stranu televízneho brehu tutlala v tichosti, ten sa mýli.

„Riešila som to s Markízou, pretože som bola veľa rokov ich tvárou, takže som nechcela, aby mali pocit, že robím nejaký kiks alebo nejakú zlú vec. Myslím si, že mi všetci veľmi vyšli v ústrety a normálne sme sa dohodli,“ uzavrela.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!
Archeológovia začali výskum na miestach masových popráv v Kremničke
Foto
Niečo takéto sa na Slovensku ešte nedialo: Všetko prebehne tu!