Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Tragická smrť Slovenky († 29) na Bali: Dobodal Adrianu jej expriateľ?! Šokujúce slová svedka

Krvavý útok v exotickej destinácii. Tropickým rajom Bali otriasla tragédia, pri ktorej zomrela mladá Slovenka Adriana († 29). Podľa indonézskeho portálu Kompas.com našli v meste Denpasar jej bezvládne telo s viacerými bodnými ranami v prenajatom dome.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Mužov zákona ľudia zalarmovali v stredu o 9. hodine ráno miestneho času. Presné okolnosti smrti Košičanky, ktorá sa na Bali venovala inštruktáži potápania, polícia stále vyšetruje. Podľa portálu bali.suara.com však mali zadržať jej expriateľa.

Nebohú Adrianu († 29) objavila polícia v dome, ktorý si prenajímala. Podľa veliteľa Denpasarskej polície našli obeť zaliatu krvou a s viacerými bodnými ranami v kuchyni. Prípad nahlásili priatelia Adriany, ktorí ju prišli navštíviť. Telo mladej ženy previezli do nemocnice Sanglah v Denpasare na Bali na pitvu. Pre indonézsky portál prehovoril aj sused Adriany, podľa ktorého tam žila posledné tri mesiace.

Potvrdil, že bola v spoločnej domácnosti s indonézskym priateľom. Portál bali.suara.com priniesol informácie, že zadržaným má byť Adrianin expriateľ, s ktorým sa mala rozísť pred troma týždňami. Zároveň priniesli aj výpoveď svedka, podľa ktorého sa obeť mala priznať, že od rozchodu ju mal kontaktovať a dokonca sa jej mal vyhrážať, že ju zabije, ak mu nedá 50 miliónov indonézskych rupií (2 942 eur).

Podľa portálu patrolipost.com sa mal Lauren už dokonca k ohavnému činu aj priznať, pričom zbraňou mal byť malý nôž. Následne mal ešte rozbiť mobil obete, aby jej nik nemohol volať.

Bezpečná krajina

Pre denník Nový Čas sa k strašnej udalosti vyjadril aj fotograf a sprievodca Jiří Hruška, ktorý na Bali pracuje a žije viac ako 23 rokov. Priznal, že za tie roky na susedných ostrovoch došlo k tragédiám Čechov i Slovákov, išlo však o nešťastia pri potápaní v rizikových miestach, kde sú silné prúdy.

 

„V médiách sa v poslednom období objavili správy o vraždách, išlo však o nezhody medzi cudzincami z Austrálie v opitosti. Indonézia a Bali je jedna z najbezpečnejších krajín pre turistov vôbec. Je tu minimálna kriminalita, o krádežiach ani nehovoriac,” zhodnotil Hruška. Podľa jeho slov muselo ísť len o individuálne zlyhanie. Denník Nový Čas oslovil aj rodinu zosnulej Adriany, no k tragédii sa odmietla vyjadriť.

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok úmrtie Slovenky na Bali potvrdil. Ako ďalej dodal, SR koná v súčinnosti s rodinou a urobí všetko, čo sa urobiť dá. „Viac s ohľadom na ochranu osobných údajov a predovšetkým s ohľadom na rodinu v tejto chvíli povedať nemôžem,“ uzavrel šéf slovenskej diplomacie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: sk, mah, SITA, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Slováci sa zapojili do zbierky pre Ukrajinu: Silný odkaz vojakov priamo z línie!
Ilustračné foto
Dočkáme sa poklesu cien benzínu? Analytik reaguje: Takto to bude vyzerať najbližšie týždne!
Aktualizované
Iránsky konzulát obkľúčila polícia: Zadržali muža, ktorý tam mal vstúpiť s výbušninami!
(ilustračná foto)
Dostane Ukrajina potrebnú pomoc? G7 okrem vojnového konfliktu riešila aj ďalšie problémy
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa nemocnice: Vyhlásili aj výberové konanie na tento post!
passenger ferry on the Mediterranean Sea
Vážna nehoda v milovanej turistickej destinácii: 30 ľudí je ranených!
Lela Ceterová chce vraj už skoncovať s plastikami.
VYTOČENÁ Lela Vémola: Deň na ho*no a ešte ma zastavia policajti! Sťažuje sa, že za TOTO dostala pokutu
20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
 Herečka Jiřina Bohdalová.
Herečka Bohdalová v 92 rokoch sekla so závislosťou: Nezlákal ju ani exprezident!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?