Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.01.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Misska Fabušová trpí v bolestiach: Autonehoda s Kollárom má vážnu dohru

Čaká ju operácia, ale zdravotných problémov sa zrejme už nikdy nezbaví! Misska a modelka Miroslava Fabušová (37) sedela na konci októbra v štátnej limuzíne s Borisom Kollárom (55) počas zákazu vychádzania.

Auto však skončilo v priekope a oboch musela ratovať záchranka s rozsiahlymi zraneniami. Sexica je síce už nejakú dobu v domácej liečbe, no stále prežíva muky kvôli silným bolestiam. Novému Času priznala, že bude mať trvalé následky.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Fabušová si všetko z osudného dňa nepamätá, no na tých pár drsných spomienok do konca života rozhodne nezabudne. Po nehode skončila v rukách lekárov, ktorí pre ňu nemali príliš dobré správy. „CT ukázalo, že štvrtý stavec bol zlomený a platničky medzi piatym a siedmym stavcom vysunuté. Operácia krčného stavca musí byť. Budú mi musieť robiť vštep z panvy a dávať ho do krku,“ vysvetlila Novému Času sexica, ktorá je známa odvážnymi a šteklivými fotkami.

Podľa našich informácií stále termín zákroku nemá, a tak jej nič iné nezostáva iba čakať. Fabušová však v kútiku duše dúfala, že sa zo zdravotných problémov pozviecha, no vyzerá to tak, že táto cesta nebude jednoduchá. A dokonca hovorí o trvalých následkoch.

 

„Tie sú jasné. Bolesti krčnej chrbtice, migrény, zvracanie, chvíle strávené v tme a tichu, úzkosti,“ priznala najnovšie bez okolkov Miroslava a pokračovala: „Milimeter od miechy zlomený stavec, takmer som skončila na vozíku. Rehabilitácie budú pravidelnou samozrejmosťou. Úplne môžem zabudnúť na moju obľúbenú jogu, bolesti a možnosti ma limitujú v mojich obľúbených koníčkoch a hlavne v práci.“

Návštevy psychológa

Fabušová je tak zavretá vo svojom byte a je odkázaná iba na seba a priateľov. „Rada by som sa vrátila k svojej práci, hneď ako mi to zdravotný stav dovolí, ale kedy to bude, to neviem. Moja práca ma napĺňa, a preto keď sa povie „veľa zdravia a šťastia“, tak to prajem všetkým, pretože teraz skutočne viem, o čom hovorím,“ hovorí Miroslava, ktorá však nestráca povestný optimizmus.

Otvoriť galériu

Je totiž rozhodnutá bojovať. „Navštevujem neurológa a psychológa. Po nehode mávam nie príjemné sny. Teším sa z maličkostí. Dúfam, že ma rodina príde navštíviť, chýba mi pohyb, ale prekonávam sa a začala som piecť. Aspoň pre susedov. Realizácia je potrebná a na mieste, kde som mala vianočný stromček v byte, pribudne plátno a skúsim opäť maľovať obrazy,“ prezradila.

Tajný ctiteľ

V súkromnom živote je misska oficiálne single, no vždy sa okolo nej krútili muži. A vyzerá to tak, že na sexicu chce jeden zapôsobiť a dostať sa bližšie k nej. „Dostala som nádhernú kyticu od neznámeho ctiteľa. Veľmi ma to prekvapilo a potešilo. Dáva mi to silu do života, silu nevzdať sa. Chodí mi neskutočné množstvo pozitívnych a povzbudivých správ. Hoci mi chýba moja pracovná náplň, viem, že ľudia na mňa nezabúdajú a je to úžasné,“ uzavrela Fabušová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle