Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.01.2021 11:15 | Tip od Vás | Slovensko
Váš Tip

Jakubovi († 27) nečakane zlyhalo srdce: Futbalista umieral pred očami milovanej manželky

Prišla o svoju lásku, istotu a najlepšieho otca, akého si pre synčeka mohla priať. Manželia Patrícia (27) a Jakub († 27) žili ako šťastný pár celé dva roky.

Osud im doprial aj rozkošné bábätko, malého Jakubka (1), z ktorého sa nevýslovne tešili.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Dovtedy zdravý a silný Jakub zomrel na zlyhanie srdca. Jeho manželka sa utápa v slzách a nevie, ako ďalej žiť. Kamaráti a futbalisti však neváhali ani na sekundu a rozhodli sa jej pomôcť. Bol to skvelý človek. Vždy dobre naladený, veselý, skvelý futbalový líder a rodinne založený chlap, ktorý miloval svoju manželku a jediného synčeka.

Jakub Hodulík († 27) z Horných Orešian (okr. Trnava) bol športovec telom aj dušou. Učaroval mu najmä futbal, ktorý bol jeho srdcovkou. S milovaným športom začínal v trnavskom Spartaku a v tomto klube pôsobil takmer do ukončenia dorasteneckého veku. Neskôr sa presunul do bratislavského Interu a naposledy hrával futbal za rodné Horné Orešany.

Tie svojho času aj trénoval a venoval sa tu tiež mládeži. Nikto nedokáže pochopiť, prečo taký aktívny človek, akým bol Jakub, náh­le zomrel.

Otvoriť galériu

Odpadol a neprebral sa

Celá rodina sa v osudný piatok vybrala na návštevu k Jakubovým svokrovcom. Všetci boli veselí, bavili sa, vládla tam dobrá nálada. „Zrazu môj manžel odpadol. Všetci sme sa snažili pomôcť, volali sme záchranku, no nebolo mu pomoci,“ so slzami v očiach spomína na najstrašnejší okamih života Jakubova manželka Patrícia (27). Napriek obrovskej snahe záchranárov Jakub skonal pred očami najbližšej rodiny. „Odpadol a bolo po ňom. Sme z toho všetci úplne hotoví, stále tomu nechceme veriť. Jakub dokonca každoročne chodieval na pravidelné prehliadky na kardiológiu a nikdy mu nič nenašli,“ so žiaľom hovorí Jakubov brat Oto. „Pravdepodobne to mohla byť arytmia, ale neskúmali sme to. Je to už jedno, Jakuba nám to nevráti,“ uzavrel nešťastný brat.

 

Dojímavé gesto kamarátov

Mladá rodina sa tešila zo života, plánovala hypotéku a stavbu vytúženého domu. Jakub svojho synčeka nesmierne miloval a vždy, pri každej príležitosti sa mu venoval. Na rodine mu ne­smierne záležalo a robil maximum pre to, aby im nič nechýbalo. Žiaľ, plány pre svoj nečakaný odchod už nikdy nezrealizuje a čo je najsmutnejšie, malý Kubko si ocina bude pamätať už len z fotografií.

Patrícii už milovaného muža nikto nevráti a momentálne je mimoriadne ťažká aj jej existenčná siutácia, keďže musí byť so synčekom doma. Kamaráti sa spoločne s klubom TJ Iskra Horné Orešany rozhodli preto mladej vdove pomôcť.

Založili sme transparentný účet, kam môžu ľudia posielať dobrovoľné príspevky. Chceme takto pomôcť v neľahkej životnej situácii Jakubovej rodine. Prišli o živiteľa rodiny, navyše, Patrícia je teraz na rodičovskej dovolenke. Jakub dlhodobo robil veľa pre náš klub ako hráč i ako tréner, teraz je rad na nás, aby sme podali pomocnú ruku my,“ povedal predseda TJ Iskra Horné Orešany Miroslav Bujalka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ver, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému
(ilustračné foto)
Chráňte svojich psíkov! Šíri sa NÁKAZA srdcovým červom: Desivé, čo parazit spôsobuje
(ilustračné foto)
Tínedžerka na východe mala chlapcovi zaplatiť za sex: Láska za 3 eurá so šokujúcim záverom!
Magda Šebestová (38).
FotoVáš Tip
Desivá NEHODA missky Šebestovej: Chvíľa nepozornosti ju stála veľa! S TÝMTO sa môže rozlúčiť
(ilustračné foto).
Špecializovaný trestný v kauze Rapid Life: Oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho?
(ilustračné foto)
Ukrajine sa podarila veľká vec! Hlásia úspech: Rusi budú zúriť