Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.01.2021 12:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Aj vďaka čitateľom Nového Času vzniká exkluzívny obsah! Toto je 12 najlepších tipov roku 2020!

Na tvorbe denníka Nový Čas sa významnou mierou podieľajú aj jeho čitatelia. Vďaka ich fotkám, videám a informáciám vzniká veľké množstvo článkov s exkluzívnym obsahom.

Naši čitatelia si vytrvalo všímajú neduhy a prešľapy politikov, výstrelky celebrít či vrtochy známych športovcov. Sú prosto všade a nedá sa pred nimi prakticky nikde ukryť. Presvedčí vás o tom aj výber najlepších čitateľských tipov za rok 2020.

Fotogaléria
16
fotiek v galérii

Weiss s nohavicami dole

Futbalistu Slovana Bratislava Vladimíra Weissa ml. (30) zachytil čitateľ Nového Času pred luxusným hotelom v Tatrách v najcitlivejšej pozícii - s nohavicami dole. Spolu s ním tam bol Kmotrík ml., ktorý na margo zverejnených záberov vyhlásil: „S Vladovou manželkou a mojou partnerkou sme na spoločnom víkende. Vlado prežíval náročné a ťažké obdobie, a ako jeho blízky kamarát považujem za normálne, že sa kamarátsky objímeme a podporíme sa. Nechýbali preto ani normálne ľudské emócie. Mrzí nás záverečná časť videa, za čo sa v mene Vlada ospravedlňujem.“

 

Na nevestu si posvietila polícia

Lucia Hlinková (30) sa divákom vryla do pamäti prostredníctvom markizáckej šou Svadba na prvý pohľad. Ženíchovi Ivanovi (39) narobila v živote poriadny prievan a zdá sa, že ju problémy neobchádzajú ani v súkromí. Po tom, čo za zasnúbila s novým priateľom Marekom, teraz obaja čelia vážnemu obvineniu kvôli drogám. Bratislavskí policajti ich totiž zadržali aj s ďalšími osobami a všetkým obvineným teraz hrozí v prípade dokázania viny 10 až 15 rokov basy.

Ako to bolo s týraním manželky?

Po zadržaní bývalého reprezentanta Kamila Kopúnka (36) postupne vychádzali na povrch nové informácie o pozadí jeho vzťahu s manželkou Dominikou (34). Rodina športovca je presvedčená, že ide o omyl a Kamil by manželke neublížil, aj keď ich vzťah sa rozpadá a speje k rozvodu. Vinu vehementne popiera aj samotný Kamil Kopúnek.

Prehovoril brat zavraždenej

Novému Času sa ozvala rodina Janette († 48), ktorú mal podľa polície spolu s jej druhom Miroslavom († 44) zavraždiť jeho syn Lukáš (25). V zahladzovaní stôp mu mali pomáhať nevlastné sestry Vaneska a Norika. Najbližší príbuzní Janette sa s jej tragickou smrťou nevedia zmieriť. Brat dobodanej ženy Rastislav tvrdí, že milovala Mira a jeho dcérky a chcela byť neustále s nimi. To sa jej napokon stalo osudným. Bola v nesprávnom čase na nesprávnom mieste, za čo zaplatila svojím životom.

Predaj Mečiarovej vily

Michal Mečiar sa dostal do Ameriky ešte v deväťdesiatych rokoch a v roku 1998 si tam zobral svoju doterajšiu manželku Eriku. Prvú nehnuteľnosť kúpili ešte v roku 1999 za 243 000 dolárov, druhá im pribudla v inom meste v roku 2011 už za väčšiu sumičku - 1 750 000 dolárov. V januári 2020 predali svoju prvú nehnuteľnosť, ktorú si kúpili ešte v roku 1999. Teraz ju predali za 533-tisíc dolárov (449-tisíc €), čiže za viac ako dvojnásobok.

 

Po škandále opäť lieta

Pilot Miroslav Gronych (40) začal lietať v 14 rokoch v aeroklube v Nových Zámkoch na klzákoch a vznášanie sa v oblakoch ho oslovilo natoľko, že si spravil licenciu na dopravné lietadlá. Stal sa kapitánom a práca ho zaviala až do Kanady. Tam mu však jeden večer úplne zmenil život. Opitý nasadol do lietadla, nafúkal a šiel do väzenia. Čitateľ nás upozornil, že po odpykaní trestu pilot Gronych opäť lieta. On nám to potvrdil, pričom je evidentné, že ho život za mrežami zmenil. Tvrdí, že teraz alkohol z celého srdca nenávidí!

Fico v Karibiku

Expremiér Robert Fico zatúžil po exotike. Svedčia o tom fotografie nášho čitateľa, ktorý ho v decembri zachytil, ako nakupuje v supermarkete v Dominikánskej republike. Predseda Smeru si v Karibiku na papalášske maniere evidentne nepotrpel, pretože stál trpezlivo v rade spolu s ostatnými kupujúcimi a na tvári mal rúško.

Riaditeľka o masakre v škole

Krvavý útok v Spojenej škole vo Vrútkach (okr. Martin) bude mať riaditeľka Erika Repková pred očami do konca života. Bola priamym svedkom brutálneho útoku bývalého žiaka Ivana († 22), ktorý vrazil nôž do srdca jej zástupcovi Jaroslavovi Budzovi († 62). Niekoľko dní po tragédii, aká nemá na Slovensku obdoby, sa odhodlala opísať desivé detaily šialeného útoku Ivana v ich škole.

Svedok nehody si podal Kralevich

Pri dopravnej nehode na Tomášikovej ulici v Bratislave prišla o život mladá Vietnamka Linh († 18). Rodina, známi a spolužiaci hrozivú skutočnosť, že usmievavá študentka už nie je medzi živými, nesú len veľmi ťažko. Bezsenné noci z osudného dňa má však aj Ján (49), ktorý dievčinu tesne po zrážke priamo na mieste oživoval. S Novým Časom sa podelil o trpké sklamanie zo správania missky a podnikateľky Daniely Kralevich (35), ktorá sa podľa jeho slov nezachovala ľudsky.

Exmilenka žaluje futbalistu

Bývalého futbalového reprezentanta Jána Ďuricu (38) zažalovala Bratislavčanka Gabriela (25), ktorá tvrdí, že ju nakazil vysoko rizikovým HPV vírusom. Ten sa prenáša pohlavným stykom. „Zoznámili sme sa v lete 2017 na párty v Šamoríne. Prakticky okamžite sme začali spolu udržiavať milenecký pomer,“ prezradila okrem iného odvrhnutá milenka v Novom Čase.

Nová liečba jej dala nádej

Príbeh Magdalény (22) z Častkoviec (okr. Nové Mesto nad Váhom) čitateľov Nového Času veľmi dojal. Mladá žena trpí od narodenia cystickou fibrózou. V jej prípade však ide o zriedkavú mutáciu génu, ktorá je na svete ojedinelá. Pľúca jej fungovali už len na 28 percent. Potrebovala drahú liečbu, ktorá stojí viac ako 20-tisíc eur mesačne a musí sa brať do konca života. Po článku v Novom Čase jej túto liečbu schválili a významne jej zlepšili kvalitu života.

Kronerová mala COVID-19

Priznala boj so zákerným COVID-om. Herečka Zuzana Kronerová (68) prežívala v závere roka náročné obdobie. Hoci sa už nejakú dobu pošuškávalo, že mala umelkyňa pozitívny test na COVID-19, ona to potvrdila až po jeho prekonaní. Koronavírus zasiahol sympatickú herečku v plnej sile a pripútal ju na lôžko.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!