Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.01.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Poradíme vám, ako sa jednoducho otestovať na COVID-19

Ochorenie COVID-19 je tu stále s nami a mnohí z nás by radi vedeli, či dané ochorenie náhodou nemá a neohrozuje tak svojich blízkych. Čakacie lehoty na testovanie sú stále dlhšie, a preto vám prinášame jednoduchú možnosť, ako sa otestovať v domácom prostredí.

Ak máte záujem urobiť si test v pohodlí domova, je tu pre vás jednoduchý domáci test na COVID-19. Prípadne sú v ponuke antigénové testy.

Otvoriť galériu
Zdroj: pekneruska.sk

Veľmi dôležité je aj správne meranie teploty, keďže zvýšená teplota je sprievodným signálom ochorenia. V ponuke je preto bezkontaktný teplomer za aktuálne veľmi priaznivú cenu.

Otvoriť galériu
Zdroj: pekneruska.sk

Samozrejme, stále platí, že sa treba chrániť a dodržiavať 3 jednoduché zásady R. O. R., teda rúško, odstup a ruky. Je to tá najjednoduchšia cesta pre zastavenie šírenia vírusu. Rúško je však nutné nosiť správne, a to tak, aby zakrývalo nos aj ústa. Odstupy od cudzích ľudí dodržiavať minimálne 2 metre a umývať a dezinfikovať si ruky pravidelne.

Rúška sú veľmi potrebné pre zastavenie šírenia vírusu a ich cena je na trhu veľmi priaznivá, pričom výber je naozaj veľmi široký. Stránka PekneRuska.sk ponúka jednu z najširších ponúk na slovenskom trhu, pričom ceny opakovateľne použiteľných rúšok začínajú už od 0,998 € za kus, v prípade zakúpenia tohto produktu.

Veľmi účinnou ochranou sú aj respirátory, ktoré sú v ponuke za naozaj veľmi priaznivé ceny a dostupné pre každého.

Otvoriť galériu
Zdroj: pekneruska.sk

Rovnako sa veľmi obľúbenou náhradou rúšok stala maska na tvár, ktorá je veľmi praktická a sadne každému, prípadne rovnako univerzálny ochranný štít.

Otvoriť galériu
Zdroj: pekneruska.sk

Ak by ste mali záujem o rúško z edície ZVLÁDNEME TO, s luxusne vyšitým znakom Slovenskej republiky, nákup môžete realizovať na tejto stránke. V ponuke je viacero farebných variantov a zapínaní. Prípadne je v ponuke aj exkluzívna sada 10 rúšok z edície ZVLÁDNEME TO.

Otvoriť galériu
Zdroj: pekneruska.sk

Do pozornosti by sme určite dali aj špeciálne 2-vrstvové rúško z antibakteriálnej bavlny s časticami striebra, ktoré má vlastnosti ako respirátor FFP2.

Ak by ste si na rúško radi umiestnili vlastný motív, je tu pre vás unikátne rúško s vlastným motívom. Môžete si vybrať z predvolených motívov, alebo vložiť vlastný obrázok či text, ktorý vám radi vyrobia už od 1 kusu. Rovnako sú k dispozícií aj rúška s detským motívom.

Všetky rúška sú opakovateľne použiteľné, môžete ich prať v práčke a následne kľudne aj prežehliť. Sú v univerzálnej veľkosti a sadnú každému.

Ak uprednostňujete jednorazové rúška, tie sú rovnako za veľmi priaznivé ceny a dostupné už od 1 kusu, prípadne v 50-kusových výhodných baleniach.

Z bohatej ponuky si určite vyberiete produkt, ktorý vám najviac vyhovuje a ktorý vám budú môcť doručiť do 48 hodín (často už do 24 hodín) od vašej objednávky. Rovnako tovar doručia do akejkoľvek inej krajiny sveta.

Svojim nákupom dokonca pomáhate. Časť peňazí je vždy určená na nákup rúšok pre neziskové organizácie (najmä nemocnice a zdravotnícke zariadenia), ktoré požiadajú o rúška. Viac o tom, ako pomáhate svojim nákupom, nájdete na www.pekneruska.sk/pomahame.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
Tanečné páry sú už na nedeľu večer pripravené. Na snímke Vilém Šír a Tina.
Foto
Tina odchádza z Let’s Dance: Je za tým TOTO?! Speváčka bojovala s vážnym problémom
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje