Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.12.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Smrť Štefana Kožku († 66) je plná otáznikov: Prečo sa bál zavolať sanitku? Dcéry prehovorili!

Jeho odchod do umeleckého neba je plný otáznikov! V pondelok zasiahla Slovensko šokujúca správa, že legendárny herec Štefan Kožka († 66) nečakane zomrel.

Deň po jeho smrti sa však začalo šíriť aj šokujúce video, v ktorom umelec pár dní pred smrťou detailne opísal hroznú silu koronavírusu. Podľa našich informácií podstúpil vo štvrtok test, ktorý mu vyšiel pozitívny. V pondelok už našiel jeho nevládne telo sused v dome v maďarskej Rajke, kde posledné obdobie žil. Kožkove tri dcéry stále nedokážu uveriť, čo sa stalo a sú odohodlané zistiť, prečo ich otec už nie je medzi živými.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Kožka mal koronavírus, ktorý ho oberal o posledné životné sily. Jeho výpoveď pár dní pred smrťou je totiž plná bolesti a trápenia z tohto všadeprítomného ochorenia. „Ahojte, som Štefan, mám 66 rokov a mám COVID. Nie, nerobím si srandu, vážení, je to naozaj vážne, lebo za posledné štyri dni som zažil toľko bolesti, že som mal chuť to všetko skončiť. Prosil som Pána Boha a všetkých svätých, nech ma už konečne zoberú z tohto sveta. Vykašľali sa na mňa. Asi so mnou majú ešte iné zámery,“ šokoval herec vo videu.

Práve bolesť ho privádzala k najhorším myšlienkam. Silné bolesti pľúc, neutíchajúci kašeľ mu nedovoľovali oddýchnuť si a vyspať sa. Herec nakoniec podstúpil vo štvrtok test, ktorý bol pozitívny. Odvtedy sa zrejme zdržiaval v dome v Rajke, kde už dlhšie obdobie žil. Podľa informácií Nového Času mal v pondelok jeho nevládne telo nájsť sused, ktorý o ňom pár dní nič nevedel.

 

Ešte stále je okolo hercovho odchodu z tohto sveta veľmi veľa otáznikov. Kožkova rodina berie, pochopiteľne, stratu milovaného človeka len ťažko a chcú vedieť, čo sa stalo. „Spolu s mojimi dvomi sestrami vám ďakujeme za prejavenie sústrasti nad zdrvujúcim úmrtím nášho otca. Zatiaľ úplne nerozumieme všetkým skutočnostiam vedúcim k jeho náhlemu odchodu a čakáme na výsledky vyšetrovania príslušných orgánov,“ napísala dcéra Andrea stanovisko k otcovej smrti.

Herec má totiž z prvého manželstva dve dcéry - Andreu a Katarínu. S druhou manželkou Zuzanou Skopálovou má dcéru Rebeccu. Vyzerá to teda tak, že smrť známeho herca už zobrali do rúk miestne maďarské orgány, ktoré prešetria jeho náhle a nečakané úmrtie.

Neistota a nevedomosť?

A zatiaľ čo dcéry čakajú na vyšetrenie jeho smrti, v jeho domovskom Divadle Nová scéna sa hovorí o dvoch osudných dňoch. Kožka sa totiž objavil v tomto kultúrnom stánku a mal tam vzniknúť poriadny rozruch. „Bol v divadle minulú stredu. Sedel v bufete a hovoril, že nevie, čo má urobiť. Už vtedy sa cítil zle a myslel si, že má koronavírus. Vyjadril sa aj, že ak by si zavolal záchranku zo Slovenska, neprišli by po neho, lebo žije v Maďarsku. A že keby si zavolal záchranku z Maďarska, tak by za ním neprišli, lebo je Slovák. Bol v pomykove.

Vraj vyzeral veľmi zle, bolo vidieť, že skutočne nie je v poriadku,“ prezradil zdroj z divadelného prostredia. Do divadla sa mal vrátiť aj vo štvrtok, no prístup do budovy mu mal byť odoprený. Či bol za jeho odchodom z tohto sveta skutočne COVID-19, zatiaľ jasné nie je. Herec mal mať aj problémy so srdcom. Isté však je, že ak bol posledné dni v dome v Rajke a necítil sa dobre, o čom svedčí aj jeho posledné video, mal si bezodkladne volať maďarskú záchranku.

„Zásahovým územím pre našu záchrannú zdravotnú službu je v zmysle zákona územie Slovenskej republiky. Na rovnakom princípe fungujú aj záchranné služby v iných krajinách,“ vysvetlila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Rozbili česko-ukrajinský gang! Narobil obrovské škody: Neuveriteľné zárobky
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Mimoriadna situácia na Horehroní: Nevyzerá to priaznivo! Znepokojivé správy o lykožrútoch
Demonštranti pochodujú k prezidentskému palácu počas protestu proti úsporným opatreniam vlády pod vedením prezidenta Javiera Mileiho.
Krajina je na nohách: Masové demonštrácie proti vláde! Čo sa to tam deje?
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Fond na podporu kultúry národnostných menšín: Príspevok by sa mal zvýšiť
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Vláda sa bude venovať členstvu Slovenska v EÚ: Premiér objasnil, o čo ide
(ilustračné foto)
Mierite na hokejové MS do Ostravy? Dobre čítajte! Organizátori majú dôležité informácie
Na snímke ekonomický expert za Kresťanskodemokratické hnutie Jozef Hajko.
KDH o RTVS: Zmeny znamenajú násilné ovládnutie média úzkou skupinou ľudí
Bývalého mafiánskeho bossa Černáka čaká súd, ktorý rozhodne o jeho prepustení z basy.
Foto
Bývalý kulturista Reichel má pre Černáka drsnú výzvu: Ak bossa mafie prepustia, chce s ním bojovať!
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Dlh v zdravotníctve vyrástol na 817 miliónov eur: Mohol byť ešte vyšší
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Toto Amerika nemala robiť! Čína zúri: Hrozí ďalší konflikt? Ich slová hovoria za všetko