Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.12.2020 09:59 | Správy | Politika

Zúfalý Rusko stavil na čiernu mágiu od Ibiho Maigu: Toto ho malo zachrániť pred basou!

Vianoce strávi v cele. Pavol Rusko (57) si na definitívny verdikt v kauze miliónových zmeniek počká vo väzbe, keďže Najvyšší súd nariadil, že existujú obavy z jeho úteku pred spravodlivosťou.

Nepomohlo mu ani to, že doteraz nosil na nohe monitorovacie zariadenie a prekvapivo ani údajná obeta od afrického šamana. Práve o nej sa rozprával so známym zabávačom Ibim Maigom (57), ktorý ju mal podľa vlastných slov pre Ruska vybavovať na diaľku v africkom Mali.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Exriaditeľ Markízy vyzeral v stredu dopoludnia - keď ho policajná eskorta privážala na Najvyšší súd - akoby vyviazol z ťažkého stretu so šelmou v divočine. Obe oči mal zalepené páskou, čo bolo podľa jeho verzie spôsobené útokom neznámeho páchateľa kyselinou. Následkom toho sa nezúčastnil utorkového pojednávania na Najvyššom súde, ktoré kvôli tomu odročili.

Ešte v ten istý deň ho však navštívila večer polícia a noc už strávil v cele. V stredu senát rozhodol, že na januárový odročený termín súdu si počká vo väzbe. Najvyšší súd uznal ako opodstatnené obavy, že obžalovaný môže utiecť. Zavážilo aj to, že Rusko opakovane porušoval podmienky nosenia monitorovacieho náramku.

 

Maiga a útek do Mali

Väzbu pre Ruska navrhol žalobca Ján Šanta, ktorý mal informácie o možnom úteku, zrejme do Afriky. „K tomu by som uviedol, že túto citlivú informáciu nevyvraciam,“ opatrne vyhlásil Šanta. Únik do Mali mu mal vybavovať zabávač a spevák Ibrahim Maiga. „Toto sú ľahšie zranenia, keď nič nevidím a plánujem útek do Afriky s Maigom,” povedal ironicky Rusko ešte pred výsluchom na súde.

Nový Čas sa spojil so zabávačom, ktorý podal svojskú verziu toho, čo s Ruskom posledné týždne riešili. „Je to absolútna blbosť. Na to dám život. Paľo má aj tak obojok na nohe, on nemôže nikam utiecť,“ začal rázne Maiga a pokračoval, že Ruska stretol asi pred mesiacom na pumpe a keďže mu v minulosti pomohol, teraz ponúkol na oplátku svoje služby on jemu.

„Povedal som mu, že je tu možnosť, že u nás v Afrike funguje šamanizmus, tá čierna mágia. Moja mama išla za šamanom a zisťovala, čo treba obetovať, aby to nemal také ťažké, ako to má. To je to, čo som ja s Paľkom preberal telefonicky,“ vysvetľoval Maiga.

Rusko, krava, baran a kohút

Ich komunikácia však neostala nepovšimnutá. „O niekoľko dní mi zavolal, že Ibinko pre boha, komplikuje mi to celú situáciu, lebo policajti si myslia, že chcem utiecť a že mi chceš pomôcť,“ rozrozprával sa nešťastný Ibi, ktorý tvrdí, že chcel iba pomôcť priateľovi. „On by nikam nešiel. Šaman chcel vedieť, ako sa volá Paľo, jeho otec a mama a kto všetko tento prípad rieši. Lebo šamani pracujú s týmito dátami,“ dodal.

Tieto metadáta africký guru poctivo zanalyzoval a pripravil pre Ruska obetné menu na mieru. „Šaman mal obetovať kravu, barana a červeného kohúta. Celé by to stálo zhruba 700 eur,“ upresnil Maiga s tým, že napokon nestihli transakciu, a teda ani obetu zrealizovať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: fsz, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vera Wisterová(46)
Foto
Ako hodnotí Vera Wisterová svoje mamičkovské povinnosti? Extrémna sebakritika: Za toto si zaslúžim diplom!
(ilustračné foto)
Poslanec mal udrieť svojho kolegu: Suspendovali ho! Podajú trestné oznámenie?
Manželia vedia, že príde koniec.
Foto
Martina sa stará o smrteľne chorého manžela: Pred eutanáziou zistili, že čakajú bábätko
V Kolároviciach sa prevrátil muž s traktorom
Foto
Mrazivé FOTO nešťastia pri Bytči: Muž sa prevrátil s traktorom a UVIAZOL pod ním! Zasahovať musel vrtuľník
Danko je zamilovaný do blondínky, ktorá je o 23 rokov mladšia.
Danko o zákone o neziskových organizáciách: Verím, že nás Smer aj Hlas v tomto podporia
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč
Takáč o vyplácaní priamych platieb farmárom: Dostanú ich aj po 30. júni
Enviropolícia vedie trestné konanie pre nedovolenú výrobu jadrových materiálov
Enviropolicajti v strehu: Nedovolená výroba jadrových materiálov!
Šéf SNS Andrej Danko.
Andrej Danko: Nech sa v RTVS nehnevajú, ale s tým socializmom sa niečo urobiť musí
Na snímke Ústavný súd SR v Košiciach.
Ústavný súd posúdi ústavnosť zákona o štátnom rozpočte: V čom opozícia vidí rozpor?
View of the City of Nitra, Slovakia as Seen from Nitra Castle
Nitriansky kraj poskytne športovcom dotácie: Dostanú viac ako pol milióna eur
Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán.
Maďarsko spravilo kontroverzný krok: Týka sa to sexuálnych menšín
Ulicami Londýna sa preháňali splašené armádne kone.
Foto
FOTO Strach, krv a zmätok! Splašené kone spôsobili v Londýne horor: Ľudí museli odviezť do nemocnice