Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.12.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Vďaka tomuto vzduchovému čističu bude každý odtok vo vašej domácnosti čistý a prietokový!

Raz sme sa všetci ocitli v situácii, že sa nám upchá odtok umývadla, vane alebo WC misy. Tento problém je obyčajne sprevádzaný záplavmi a hrozným zápachom z odtokových rúr.

Aj keď existujú mnohé spôsoby, ako vyriešiť tento problém, ľudia sa väčšinou snažia vyriešiť chemickými prostriedkami alebo vyhľadať odbornú pomoc vodoinštalatéra, na ktorého niekedy musíte čakať niekoľko dní.

Ale, už nebudete potrebovať vodoinštalatérov, lebo teraz existuje oveľa lepšie, účinnejšie a lacnejšie riešenie, pomocou ktorého samostatne vyčistíte odtok vane, umývadla alebo WC misy, bez neporiadku a za niekoľko sekúnd!

Musíte len mať správne nástroje, pomocou ktorých sa stanete majstrom a s ľahkosťou vyčistíte upchatý odtok vo vašom dome, v kúpeľni alebo kuchyni.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Funguje lepšie ako každý vodoinštalatér

Neeistujú žiadne pravidlá, odtoky sa môžu upchať v každom dome. Môže to naozaj byť nočnou morou. Chemické prostriedky, ktoré najprv použijete, sú čiastočne účinné, ale väčšinou sú škodlivé, pre vás a odtokové rúry.

Časté použitie silných chemických prostriedkov na čistenie dokáže spôsobiť koróziu a praskanie odtokových rúr. Je to oveľa horšie ako upchatý odtok, lebo musíte obnoviť celý odtokový systém, čo vás môže stať veľa peňazí.

Ale, teraz existuje nové a úplne jednoduché riešenie, pomocou ktorého vyčistíte odtoky bez silných chemikálií. Toto inovatívne riešenie sa nazýva Cloggsy.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Ide o malé zariadenie, tj. vysokotlakový čistič odtokov, ktorý vyzerá ako vodná pištoľ pre deti. Ale, nenechajte sa oklamať vzhľadom. Vďaka tomuto zdanlivo neškodenému zariadeniu vyčistíte upchaté umývadlo a WC misy jednoduchým potiahnutím spúšte.

Ako je to možné? Jednoducho! Zariadenie funguje na princípe stlačeného vzduchu, ktorý sa používa, aby vyčistil upchaté odtoky bez použitia akéhokoľvek druhu chemikálií.

Nielen, že vyčistí odtoky, ale vám umožní ušetriť kopu peňazí, ktoré by ste dali vodoinštalatérovi za niekoľko minút práce, ktorú dokážete samostatne vykonať.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Odtoky budú vyčistené iba po jednom potiahnutí spúšte

Cloggsy je univerzálne a veľmi účinné zariadenie. Bez problémov vyčistí dokonca aj ťažko upchaté odtoky plné vlasov, jedla, papierov a inej špiny.

Tento praktický vysokotlakový čistič môžete používať na všetkých druhoch odtokov. Dodáva sa so štyrmi nadstavcami na čistenie odtokov rôznych veľkostí.

Je vhodný na použitie pri čistení umývadla alebo odtokov v kúpeľni ako je WC misa, vaňa, sprchovacia kabína alebo podlahový odtok.

Je jednoduchý na použitie a nevyžaduje žiadne predchádzajúce znalosti ani skúsenosti. Nebudete si ani musieť vyhrnúť rukávy, lebo pomocou tohto zariadenia vyčistíte odtoky skôr, ako zdvihnete rukávy.

Všetko, čo máte urobiť, je nasadiť jeden zo štyroch vhodných nadstavcov na vrch čističa a pevne ho pripevniť. Potom potrebujete napumpovať vzduch jednoduchým potiahnutím prítlačnej páky niekoľkokrát.

Akonáhle toto všetko urobíte, naplňte vodou odtok upchatého prvku v domácnosti. Predtým než stlačíte spúšť, vrch nadstavca umiestnite na vstupnú časť odtoku. Potom stlačte spúšť, ktorý v okamihu veľkou silou stlačí vzduch a vyčistí upchaté odtoky. Potom jednoducho zdvihnite čistič a voda začne prúdiť do odtoku.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Bezpečný na použitie a ekologicky prijateľný

Tento mocný vysokotlakový čistič odtokov je úplne bezepčný na použitie. Počas prevádzky nevyžaduje použitie chemikálií, ktoré dokážu poškodiť odtoky. Okrem toho, dokážu ohroziť aj vaše zdravie. Môžu byť nebezpečné pre pokožku a okrem toho tieto chemické prostriedky vypúšťajú aj škodlivé plyny, ktoré zbytočne dýchate.

Cloggsy je úplne ekologicky prijateľný a nemôže vám škodiť. Preto je správnou voľbou, keď ide o náradie na údržbu odtokového sytému vo vašom dome alebo iných objektoch, lebo ho môžete stále používať, bez negatívneho vplyvu.

Pripravte sa na ozajstné prekvapenie

Objednajte si praktický čistič, pomocou ktorého sa samostatne a za niekoľko sekúnd zbavíte upchatých odtokov, z ktorých preniká hrozný smrad, kvôli ktorému sa často hanbíte pred hosťami.

Ak si objednáte dnes, od obchodu DokiShop tiež získate špeciálnu zľavu v neuveriteľnej výške 50%, ktorá je určená pre čitateľov portálu cas.sk.

Nepočuli ste o Dokishope? Toto je jedinečná príležitosť spoznať ho. Ide o jedinečný obchod, kde sú zákazníci vždy na prvom mieste. Preto sa snaží revolučne zmeniť spôsob nakupovania online a sprístupniť ho každému.

Svojím bezpečným a spoľahlivým podnikaním neustále zaznamenáva rast nových používateľov. Štatistiky navyše ukazujú, že až 93% zákazníkov sa vracia, čo je dostatočný dôkaz spojenia značky DokiShop s jej zákazníkmi. Taktiež ukazujú, čo si ľudia myslia o značke, ktorej výrobky uľahčujú a napĺňajú náš každodenný život.

Jedným z produktov z ich ponuky, ktorý vám skutočne uľahčí každodenný život, je aj Cloggsy.

POZNÁMKA: Ponúka trvá do polnoci alebo do vypredania zásob. Preto sa ponáhľaj, lebo sa zásoby predávajú veľkou rýchlosťou. Kliknite sem a chyťte tento univerzálny čistič a zabudnite na upchaté odtoky, z ktorých preniká zápach.

Už dnes si objednajte Cloggsy a majte bezchybne čisté odtoky bez majstrov a použitia chemikálií!

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
3 znamenia, za ktorými sa skrývajú falošní SEBCI: Keď pôjde do tuhého, PODRAZIA vás!
Kate diagnostikovali rakovinu začiatkom roka.
William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí
A elongated white toilet with the seat lid in the up position. The toilet is highlighted with a spot light coming from above. This sparse room has blue-green walls and a dark hardwood floor.
Foto
Viete, čo sa deje po spláchnutí WC? Budete v šoku! Po tomto si dáte dobrý pozor na to, ako to urobíte
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Pátranie so smutným záverom: Mladučká Ukrajinka († 14) si mala siahnuť na život
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Aktualizované
Slovensko predalo švajčiarskym investorom dlhopisy za 635 miliónov eur