Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Ženy z neho odpadávajú: FOTO najsexi chirurga Slovenska! Tomáš ukázal telo Adonisa

Spoznali by ste ho? Má výzor, z ktorého sa podlamujú nohy mnohým ženám. Jeho vypracovanú postavu a prenikavý pohľad však zakrývajú overal, rúško a štít. Najsexi chirurga na Slovensku, ktorý pracuje v dunajskostredskej nemocnici, totiž preradili na COVID oddelenie. Tomáš Farkas (38) tak ukázal, že nemá len sexi telo, ale aj srdce na pravom mieste!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Nikto ani netuší, kto sa za overalom na COVID oddelení vôbec skrýva! Je to však najsexi chirurg na Slovensku Tomáš (38), ktorý svoju profesiu berie veľmi poctivo, aj keď to nebola jeho prvá voľba. „Bavia ma jazyky, ale keďže obaja rodičia sú lekári, neušiel som osudu,“ prezradil lekár, ktorý najskôr vyštudoval medzinárodné vzťahy. Na COVID oddelení si váži najviac prácu zdravotných sestier.

„Najťažšiu robotu majú sestry, patrí im všetok rešpekt. Striedajú sa po 8 hodinách odeté v ochrannom oblečení, prakticky nemôžu opustiť oddelenie a starajú sa v sťažených podmienkách často o veľmi náročné prípady,“ približuje chirurg a zároveň vyzdvihuje prácu internistov.

„Leví podiel v starostlivosti majú internisti, keďže gro pacientov s pneumoniami a respiračnými insuficienciami sú ich doménou. Pacienti s najťažším priebehom, vyžadujúci umelú pľúcnu ventiláciu, sú v starostlivosti tímu anestéziológie a intenzívnej medicíny. Veľmi nápomocné je vedenie nemocnice, ktoré zabezpečuje materiálne aj ľudské zdroje v maximálnom možnom rozsahu,“ opisuje lekár fungovanie oddelenia.

 

Pomocná sila

A prečo naň išiel on? „Bolo nutné dosadiť zopár doktorov, ktorí by vypomáhali a odľahčili prácu internistov, prípadne anestéziológov. Keďže som mal už nejaké skúsenosti z prvej vlny, tak mi ostal čierny Peter v rukách,“ so zveličením a skromnosťou mykne plecami Tomáš, ktorý za svoje vyšportované telo vďačí crossfitu.

„Čo sa týka mňa ako chirurga dočasne detašovaného na COVID oddelenie a mojich kolegov, sme pomocná sila, zodpovedáme za bežný hladký chod oddelenia, vizity, doplňujúce vyšetrenia, ak sú nutné, prepustenie pacientov po konsolidácii stavu a celkovo rutinné činnosti,“ vysvetlil na záver a pochválil sa novinkou zo súkromia. Dámy však kvôli nej budú roniť slzy, Tomáš je totiž zadaný. Viac prezradiť nechcel, len sa tajomne usmieval.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mf, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vláda rozhodla o zákone o Slovenskej televízii a rozhlase! Čo sa mení?
Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?
Foto
Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom!
Statného medveďa najprv postrelil hubár, následne aj poľovníci, no vypátrať sa ho nepodarilo a zranená šelma unikla do lesov. (ilustračná snímka)
Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť! Má to pomôcť problému s medveďmi
Tisovým rodným domom sa v Bytči nezaoberali prvýkrát.
Foto
Osud rodného domu Jozefa Tisa spečatený: Boj o budovu konečne uzavretý?!
Amnesty kritizuje SR za Rómov aj LGBT, vo svete varuje pred zrútením poriadku.
Amnesty sa pustilo do Slovenska: Drsná kritika! Hrozí globálny kolaps?
Nikodým s Emmou ešte keď bola bábätko.
Foto
Nikodýmova dcéra oslávila 20 rokov: Z malého dievčatka SEXI modelka! Nespustíte z nej zrak
(ilustračné foto)
Stovky sôch majú zmiznúť! Vláda sa zaviazala k drastickému kroku: Čo je za tým?
Polícia v prípade obvinila 45-ročnú ženu.
Foto
Vražda v Petržalke: Desivý pohľad na miesto činu a posun vo vyšetrovaní