Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.11.2020 11:00 | Správy | Domáce správy
Foto

Reverz! Odchod Kollára z nemocnice sprevádzali manévre, ochranka ho ukryla dekami

Už je doma! Šéf parlamentu Boris Kollár (55) v piatok dopoludnia opustil brány Nemocnice sv. Michala v Bratislave, kde sa mesiac liečil po vážnej dopravnej nehode.

Reverz podpísal po prevalení škandálu týkajúceho sa jeho expartneriek, ktoré sa u neho striedali vďaka výnimke napriek zákazu návštev. On to odôvodňuje tým, že chce pracovať, čo sa v nemocnici nedá. Čo ho čaká v najbližších dňoch? Kollár mal v nemocnici pôvodne pobudnúť až do pondelka, no vo štvrtok sa rozhodol podpísať reverz a na druhý deň sa presunul domov.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

„Predseda NR SR pán Boris Kollár je v tejto chvíli už v domácej liečbe,“ uviedla v piatok jeho hovorkyňa Michaela Jurcová. Kollár odôvodňuje rozhodnutie ísť domov svojou prácou. „Rozhodol som sa napriek tomu, že som tu mal byť podstatne dlhšie, že na reverz odídem z tejto nemocnice do domácej liečby, len preto, aby som sa vedel v najbližších dňoch znova stretávať s mojimi koaličnými partnermi, lebo naozaj máme veľmi veľa tém, ktoré treba riešiť,“ povedal Kollár.

Na hlave má kovovú konštrukciu, ktorá je dôležitá pre správne zrastenie stavca, ktorý si pri nehode zlomil. Kollára z nemocnice prepustili v piatok dopoludnia. Pred nemocnicou v centre Bratislavy sa zhromaždilo viacero ochrankárov, ktorí druhého najvyššieho ústavného činiteľa strážia. Predseda parlamentu však nevyšiel priamo z hlavného vchodu, ale zobrali ho z podzemnej garáže bez prítomnosti fotografov.

 

Pre Kollára prišlo jedno auto a jedna dodávka. Práve v nej sa mal nachádzať on, pričom obe vozidlá mali za prednými sedadlami rozprestretú deku, aby nikto nevidel, kto s Kollárom odchádza. Následne ho odviezli do luxusnej vily pri Slavíne, kde býva a kde sa bude zotavovať.

Kollár Novému Času povedal, že je rád, že je vôbec živý. „Teraz mám takú tú konštrukciu, mám to priskrutkované k hlave, takže to nie je jednoduché. Musím si to vytrpieť. Chodiť, no, mám rehabilitácie trikrát denne, snažím sa, bol som aj na takom bicykli - trenažéri, chodiť po schodoch s tým viem, ale maximálne 2 - 3 hodiny vydržím byť mimo postele a potom si musím ľahnúť, aby som si odpočinul,“ povedal Kollár. Ráta s tým, že konštrukciu bude mať na sebe ešte aj v januári.

Dámske návštevy

Aj keď šéf parlamentu hovorí, že domov odišiel pre povinnosti, k jeho rozhodnutiu zrejme prispela aj kauza s návštevami, ktorá sa tento týždeň prevalila. Vysvitlo, že napriek zákazu návštev, ktorý v nemocnici platí od júla, ho tam navštívili všetci traja koaliční partneri a takisto sa u neho na pravidelnej báze striedali viaceré ženy.

Konkrétne ide o jeho exmanželku Lindu Rezešovú, expartnerku Barboru Richterovú a dlhoročnú kamarátku Ingrid Lučanovú. Rezešová hovorí, že všetci dostali povolenie lekára na to, aby Borisovi zabezpečili „sevis“, pod ktorým myslí pomoc najesť sa či postaviť sa.

Viacerí to označujú za papalášizmus, keďže bežní ľudia sa len ťažko dostanú k svojim rodinným príslušníkom do nemocníc, ktoré dodržiavajú protipandemické opatrenia. Veľkú pozornosť vyvolali aj Kollárove hádky so sestričkami aj pre to, že nedoniesli čaj dostatočne rýchlo. Hovorilo sa dokonca o tom, že môžu prísť o odmeny. Riaditeľ nemocnice to popiera.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Úspech Jany Kirschner za hranicami: O takomto niečom môžu mnohí umelci len snívať!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Boris Kollár mal v Dubaji na mále.
Foto
Boris Kollár v strachu o život v zaplavenom Dubaji: Zachránilo ho osudové rozhodnutie!