Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.11.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tanečník Cmorej ležal po vážnom úraze na železnici v umelom spánku: Dobré správy z nemocnice

Zázrak, že to prežil! Známy tanečník a choreograf Laco Cmorej (41) od minulej stredy ležal v umelom spánku v ružinovskej nemocnici v Bratislave.

Za všetkým bol vážny úraz počas ilegálneho nakrúcania videoklipu na železničnej stanici pre rapera Vec. V osudný deň stáli pri Cmorejovi všetci anjeli, pretože silný zásah elektrickým prúdom na vagóne prežil, no utrpel vážne zlomeniny a popáleniny. Novému Času sa však podarilo zistiť, že obľúbený tanečník ušiel hrobárovi z lopaty. Zo špitála totiž prichádzajú dobré správy - Laco sa prebral a preložili ho z jisky na normálne oddelenie!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Cmorej patrí medzi vyhľadávaných a mimoriadne talentovaných tanečníkov. Usilovnou prácou a odhodlaním sa z neho stal vychýrený choreograf, ktorý mal pod palcom mnoho divadelných, ale aj televíznych projektov. A práve práca mu priniesla do života túto udalosť, ktorá ho mohla stáť život.

Minulú stredu v skorých ranných hodinách totiž nakrúcal videoklip na koľajisku železničnej stanice Bratislava-východ a v momente, keď vyliezol na vagón, sa stalo obrovské nešťastie. Laca zasiahol elektrický prúd 20-tisíc voltov a len zázrakom to prežil. S rozsiahlymi popáleninami a so zlomeninami ho previezli do nemocnice a odvtedy tam ležal v umelom spánku. Podľa informácií Nového Času sa však jeho stav zlepšuje, o čom svedčia aj najnovšie správy z nemocnice.

 

„Je už prebratý z umelého spánku a preložili ho z jisky na oddelenie. Už sa stretol aj s milovanou manželkou. Veľmi sa tešia, že je to na dobrej ceste,“ povedal náš zdroj. Práve milovaná manželka Marcela je pre Laca obrovskou oporou. Spoločne vychovávajú svojho rozkošného synčeka Samka a Marcela nosí pod srdcom aj druhé bábätko.

Pomoc priateľov

Choreografova manželka hľadala ešte minulý týždeň pre neho pomoc u priateľov. Jej láska totiž podľa vtedajších informácií potrebovala krv. Dobrí ľudia sa ozvali a krv na Lacovo meno boli okamžite darovať, za čo sa im Marcela s láskou poďakovala. Nikdy neprestala veriť, že sa jej manžel zo zranení dostane, a rovnako ako ona, tak aj Lacovi priatelia, známi, ale aj celé Slovensko mu posielali pozitívnu energiu. Nový Čas Cmorejovu manželku kontaktoval, tá sa však k celej veci nechcela vyjadriť.

Otvoriť galériu
S milovanou manželkou Marcelou má synčeka Samka.
Zdroj: instagram/marcela cmorejova

Bez povolenia

Všetky detaily veľkého nešťastia nie sú stále celkom známe. Je isté iba to, že Laca zasiahol elektrický prúd, keď prechádzal cez vagóny. Kto ešte bol v tom čase na mieste, je zahalené rúškom tajomstva. Novému Času sa však podarilo zistiť, že išlo o videoklip známeho rapera Braňa Kováča, ktorého všetci poznajú pod menom Vec.

Otvoriť galériu

„Ja sa k tomu nebudem bližšie vyjadrovať. Je to v riešení polície,“ reagoval ešte v utorok umelec. Zarážajúci je pritom fakt, že tvorcovia nemali potrebné povolenie od Železníc SR. Celú vec už niekoľko dní rieši polícia a vyzerá to tak, že budú lietať za tento prešľap finančné pokuty.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!