Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2020 05:59 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tanečník Cmorej je po ilegálnom nakrúcaní na železnici v umelom spánku: Točil klip pre známeho rapera!

Identita rapera odhalená! Talentovaný tanečník a choreograf Laco Cmorej (41) leží už niekoľko dní v umelom spánku v bratislavskej nemocnici.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Práve tam bol prevezený po tom, čo sa mu minulú stredu stal vážny úraz. Počas nakrúcania videoklipu totiž vyliezol na vagón na železničnej stanici a zasiahol ho elektrický prúd, ktorý mu spôsobil vážne popáleniny, ale aj zlomeniny. Mal obrovské šťastie, že to prežil. Doteraz bol šokujúci prípad zahalený rúškom tajomstva, pretože meno interpreta videoklipu, pre ktorého Laco nakrúcal, nebolo známe. Až doteraz! Novému Času sa podarilo zistiť, že ide o rapera Braňa Kováča (44) alias rapera Vec! Celú vec rieši polícia a v hre sú finančné sankcie!

Cmoreja všetci poznajú ako chodiace slnko a všade, kde prišiel, rozdával pozitívnu energiu. Talentovaný tanečník a choreograf svoju prácu miluje a napĺňala ho už dlhé roky. No práve tá sa mu stala osudnou. Minulú stredu v skorých ranných hodinách pracoval na videoklipe slovenského rapera na železničnej stanici Bratislava-východ. Nebezpečné prostredie si však vyžiadalo svoju daň a Laca v momente, keď vyliezol na vagón, zasiahlo 20-tisíc voltov. Obrovská sila elektrického prúdu ho mohla na mieste usmrtiť.

Pri umelcovi však stáli všetci anjeli a on to prežil. Od nehody uplynul týždeň a donedávna len málokto tušil, pre ktorého umelca Cmorej nakrúcal spomínaný videoklip. Podľa informácií Nového Času to bol raper Braňo Kováč, ktorého všetci poznajú pod prezývkou Vec. Keď sme ho v tejto veci oslovili, do reči mu vôbec nebolo. „Ja sa k tomu nebudem bližšie vyjadrovať. Je to v riešení polície,“ reagoval raper. Podľa Železníc SR tvorcovia nemali na nakrúcanie na tomto mieste povolenie.

 

„Nikto nás nekontaktoval. Verejnosť si úplne neuvedomuje, že takéto stanice, kde stoja vlaky, nie sú prístupné kedykoľvek. Je možné, že ani nevedeli, že si majú takéto povolenie pýtať. V každom prípade, ak sa hovorí o nejakých nakrúcaniach, my vždy upozorňujeme na možné riziká,“ povedala ešte v nedeľu hovorkyňa Ria Feik Achbergerová. Kováč to komentovať nechcel. „Zbytočne sa ma pýtate ďalšie veci,“ uzavrel Vec.

Otvoriť galériu
A zatiaľ čo Laco bojuje v nemocnici v umelom spánku a zo zranení sa bude ešte dlho zotavovať, celou vecou sa zaoberá polícia. „Vami uvedeným prípadom sa zaoberá oddelenie železničnej polície v Bratislave, pričom vec je evidovaná ako priestupok v zmysle ustanovení zákona č. 513/2009 Z. z. o dráhach,“ povedal včera Novému Času hovorca Krajského riaditeľstva PZ Michal Szeiff. A vyzerá to tak, že po ukončení vyšetrovania budú padať pokuty.

„Je možné predpokladať, že v konaní železničná polícia skúma, či bol spáchaný niektorý z priestupkov podľa zákona o dráhach. Zákon okrem iných sankcionuje aj vstup do miest, kde je vstup bez povolenia zakázaný (vymedzené časti staníc alebo dráh ), vykonávanie nepovolenej činnosti alebo nerešpektovanie prevádzkových pravidiel. Výška pokút sa pohybuje od 50 do 1 000 eur,“ vysvetlil advokát Marek Benedik.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete