Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Skúsenosti s Wilio: Kuchyňa na mieru v expresne rýchlom čase

Majstri zo služby Wilio to opäť zvládli. Službu wilio.sk sme podrobili ďalšiemu testu. Tentokrát sme urobili test spolu s naším čitateľom, ktorý mal pre remeselníkov z Wilio poriadnu zákazku. Chcel totiž do svojho bytu kuchyňu na mieru. Wilio, ktoré klientom sprostredkúva služby viac ako 23 000 remeselníkov po celom Slovensku, úlohu opäť zvládlo.

Wilio má za sebou už viac ako 50 000 úspešných malých aj veľkých projektov. A výroba kuchyne pre nášho čitateľa Júliusa a jeho manželku Natáliu sa k nim zaradila.

Otvoriť galériu
Zdroj: Adobe Stock

Rýchle jednanie

„Mali sme vybraného stolára, od ktorého sme chceli kuchyňu. Žiaľ, pre jeho nabitý program sme museli len na ponuku čakať pomaly dva mesiace. Keďže sme sa chceli čo najskôr nasťahovať do nového bytu, rozhodli sme sa hľadať inde,“ hovorí Július. Ten si informáciu o Wilio našiel na internete. „Prečítal som si asi dva články a na diskusnom fóre som našiel hodnotenia spokojných klientov. Stiahol som si aplikáciu Wilio a spolu s manželkou sme zadali náš dopyt na kuchyňu na mieru. Aplikácia aj web stránka je naozaj prehľadná a jednoduchá na používanie. Celé nám to zabralo menej ako 15 minút,“ dodáva Július.

Vďaka nákresu kuchyne s presnými rozmermi, ktorý zadali pri dopyte, im remeselníci z ich okolia vedeli dať veľmi podrobné informácie. „Veľmi rýchlo zareagovli asi štyria stolári. Po krátkej diskusii som si z nich vybral dvoch a tých som si preveril podľa hodnotení. Vo finále som sa bavil už len s jedným favoritom, ktorému časovo vyhovovalo, kedy potrebujeme mať kuchyňu hotovú a nám vyhovovala aj cena,“ vysvetľuje Július.

Otvoriť galériu
Zdroj: Adobe Stock

Profesionalita

S prístupom remeselníka boli manželia spokojní. Po rýchlej dohode a počiatočnej komunikácii cez aplikáciu sa dohodli na osobnom stretnutí. „Majster si k nám do bytu prišiel všetko premerať a priniesol nám vzorky dreva a materiálov, ktoré boli pri výrobe kuchyne použité. Všetko sme si ohmatali, presne sme sa dohodli, čo má kde v kuchyni byť,“ dodáva Július. Osobné stretnutie s remeselníkom pomohlo manželom pri stavbe kuchyne vyhnúť sa aj jednej chybe.

Otvoriť galériu
Zdroj: Adobe Stock

Bezchybná realizácia

Spokojní boli manželia aj so samotnou realizáciou. Kuchyňu mali vyrobenú a osadenú do troch týždňov podľa dohody. „Takto rýchle sme to naozaj ani nečakali. Kuchyňa bola vyrobená bezchybne a namontovali nám ju v priebehu jedného dňa. Wilio môžem po tejto skúsenosti iba odporučiť. Napokon, máme 21. storočie a je super, že si remeselníka, ktorého potrebujete, môžete takto pohodlne vybrať. Nemusíte sa nikomu doprosovať a zbytočne dlho čakať, ozve sa vám ten, kto má záujem a vyberiete si podľa jeho hodnotenia alebo ceny,“ uzatvára Július a dodáva: „Určite vyskúšame Wilio v budúcnosti aj na iné služby.“

Wilio v číslach:

2 370 stolárov, ktorí sa špeciliazujú na výrobu kuchyne
6 211 odborníkov na rekonštrukcie kuchyne
2 310 odborníkov na renovácie kuchynskej linky

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81). Vdova Majka je zlomená.
Foto
Pohreb Dušana Grúňa († 81): Užialená vdova Majka je v koncoch, bolestivý ODKAZ manželovi pri truhle