Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.11.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Markizáci Puškárová a Švajda majú veľké plány s bývaním: Útek z hlavného mesta?!

Budú z nich dedinčania?! Rodina markizákov Zlatice Puškárovej (43) a Patrika Švajdu (48) sa už zrejme nezmestí do svojho bratislavského bytu!

V čase koronakrízy totiž začali moderátori zvažovať zmenu trvalej adresy a vyzerá to tak, že tentoraz sa obzerajú po dome. A nielen tak hocikde! Podľa informácií Nového Času sa totiž rodinka začala obzerať po novej nehnuteľnosti v okolí Trnavy, ktorá je od hlavného mesta vzdialená približne päťdesiat kilometrov. Nie je tajomstvom, že do tohto kraja Zlaticu a Patrika tiahne už dlhé roky. Ich rodina tam totiž v jednej z dedín vlastní rodinnú chalupu, kde rodinka aj so synmi Leom (10) a Adamom (3) trávi veľa voľného času. Teraz však zrejme zatúžila po niečom vlastnom!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Televízna a manželská dvojica, ktorá tvorí pár pred kamerami a zároveň vychováva synčekov Lea (10) a Adama (3), býva v priestrannom bratislavskom byte. A napriek tomu, že často cestujú do dedinky Zavar pri Trnave, kde má Zlaticina rodina chatu, nič sa nevyrovná pohodliu a kráse vlastného kúska zeme. Novému Času sa totiž podarilo zistiť, že známa dvojica sa chystá na kúpu vlastného domu - zhodou okolností tiež pri Trnave!

Tento kraj im je veľmi blízky, pretože každú voľnú chvíľu trávi rodina práve v chalupe, kde majú k dispozícii veľkú záhradu či bazén. Švajda je pritom aj veľkým poľovníkom či rybárom a pobyt v prírode a na dedine je mu oveľa bližší ako život v betónovom meste. Rodina si dokonca zakúpila aj priestranný karavan, s ktorým brázdila naše Slovensko či chodila na rybačky.

 

Vlastná chalupa s pozemkom v prírode by tak bola pre rodinu rozhodne veľkým potešením. Nový Čas Zlaticu s kúpou nového domu oslovil, tá však odpovedala veľmi vyhýbavo. „No to ešte uvidíme. Ale zatiaľ sme nič nekúpili,“ povedala záhadne markizácka stálica, ktorá už viac o zámeroch kúpiť nový dom viac hovoriť nechcela.

Výhody aj nevýhody

Manželský pár si život na dedine pochvaľoval už dávnejšie. Nielenže Patrik a Zlatica trávia veľa času v zavarskej chate, no pobyt tam krátko po narodení druhorodeného syna Adama markizáčka nadšene stále spomína. „Život mimo mesta ma veľmi obohatil a ukázal, čím ľudia naozaj žijú,“ vyjadrila sa Zlatica k dedinskej atmosfére. Vyzerá to tak, že okolie Trnavy je manželom naozaj blízke a v neďalekej budúcnosti by sa mohlo stať ich trvalým domovom.

Otvoriť galériu

Zmena bydliska v čase koronakrízy pritom nie je nič jednoduché. Vybavovačky spojené s kúpou domu sa môžu pre epidemiologické opatrenia ešte viac skomplikovať. Ak sa im však šťastlivo podarí nájsť vysnívanú nehnuteľnosť, nie je vylúčené, že by sa zo známych markizákov stali dedinčania. Či sa im tento sen v blízkej budúcnosti naozaj splní, ukáže len čas.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: np, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Rusko varuje Európu pred ODVETOU: Ak sa to stane, príde veľmi tvrdá reakcia!
(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a ruský minister obrany Sergej Šojgu
Ľadové slová ruského ministra! Silný odkaz pre Západ: Takýto máme PLÁN
Pestovatelia zo sadu Dobrý ježko zachraňovali úrodu.
Abnormálne teploty zamávali s prírodou: Spozorované úkazy spravia farmárom vrásky na čele
Vo vozidle museli vysať zeminu, zvyšky jedla aj iné nečistoty
Foto
Veľký test vysávačov do auta! Ktorý sa najviac oplatí? Tu sú výsledky
Kréta je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov.
Na gréckom ostrove prebieha najväčšie cvičenie: Desivý scenár!
Aerial drone view of Ruoholahti area, summer, sunset in Helsinki city
Tento jav v Helsinkách už neočakávali: Hovoria tomu takatalvi
(ilustr. foto)
Debatu o konci hazardu sprevádzali emócie: Poslanci schválil úplný zákaz pôsobenia herní a kasín
Americký prezident Joe Biden.
Američania to spravili a nik si to ani nevšimol: Skladujú to v Poľsku a v Nemecku
(ilustračné foto).
V Trenčíne zasahovali hasiči: Havária dvoch áut si vyžiadala troch zranených
Bez výskumu bývalej profesorky z Newnham College Sally Waughovej by bol prínos študentiek zabudnutý.
Zistenie prepíše učebnice dejepisu: Takáto je PRAVDA o prelomení Enigmy!
Železničná výpravkyňa si zarobila na problém.
Kupujete si lístok na vlak cez internet? Poponáhľajte sa! V tieto dni to nepôjde