Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.11.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herečka Zuzana Marošová si v kariére riadne polepšila: Lukratívny flek u frajera

Blondínka Zuzana Marošová (39), ktorá kedysi patrila medzi naše vychytené herečky, vymenila v roku 2011 šoubiznisový život za život na úteku po boku medzinárodne hľadaného Karola Mella (49).

Po šiestich rokoch v karibskom štáte Belize sa však s ich dvoma synmi vrátila na Slovensko a začala úplne od nuly. Po príležitostných „štekoch“ v televízii sa však rozhodla budovať si kariéru v inom odbore. K lukratívnemu postu jej však dopomohol jej partner, zámožný podnikateľ z Prievidze, ktorý jej postupne vyšľiapal cestičku až k manažérskej pozícii. Po tom, čo Krajský súd v Bratislave ešte v máji 2011 prepustil Karola Mella, ktorý je obvinený v prípadoch viacerých vrážd, pre procesné chyby na slobodu, zmizol.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Dva mesiace po prepustení zdrhol do Belize, nasledovala ho aj herečka Marošová s ich synom Ivanom Olegom (14). Po šiestich rokoch života na úteku sa však Zuzana známa aj zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade v lete 2017 vrátila späť na Slovensko, ale už so synmi dvoma. V Karibiku totiž porodila Mellovi syna Marca Rada (8). Po návrate sa však po jej boku začal objavovať zámožný podnikateľ Richard Marko z Prievidze.

Ten nad herečkou drží ochranné krídla dodnes. Najnovšie jej dopomohol k lukratívnemu postu v jednej z jeho firiem. Zuzana, ktorá počas šiestich rokov v Belize cibrila jazyk a čo-to pochytila aj v oblasti podnikania a obchodu, sa totiž posadila na stoličku manažérky zahraničného obchodu. 

Z inštruktorky riaditeľka

Marko, ktorý s Marošovou randí už dva roky, jej ešte v úvode ich vzťahu dal pracovnú príležitosť v jeho fitnes centre, kde pôsobila takmer rok ako inštruktorka skupinových cvičení. Od toho však upustila a kariérne si polepšila. Marošová sa nestará len o zahraničné obchodné záležitosti partnera, jej meno svieti aj v prípade Markových rekreačných nehnuteľností, kde sa zhostila funkcie marketingovej riaditeľky.

Otvoriť galériu
Určite nie zlé pre matku-samoživiteľku, ktorá sa stará o dvoch synov. Po turbulentných rokoch na úteku, opletačkách bývalého muža s políciou a rozvode sa snaží postaviť sa na vlastné nohy s čistým štítom a konečne žiť v pokoji a bez strachu s deťmi, partnerom a rodičmi, ktorí jej poskytli útočisko po návrate z Karibiku. Nový Čas herečku oslovil, tá sa však k svojmu súkromiu vyjadrovať nechcela.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona
Hersh Goldberg-Polin sa objavil na videu Hamasu.
Hamas zverejnil video s rukojemníkom: Hrozivé slová 6 mesiacov po únose