Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.11.2020 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Váš Tip

Misske Daniele Kralevich sa po tragickej smrti mladej Linh († 18) všetko rúca: Na krku má exekúciu!

Misska Daniela Kralevich (34) má toho, zdá sa, na rováši viac ako dosť. Jej meno sa pretriasalo najprv koncom septembra, keď pod kolesami jej luxusného auta zomrela len 18-ročná Linh.

Kralevich sa po tragédii vytratila z očí verejnosti a o sebe dáva sporadicky vedieť len prostredníctvom povereného správcu svojich sociálnych sietí. Smrť pod kolesami jej auta však nie je jediný problém, ktorému musí známa brunetka čeliť. Nielenže jej mesto nariadilo zbúrať čiernu stavbu na brehu bratislavských Zlatých pieskov, na krku má podľa informácií Nového Času aj exekúciu!

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Kralevich sa dostala do povedomia verejnosti ešte v roku 2003, keď bojovala o korunku v súťaži krásy. Odvtedy veľký rozruch v šoubiznise neurobila, skôr bola úspešnejšia v podnikaní. Ako sa však zdá, ani tam to však Kralevich nemá úplne ružové. Jej webová stránka ponúka len pár produktov a otázne to je aj s fungovaním jej budovy pri jazere. Stavbu, ktorú si Daniela dala postaviť, totiž mesto vyhodnotilo ako čiernu a brunetke ju nariadilo zbúrať.

Tá sa však stavia na zadné a urobiť tak nemieni. Ťahanice s mestom, ale hlavne smrteľná nehoda, pri ktorej zomrela pod kolesami misskinho auta študentka Linh († 18), nie sú jediným trpkým sústom v ústach Kralevich. Ako sa totiž ukázalo, podnikateľka má na krku exekúciu!

 

Schovala sa

Daniela, ktorá po smrteľnej zrážke na priechode pre chodcov na mieste skolabovala a bola ošetrená v nemocnici, akoby sa prepadla pod zem. Nikto o nej nič nevie a jediné, čo je v súvislosti s ňou aktívne, sú jej sociálne siete. Vyzerá to však tak, že to nie je prvýkrát, čo sa Kralevich vyparila nevedno kam. Aj exekútor zrejme nevedel Kralevich dostihnúť a preto bola informácia o začatí exekučného konania voči nej verejne sprístupnená v Obchodnom vestníku.

Otvoriť galériu

„Napriek vykonanému šetreniu sa nepodarilo upovedomenie o začatí exekúcie doručiť povinnému do troch mesiacov od začatia exekúcie, preto sa upovedomenie o začatí exekúcie doručuje povinnému oznámením v Obchodnom vestníku,“ píše sa vo verejne dostupných zdrojoch. Ako sa Novému Času podarilo zistiť, misska má čo dočinenia s exekútorkou z Michaloviec, ktorá si voči nej nárokuje peňažnú sumu. Exekúcia je stále aktuálna, čo môže značiť, že Kralevich si svoj dlh zrejme ešte nesplatila.

Otvoriť galériu

Kralevich má za sebou naozaj ťažké mesiace a roky. Nie tak dávno čelila podľa svojich slov vyhrážkam smrťou a sledovaniu, na stavbe jej domu totiž zomrel pri nešťastí robotník, ktorého zavalil múr. Stavba, ktorú postavila na bratislavských Zlatých pieskoch, nemá mať potrebné povolenia od mesta a preto ju musí zbúrať, a k tomu všetkému prišlo k tragickej nehode, keď Daniela svojím autom zrazila mladé dievča, ktoré od priechodu pre chodcov odhodilo až 20 metrov. Kralevich však po tragédii strčila hlavu do piesku a do dnešného dňa sa nehoda nevyšetrila. V rukách má stále vodičák a rodine sa dodnes ešte ani len neospravedlnila. Pred problémami sa však nemôže misska skrývať donekonečna a preto je zrejme iba otázkou času, kedy vylezie zo svojho úkrytu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Zmeny odchodov do dôchodku sa týkajú ľudí narodených od roku 1967.
Foto
Veľký prehľad: Ako sa bude meniť vek odchodu do penzie? Týka sa to aj týchto ročníkov
V Bratislave sa zrazili električky.
Bratislavčania, toto vás nepoteší! Dopravné obmedzenia sa predĺžia: Pripravte sa
Ilustračné foto
Kolaps celého ekosystému? Odborníci sú v pozore! Koralové útesy môže postihnúť najhoršia katastrofa v histórii
Len 16-ročný mladík šoféroval cudzie vozidlo bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu.
Foto
16-ročný tínedžer s dvomi promile spôsobil nehodu: Tam to neskončilo! Pokúsil sa o...
(Ilustračná foto)
Zlé správy: Znovu to stúpa! Tento okres má problém, dajte si pozor
Influencerka zomrela po páde z vyhliadkovej plošiny.
Smrť kvôli FOTKE! Známa influencerka († 39) zomrela po páde z vyhliadky: Všetko je na VIDEU
Historickú budovu v Kodani zachvátil požiar
Dánsko plače nad ikonou Kodane: Budova sa mení na popol a nik to nemôže zastaviť
Záplavy v Rusku.
Katastrofa v Rusku, 21 miest je ohrozených: Okamžitá evakuácia!
Ženu s nelegálnym tovarom v dodávke zadržali colníci dvakrát.
Foto
Žena sa po prvom prešľape nepoučila: Colníci ju opäť načapali! Neuveriteľné, čo všetko prevážala
Triangle AdvanteX TC101 bola diskvalifikovaná.
Foto
Prezúvanie pneumatík je v plnom prúde: Exkluzívny rebríček vám pomôže vybrať tie najlepšie
Na snímke slovenskí hokejisti sa tešia z gólu v zápase Rakúsko - Slovensko na hokejovom turnaji o Nemecký pohár.
Hokejoví fanúšikovia, spozornite: Neznámy páchateľ ponúka falošné lístky! Takýto trik používa
Filip Kuffa odmieta, že by porušil zákon.
Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka nad národným parkom: Takto to Kuffa zdôvodnil