Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.11.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Osudný deň zmenil život aj misske Kralevich: Radikálny krok jej kamaráta Skrúcaného

Prečo sa tak rozhodol?! Ešte v septembri otriasla Slovenskom obrovská tragédia, keď pod kolesami auta na priechode pre chodcov zomrela krásna študentka Linh († 18).

Luxusné vozidlo patrí známej podnikateľke a misske Daniele Kralevich (35), ktorá sa celkom stiahla z verejného života. Šok prišiel nedávno, keď začala byť opäť aktívna na sociálnych sieťach. Okrem tragickej autonehody však Kralevich musela riešiť aj svoju čiernu stavbu na Zlatých pieskoch, ktorú bude musieť zbúrať. Najnovšie však z biznisu s misskou odchádza aj jej kamarát Štefan Skrúcaný (60), ktorý viac nechce figurovať v ich spoločnej firme.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Osudný deň zmenil život od základov rodine zosnulej Linh († 18), ale aj samotnej Kralevich. O tej nebolo dlhé týždne vôbec počuť a nikto o nej nič nevedel. Svojej kamarátke sa nevedeli dovolať ani jej kamaráti a známi. Missku spájal spoločný biznis aj s hercom Števom Skrúcaným. Obaja v minulosti organizovali charitatívne akcie a sú spoločníkmi v jednej firme. Zabávač sa však rozhodol pre radikálny krok.

„Ešte stále sa mi s ňou nepodarilo spojiť. Nehovoril som s ňou. Ale musím s ňou hovoriť aj z toho dôvodu, že musím s ňou doriešiť tie naše veci okolo eseročky,“ vysvetlil pred pár dňami Novému Času herec. Ich podnikanie však podľa jeho slov už dlhšiu dobu nefungovalo a nevenovali sa tomu. „Tá eseročka je nefunkčná svojím spôsobom. Ja už o nej snáď desať rokov ani neviem, o jej činnosti. Ja som tam vlastne nevykonával žiadnu činnosť. Keď je mŕtva eseročka, tak tam môžu prísť časom nejaké problémy z akýchkoľvek dôvodov,“ vysvetlil Skrúcaný, ktorý už viac nechce čakať.

Otvoriť galériu

Mnohí by si mysleli, že za ukončením spolupráce môže byť práve tragédia, ktorá sa stala. Skrúcaný však celú vec ozrejmil. „Chcem z nej vystúpiť, ale to už dlhodobo. Ja už som mal raz aj papier z daňového úradu, len som to nedotiahol do konca. Vzhľadom na to, že mám teraz viac voľna, tak potrebujem dokončiť tieto veci,“ dodal herec.

 

Podobný osud

Dvojicu okrem biznisu spájal aj podobný osud. Skrúcaný totiž ešte v roku 2004 zrazil svojím autom na priechode pre chodcov dôchodkyňu, ktorá následne zomrela. Príčinou bolo nedodržanie rýchlosti a zlá viditeľnosť. Skrúcaný sa vtedy postavil voči udalosti ako chlap. Rodine sa ospravedlnil, zaplatil pohreb obete, vyrovnal dlhy jej syna, pomohol mu odkúpiť byt a bol ochotný prijať akýkoľvek trest súdu. Takýto postoj, naopak, zdá sa, Kralevich nemá, pretože podľa posledných informácií od pozostalých sa jej ospravedlnenia nedočkali.

Pomoc či vykúpenie?

A kým donedávna bolo ticho, pred pár dňami jej sociálne siete ožili. Vyzerá to však tak, že Kralevich poverila správou svojho instagramového účtu istého Kristiána, ktorý v jej mene ponúkal aj jej pozemky, medzi nimi aj čiernu stavbu na bratislavských Zlatých pieskoch ešte pred plošným testovaním na COVID-19. O spomínanej stavbe však už mesto rozhodlo, že pre chýbajúce stavebné povolenie či nesplnené podmienky musí byť zbúraná, k čomu sa húževnato opäť vyjadroval ten istý Kristián.

Otvoriť galériu

Príspevky na jej profile však okrem toho chrlia na missku jednu oslavnú ódu za druhou a vykresľujú ju len v tom najlepšom svetle. Podľa informácií Nového Času však dodnes neprejavila ľútosť nad tragédiou, ktorá sa stala, a rodine zosnulej sa ani neospravedlnila. Namiesto toho jej údajný správca iba napísal: „Informáciu o nehode som použil z dostupných informácií, od odborníkov, ktorí poukázali, že nehody môžu byť aj inak, ako sa píše.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta