Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.10.2020 08:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Životný krok Ivana z Exrémnych premien: Po operácii je z neho nový človek!

V stredu sa v markizáckej šou Extrémne premeny objavil Ivan Lipkovics (40). Ten sa rozhodol so svojou morbídnou obezitou v hodine dvanástej skoncovať.

Vďaka trénerovi Marošovi Molnárovi (47) a odhodlanosti sa mu to napokon aj podarilo. Ivan schudol až 70 kíl, čo mu doslova zachránilo život. A hoci si už vtedy prešiel obrovskou premenou, do tej finálnej podoby sa dostal len nedávno, keď podstúpil operáciu na odstránenie prebytočnej kože. Z Ivana je teraz iný človek. Ivan patrí medzi najväčších bojovníkov v Extrémnych premenách. Počas roka dokázal, že všetko sa dá, keď človek veľmi chce.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Tvrdo na sebe makal a neodradilo ho ani to, že na prvom vážení nesplnil stanovený cieľ. To ho dokonca naštartovalo a sympatický muž bol viac odhodlaný schudnúť. A Lipkovicsovi, ktorému išlo doslova o život, sa to napokon po tvrdých tréningoch a po upravenom jedálničku napokon podarilo. Zo 162 kíl sa dostal na hmotnosť 92, z čoho mal obrovskú radosť.

„Prihlásil som sa Extrémnych premien z nemocničného lôžka z Kramárov. Mal som tlak 240/190,“ priznal Ivan na začiatku svojej premeny s tým, že keby nezmenil svoj životný štýl, onedlho by určite zomrel. Avšak po tom, čo schudol, už obavy o svoj život nemá. „Teraz neberiem žiadne tabletky a mám štandardný tlak. Lekár je z toho prekvapený,“ dodal Ivan, ktorý sa však do finálnej podoby dostal iba nedávno, keď sa zveril do rúk plastickému chirurgovi.

 

Konečná premena

Ivanovi po takom veľkom úbytku hmotnosti ostala nadbytočná koža, ktorú potreboval odstrániť. A pozvánku na tento zákrok dostal muž práve na galavečeri od trénera Molnára. Ten aj s lekárom zhodnotil, že Ivan je vhodný kandidát. A hoci mal najprv z toho Lipkovics strach, teraz je rád, že to má za sebou. „Dopadlo to, chvalabohu, dobre a teraz som už najspokojnejší,“ priznal úprimne Ivan.

Ten vraj vďaka svojej premene žije úplne iný život ako predtým. „Chodím každé ráno behávať nejakých 8 km, plus s mojou trénerkou mám dvakrát do týždňa brutálne silové tréningy. Nepijem alkohol a žijem zdravo. Chodíme na výlety a po 25 rokoch teraz v zime by som chcel skúsiť zase lyžovanie s rodinkou,“ povedal Novému Času bojovník.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: msvn, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!