Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.10.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Toto nikto nečakal! S trénerom Molnárom z Extrémnych premien chudla aj Čaputová, vyšiel s pravdou von

Má naozaj prominentného klienta! Fitnes trénera Maroša Molnára (47) pozná celé Slovensko vďaka markizáckej šou Extrémne premeny.

Tam športovec pomáha nadmerne obéznym ľuďom, aby zmenili svoj život k lepšiemu najmä z fyzickej stránky, ale často aj z tej psychickej. Ako sa však zdá, televízni bojovníci nie sú jediní, ktorí vyhľadávajú služby známeho trénera. Najnovšie totiž vyplávalo na povrch, že sa mu zverila do rúk aj naša hlava štátu - Zuzana Čaputová (47). Prezidentka tak cvičila pod jeho dozorom!

Fotogaléria
15
fotiek v galérii

Molnár v šou Extrémne premeny každý týždeň dokazuje, že pod jeho taktovkou vie zamakať na svojom tele aj extrémne obézny človek, ktorý športovanie priam nenávidí. Vďaka pôsobeniu v relácii sa tak fitnes tréner na nedostatok klientov rozhodne sťažovať nemôže. A medzi nimi sú aj tí prominetní. Len málokto totiž tušil, že o Molnárovu pomoc požiadala aj naša prezidentka Zuzana Čaputová. Ich spolupráca sa začala ešte pred vypuknutím pandémie koronavírusu, a práve tá spoločné cvičenie aj nakoniec prerušila.

„Ja sa k tomu ani nemôžem vyjadrovať. Máme takú dohodu, že o klientoch sa nevyjadrujem,“ reagoval najprv stroho Molnár, no potom predsa len celú vec ozrejmil. „My sa dohadujeme vždy podľa jej povinností, ako by sme mohli. Tá spolupráca bola úplne v začiatkoch a hľadali sme cestu, ako ten tréningový proces nastaviť čo najkvalitnejšie a najlepšie. Ale, bohužiaľ, má teraz asi veľa práce s tou koronou, tak ja s ničím nerátam. Ak bude chcieť pokračovať, tak ma osloví a ja budem veľmi rád, že s ňou budem ďalej pokračovať,“ vysvetlila hviezda markizáckej šou.

 

Maroš bol, samozrejme, prekvapený, keď ho z Prezidentského paláca oslovili. „Potešilo ma to, bol som veľmi rád, že môžem pomôcť našej hlave štátu. Bola to pre mňa veľká česť,“ dodal Molnár. O prezidentke je známe, že miluje turistiku či bicyklovanie, o čom svedčia aj jej príspevky na sociálnej sieti. Tento rok si užila dovolenku v Tatrách, kde drala turistickú obuv a absolvovala hneď niekoľko výletov. Je teda možné, že keď jej situácia okolo koronavírusu dovolí a bude mať viac času, opäť bude makať pod dozorom známeho fitnes trénera. Nový Čas prezidentku oslovil, no do uzávierky na otázky Prezidentský palác nereagoval.

Ďalší klient

Čaputová však, zdá sa, nebude jedinou známou klientkou Molnára. Počas tohto hektického obdobia sa totiž začal na verejnosti a v médiách objavovať hlavný hygienik SR Ján Mikas. Tento nadpriemerne vzdelaný človek, ktorý dáva rady celej krajine počas pandémie koronavírusu, však začal byť okamžite pod paľbou výsmechu pre jeho postavu.

Otvoriť galériu
Práve Molnár dal Mikasovi zaujímavú ponuku, že mu veľmi rád pomôže a ukáže mu, ako si šport obľúbiť. Mikas prekvapivo ponuku zvažoval a dokonca sa títo dvaja už aj spojili. „Napísali sme si, bol som rád, že to pochopil správne, že to nebola nejaká agresia z mojej strany, ale povedal mi, že sa mi ozve a že sa veľmi rád porozpráva. Takže ja čakám a keď áno, budem sa tomu veľmi tešiť,“ priznal nedávno pre Markízu Molnár.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, mač, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA
Spiš: Okrem Spišského hradu návštevníci vyhľadávajú Slovenský raj, ktorý ponúka aj atraktívne jazdy na koňoch.
Váš Tip
Na Spišskom hrade čaká turistov tento rok viacero noviniek: Uvidíte doteraz skryté zákutia a zažijete aj TOTO!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Problémy v živote Putinovej exmanželky? Úrady zasiahli proti jej partnerovi! S týmto sa môžu rozlúčiť
Poľský prezident Andrzej Duda sa stretol s Donaldom Trumpom.
Foto
Súkromné stretnutie Trumpa a Dudu: Spoločná večera! O čom išlo?
Volodymyr Zelenskyj.
Slová, ktoré chcel Zelenskyj počuť: Ukrajina má dôvod na radosť! EÚ by im mala poskytnúť urgentnú pomoc
Ilustračné foto
Foto
Úrady vydali najvyššie varovanie: Tisíce ľudí evakuujú! Krajine hrozí NIČIVÝ jav
(ilustračné foto).
Izrael sa chystal zaútočiť na Irán: V tom sa stalo niečo nečakané! Krajina náhle otočila
Jozef († 61) sa zrútil z manipulačného chodníka na betón.
Foto
Jozef († 61) sa zrútil zo 6 metrov na betón: Po páde ešte komunikoval! Ako k tragédii došlo?