Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.10.2020 13:00 | Šport | Futbal
ExkluzívneFoto

Futbalista Kopúnek prehovoril o obvineniach z týrania manželky: Dominika sa mi chce pomstiť!

Bývalého futbalového reprezentanta Kamila Kopúnka (36) zadržala na začiatku októbra Národná kriminálna agentúra (NAKA) pre podozrenie z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii
Po tom, ako sa ku kauze vyjadrila jeho manželka Dominika (34), sa športovec rozhodol exkluzívne prehovoriť pre Nový Čas. Jeho pohľad na celú vec sa jej určite páčiť nebude!

Príslušníci NAKA zadržali Kopúnka ešte 8. októbra z údajného týrania manželky Dominiky, s ktorou má osemročného syna Markusa. Futbalista strávil v cele predbežného zadržania celú noc, aby ho na druhý deň pustili na slobodu, pretože vyšetrovaním „neboli zistené dôvody väzby“.

Po tom, čo Dominika prehovorila o ich turbulentnom spoločnom živote, sa odhodlal konečne predostrieť svoj pohľad na vec aj sám Kamil. Ide totiž podľa neho o policajnú a mediálnu manipuláciu a o zasahovanie do prebiehajúceho rozvodového konania páru.

 

„V prvom rade by som si dovolil uviesť, že prokurátor Okresnej prokuratúry v Trnave po tom, ako som vypovedal, predložil všetky dôkazy, vzťahujúce sa na vec, na podporu mojej obhajoby, a podal sťažnosť proti uzneseniu o vznesení obvinenia, zrušil uznesenie, ktorým ma vyšetrovateľ obvinil z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. To znamená, že nie som obvinený zo žiadneho trestného činu,“ povedal Kopúnek exkluzívne pre Nový Čas.

Podľa Kopúnka dôvodom zrušenia uznesenia o vznesení obvinenia bolo, že nie je preukázané, že sa skutok v podobe týrania blízkej a zverenej osoby vôbec stal. „Vo výpovediach, ktoré mali byť usvedčujúce, sa nachádza množstvo rozporov, a ani iné dôkazy, ktoré boli predložené proti mne, nič také nepreukazujú. Som rád, že pravda vyšla aj takýmto spôsobom najavo. Beriem to ako pomstu Dominiky voči mne, myslím si, že chce syna odo mňa odstrihnúť,“ doplnil strelec slávneho gólu Slovenska do siete Talianska v osemfinále majstrovstiev sveta v Juhoafrickej republike 2010, ktorý si stojí za tým, že síce sa so svojou ženou hádali, no nikdy na ňu ruku nevztiahol. Týranie, alebo bitky absolútne vylučuje a odmieta aj tvrdenia, že by bola od neho závislá a že by stále z dôvodu jeho profesionálnej kariéry cestovali.

„Nikdy som na ňu fyzicky nesiahol. Cestoval som ja, lebo som hrával v zahraničí. Prešiel som Rusko, Taliansko, Azerbajdžan, Maďarsko a aj Česko, ale žena so mnou necestovala, a tobôž už nebývala. Vídali sme sa raz, dva razy do mesiaca, keď ma prišla pozrieť, a brala to ako dovolenku a oddych. Nebola odo mňa závislá a mohla si budovať aj svoju kariéru, keby chcela,“ vysvetlil Kopúnek, ktorý je presvedčený, že brunetka sa iba snaží „pošpiniť jeho dobré meno a ľudskú dôstojnosť“.

„Mrzí ma, že manželka chce túto vec riešiť cez médiá a zaťahovať do nej aj iných ľudí, ale už som sa nemohol pozerať na to, ako ma očierňuje a aký obraz o mne vyvoláva. Celé je to len výmysel manželky. Čo sa týka lekárskych správ, tak boli dve a nikde nebolo uvedené žiadne zranenie. Navyše bola pod vplyvom alkoholu. Tí, ktorí poznajú mňa a aj ju, vedia,“ uzavrel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: erd, mko

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!